- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.801
ben aldım ev botundan.... daha gelmedi kargom, daha dogrusu faturalanmadı bile...ki ilk dakikada vermiştim...şaka gibi kötükedihüso :mymeka: al sana avon al :mymeka: gelince yorumlarım canım. bak sinirlendim yine kötükedihüso
dersenam onu bilmiyorum da bugün öğlen o dediğimi ve liv botanicalsı yorumlamıştım ayrıntılı.... 2 sayfa falan geridedir bi oku kuzum belki işine yarar
sağol kuncuum teşekkür ederim:)
Koruma Bantlı Canım Ben Memnunum Çok HOŞ Duruyo ..
O Parfümüde Çok Övüyolar Ama Kullanmadım..
pufff halaaa ayrıntı gözükmüyor ama öğlen faturalanmıştı...
bal peteği benimde geçen ay çıkan rose gold rujlarım geldi canım sen tavsiye etmiştin teşekkür ederim güzeller gerçekten zemuszemus rose gold rengini ve pink olanı almıştım. rose gold bordo altın renkli simleri var biraz ağır bi ruj özel günlerde kullanırım anca ama pink olan tam bi yavruağzı gerçekten onu çok beğendim.
cvplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
bide okuyorumda yazılanlara bu rujların koruma bantlımı kutulumu dediğiniz ne oluyor merak ettim önemli sanırım
benimde faturalandı ama ayrıntı görünmüyo canım
bal peteği benimde geçen ay çıkan rose gold rujlarım geldi canım sen tavsiye etmiştin teşekkür ederim güzeller gerçekten zemuszemus rose gold rengini ve pink olanı almıştım. rose gold bordo altın renkli simleri var biraz ağır bi ruj özel günlerde kullanırım anca ama pink olan tam bi yavruağzı gerçekten onu çok beğendim.[/QUOTpinki çok merak ediyorum nasıl bi yavruagzı? foto koyma imkanın varmı canım?dudagında gerek yok canım, rujun kendi veya swatch edilmiş haliyle olabilir....
cosmic_c Canım Çok Tşk Ederim Yeni Gördüm Yazdıgını :)
bişi diil kuzumm
cosmic_c ; gelince yaparım yorum tamammı ?
Bana da bi cevap verilse kızlarsolutions göz altı kremi nasıl 20 yaşa uygun mu kızlar ? göz çevresindeki koyu renkli halkaları gerçekten hafifletiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?