Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

peki cnm eline geçtiği zaman yorumlarını bekliyorum bende ona göre alıcam .. yerimseniben

iyi akşamlar genelde ultra color rich ruj alıyorum. ancak bu ay uzun süre kalıcı ruj almayı düşünüyorum.forumda sorularıma cvp buldum.ancak aklıma takılan bi soru var.uzun süreli kalıcı ruj koruma bantlı mı yoksa kutuda mı geliyor?
anew almıştım kutuda geldi kullanamadım ruju. biraz takıntılıyım galiba.
bide little white nasıl tavsiye edermisiniz?
cvplarsanız sevinirim.
yarın sipariş vericem.

bal peteği benimde geçen ay çıkan rose gold rujlarım geldi canım sen tavsiye etmiştin teşekkür ederim güzeller gerçekten zemuszemus rose gold rengini ve pink olanı almıştım. rose gold bordo altın renkli simleri var biraz ağır bi ruj özel günlerde kullanırım anca ama pink olan tam bi yavruağzı gerçekten onu çok beğendim.

cvplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
bide okuyorumda yazılanlara bu rujların koruma bantlımı kutulumu dediğiniz ne oluyor merak ettim önemli sanırım

Rica Ederim Canım Memnun Kalmana Sevindim Amacımız Paylaşım Ve Yardımcı Olmak Zaten Mutlu Oldum Şimdi :)

ben işte o yavruagzının tonunu merak ediyorum tatlişim.... nası bi renk resim koyabilecek olan varmı? bu arada benimki hala faturalanmadı yaa (

Bana da bi cevap verilse kızlarsolutions göz altı kremi nasıl 20 yaşa uygun mu kızlar ? göz çevresindeki koyu renkli halkaları gerçekten hafifletiyor mu?

bnm bahsettiğim solution perfect tone olanı berrak görüm veren pempe renkli kutusu bundan bahsediosan eğer halam kullandı göz altındaki morluklar gitti cilt tonuda düzgünleşti çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…