Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

timeless çok ağır summer white hafif sabun kokusuna benzetiorum ben onu wish of happiness hoş ve güsel benim zevkime göre tabi yorumum herkesin zevki farklı nede olsa

Wish Of Lovveyi Kullanıyorum Çok da Begeniyorum Bide Geçen Yılmıydı Mavi Renklisi Vardı Adını Hatırlamıyorum Oda Güzeldi Bide Bunu Deneyim Diyorum Da Ön Yargı Oluyo İşte Ya İyi Kokmuyosa Diye Ama Serisi Güzel Bi Parfüm Wish Of Happiness Alıcam Sanırım Saol Canım Cvpladıgın İçinopuyorumnanaktan

Ay inanmıyorum yaaa.bu avon gerizekalımı yaaa.daha kampanya başlayalı kaç gün oldu.hemen nasıl bitiyomuş parfüm yaaa...Zaten 75 i zor tamamladım...çoğu o parfümdü.napıcam ben şimdi yaaa (bırakıcam valla iyice soğudum...

pazartesiye kadar gelir stoklara umarım geri benimde siparişim var ondan ..:umursamaz:

geçen hafta secret fantasy parfum sipariş etmıstuım demek bİTMİŞ temsilci kız da bişi demedi ama ümidi kestim ben sımdı bu parfumden

sağol canım..ama inşallah gelir yaaa....
Kargo parası ödememek için 1 tanede anew serum sipariş verdim.kargo gelince hemen iade etcem:))

peki iade edince o ay parasını ödüyormusun yani diğer ay kesilmek üzere ödeniyo diye biliyorum yine yanlışmı bu bilgimde yoksasempatiksalakcinni

peki iade edince o ay parasını ödüyormusun yani diğer ay kesilmek üzere ödeniyo diye biliyorum yine yanlışmı bu bilgimde yoksasempatiksalakcinni

canım bildiğim kadarıyla yani ilkşahtan öğrendiğim kadarıyla kargo hemen gelir gelmez kargocuyu iki dakka bekletip koliyi açıp iadeyi yaparsan ödemiyomuşsun.hemen düşüyomuş iaden..Ama sonraki kargoda verirsen ödemek zorunda kalırsın çünkü zaten öncekinin ödeme tarihi gelmiş olur...

teşekkür ederim bilgi için saolasınn..

kızlar k11in indirim broşüründeki erkek saati gelen varmı nasıl broşürdeki gibi duruyomu???

Evet tatliş bende cok seviyom burayı, çok içten ve herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo..... en güzel yanı da bu.... iyiki varsınız be kızlarrr a.s.
essscimm ben o saatten sipariş verdim kargom yarın akşama dogru,bööle saat 5-6 gibi gelcek. o zaman yazarım tamammı.... ama daha önce bi arkadaş yorumlamıştı aynı katalogdaki gibi duruyomuş güzelmiş

Canım Siparişi Veriyosun ya Kargo Gelince O An İadesini Yaparsan Kargo Ücreti Ödemiyosun O İade Ürünü de Eger O Ürünün Oldugu Faturayı Ödemişsen Gelecek Siparişinde O Ürün Fiyatı Kadar Düşük Ödüyosun Ödemediysen 10 15 Gün İçinde Faturandan Düşüyo..

hı onu bende cok merak ediyorum...şimdi kapıda iade yaptıkya o ay mı ödeyecegimiz mebladan düşüyo, yoksa bi sonraki siparişimizdemi? bi de ben pttyle yatırıyorum hep....bununla da alakalımı acaba faturamızdan düşmesi falan?

ben bi sonraki sipariş versa ondan yoksa son ödeme vadesi gelmeyen borçtan düşüolar die biliyorum hatta böle olmuştu bana

stoğa gireckmş getirtecekmşler ama zamanı belli değilmiş :s gözlükler gibi olursa yandık benmde çok siparişm var

ya başlıcam böyle işe ya..kusura bakmayın kızlar..siz hiç bi yere alışverişe gidince kalmadı vitrinde var ama bekleyin 2 ay sonra getirticez mi diyosunuz ya...bide sonraki kampanyada var haa...yine indirime sokmuşlar bide..sayıyla mı getirtiyolar ya... klava: klava: klava:klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…