- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.041
timeless çok ağır summer white hafif sabun kokusuna benzetiorum ben onu wish of happiness hoş ve güsel benim zevkime göre tabi yorumum herkesin zevki farklı nede olsa
Ay inanmıyorum yaaa.bu avon gerizekalımı yaaa.daha kampanya başlayalı kaç gün oldu.hemen nasıl bitiyomuş parfüm yaaa...Zaten 75 i zor tamamladım...çoğu o parfümdü.napıcam ben şimdi yaaa(bırakıcam valla iyice soğudum...
şimdi verdim kızlar siparişi kalmadı falan yazmadı???
stoklarda bazen görünüp gelmeyebiliyor büyük ihtimal öyle olacak..
sağol canım..ama inşallah gelir yaaa....
Kargo parası ödememek için 1 tanede anew serum sipariş verdim.kargo gelince hemen iade etcem:))
peki iade edince o ay parasını ödüyormusun yani diğer ay kesilmek üzere ödeniyo diye biliyorum yineyanlışmı bu bilgimde yoksasempatiksalakcinni
canım bildiğim kadarıyla yani ilkşahtan öğrendiğim kadarıyla kargo hemen gelir gelmez kargocuyu iki dakka bekletip koliyi açıp iadeyi yaparsan ödemiyomuşsun.hemen düşüyomuş iaden..Ama sonraki kargoda verirsen ödemek zorunda kalırsın çünkü zaten öncekinin ödeme tarihi gelmiş olur...
kızlar k11in indirim broşüründeki erkek saati gelen varmı nasıl broşürdeki gibi duruyomu???
peki iade edince o ay parasını ödüyormusun yani diğer ay kesilmek üzere ödeniyo diye biliyorum yineyanlışmı bu bilgimde yoksasempatiksalakcinni
stoğa gireckmş getirtecekmşler ama zamanı belli değilmiş :s gözlükler gibi olursa yandık benmde çok siparişm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?