Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

önemli değil canım 26 yaşındayım

Merhaba, ben kadınlar kulübüne yeni katılıyorum, 1 senedir avon temsilcisiyim. . Soruna gelince, 22 yaşındayım ve zoretanin kullandım bir kaç ay önce biliyorsundur belki bu sivilceler için ciddi doktor kontrolünde kullanılan bir ilaç. artık sivilce, akne ve yağlanma sorunum yok fakat ondan önce çok yağlı bir cildim vardı, sivilcelerden geçtim artık sürekli parlıyordu cildim. solution ın yeşil serisi var hani yağlı ciltler için olan. köpük temizleyicisi, matlaştırıcı tonik ve nemlendiricisini kullandım ve çok memnun kaldım.Zaten eskiden beri yüzüm sabah akşam yıkayıp toniklerdim, nemlendiricimi sürerdim. yine aynı şekilde kullandım. köpük temizleyici çok güzel temizliyor, tonik ciddi anlamda parlamayı engelliyor ve nemlendiricisi çok güzel. iyice yüzüne yedirerek sürmen gerekli.
Ben şahsen tavsiye ediyorum soranlara bu seriyi. Bence kullan, memnun kalacaksındır. Kokusu da güzel ayrıca yerimseniben

Merhaba, ben de aromadisiac ı beğeniyorum yerimseniben ama bence rar pearl ve rare gold çok ağır ve keskin.

kızlar armdisiac gzl mi ??

Merhaba, ben de aromadisiac ı beğeniyorum yerimseniben ama bence rar pearl ve rare gold çok ağır ve keskin.

cnm ben kendime rare pearls li bir paket var ya ondan mı alsam diyodum olmadı hemen değiştireyim onu aromadisiac yapayım bari
arakdaşım goldu seviyormuş farklı mı kokuları sanırım farklıdır deil mi? CADIARZU

Çok farklı ikisinin kokuları canım. Aromadisiac daha şekerli, meyvemsi bir koku ama böyle şurup gibi de değil çok hoş ve kalıcı. Rare gold-pearl bence ağır çiçek kokusu keskin yani. hani belissima falan vardıya eskilerde o tarz bi koku.

saol cnm bakalım numune götüreyim yarın da baksın bi belki alır benim kendime alacaklarım anca 45 küsur tutuyo kargo ödemem gerekecek alan olur die beklicem haftaya vercem siparişleri belki gün hediyesi denk gelir o kadar sipariş alırmıyım bilemiyorum ama hayırlısı bakalım

Haklısın canım... Belli olmuyor, siparişler bazen coşuyor bazen tık olmuyor fisfisfis

off her yeni kampanyada bunalıma giriyorum ben:) hiç bi iş yapamıyorum. sadece net karşısına oturup kargo takibi yapıyorum. aklımı kaçırtacak bana avon-tatlicadiarzu-

offf ya benim babamın neden nijeryalı arkadaşı yokkikafamçokkarıştı canım çok iyi olmuş elden çıkarmışsın işte. darısı bizlerin başına

off her yeni kampanyada bunalıma giriyorum ben:) hiç bi iş yapamıyorum. sadece net karşısına oturup kargo takibi yapıyorum. aklımı kaçırtacak bana avon-tatlicadiarzu-

hehehe aynı ben canım:) ürünlere bak arastır müşteriye anlat begendir soorada kargoo bekle:::::))

offf ya benim babamın neden nijeryalı arkadaşı yokkikafamçokkarıştı canım çok iyi olmuş elden çıkarmışsın işte. darısı bizlerin başına

evet canım ilaç gibi geldi valla yoksa elimde patlıcaklardı aklinialirimsmile inş canım hepimizin kazançları milyarlarcaaa olsunn :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…