- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.461
ayy cnm merak ettiğim dışarda giyileblr mi acaba:) saçma gelirse lütfen sadece gül:):kedi:
önemli değil canım 26 yaşındayım
Bu arada merhaba herkeseyeni katılıyorum foruma, 1 senedir avon temsilcisiyim, 22 yaşındayım...
kızlar aromadisiac bayan benm hoşuma gitti kalıcı akşam sıkıyorum sabah hala kokuyor
esmer tenlilere gidecek bi parfüm zira oryantal kokular hakim az baharatımsı ama rahatsız edici deil ben baharatlı kokuları sevmezdim ona bayıldım
ben de size rare pearls sı sorcam bi de katologda ayrıca rare gold var aynı şey deil sanırım bi arkdş biini seviyormuş ama pakette olan farklı mı çok bende numunesi de yok da
hoşgeldin canım aramıza..olumunekankayizsmile
merhaba ursula hoşgeldin cnm
kızlar armdisiac gzl mi ??
Merhaba, ben de aromadisiac ı beğeniyorum yerimseniben ama bence rar pearl ve rare gold çok ağır ve keskin.
cnm ben kendime rare pearls li bir paket var ya ondan mı alsam diyodum olmadı hemen değiştireyim onu aromadisiac yapayım bari
arakdaşım goldu seviyormuş farklı mı kokuları sanırım farklıdır deil mi? CADIARZU
saol cnm bakalım numune götüreyim yarın da baksın bi belki alır benim kendime alacaklarım anca 45 küsur tutuyo kargo ödemem gerekecek alan olur die beklicem haftaya vercem siparişleri belki gün hediyesi denk gelir o kadar sipariş alırmıyım bilemiyorum ama hayırlısı bakalım
Bu arada merhaba herkeseyeni katılıyorum foruma, 1 senedir avon temsilcisiyim, 22 yaşındayım...
kızlaaaaaarrrr az önce süper bişi oldubabamın bi müşterisi varmış nijeryadan gelmiş adam parfüm duş köpüğü felan almak istiyormuş.. babamında aklına ben gelmişim aradı baba evdeyim gelin dedimm Allahtan elimde ürünüm vardııı adam geldiiiiii tam 100 lrlık ürün aldı hepside daha önce indirimdeyken aldığım kendini kurtarmış ürünlerdiii kısa günün karı 100 lira yanii sempatiksalakcinni canım babacım delikafadulden
off her yeni kampanyada bunalıma giriyorum ben:) hiç bi iş yapamıyorum. sadece net karşısına oturup kargo takibi yapıyorum. aklımı kaçırtacak bana avon-tatlicadiarzu-
offf ya benim babamın neden nijeryalı arkadaşı yokkikafamçokkarıştı canım çok iyi olmuş elden çıkarmışsın işte. darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?