Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

topiği bir süredir takip ediyorum ama hiç yazmadım.bu ilk oldu.fikirlerinizi çok önemsiyorum merak ettiğim konularda sizden sizden bilgiler alıyorum :) kılar hepiniz çok samimisiniz içtensiniz..hepinize teşekkürler

ilkşah sanada ayrıca teşekkürler dünden beri merakla katalog eklenmesini bekliyorum benim siperiş kargoda amabiran önce görmek için sabırsızlanıyordum nihayet sayende gördüm rahatladım :)

bu mesajı görmeden yazmıştım ama denk gelmesi beni gülümsetti kaydirigubbakcemile3

siz sağolun canlarım benm bir dernek açıcam avoncular makara muhabbet derneği :

ilkşahcım çok tşkler valla bir sürü zahmete girdinn şimdi nasıl beklicem k13ün başlamasınıııııııııbayanssulusmile

ya bu ne ya avon iyice saçmaladı. beş kuruşluk saç düzleştirici için p9 anew 2 platinum serisi on katalog. oluyoz yaaa

kampanya 13 çok güzelmiş. ilkşah ellerine sağlık sayende gördük.kampanya 7 den beri temsilciyim 75 i anca tamalıyorum fazla çevrem yok olanlarda almıyo itekleyer görtürüyorum ama her yeni kampanyayı katalogları sabırsızlıkla bekliyorum korgo gelince heyecanla paketi açıyorum avonla uğraşmak çok hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…