- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.701
kızlar merhaaba.
avona ve siteye yeni üye oldum.
netten baktım faturaya
K12 ÖZEL MAKYAJ BRS.
01123 K12 ILK SIPARIS PKT bunlar var . ne anlama geliyo bunlar ?
1 Yıllık Toplam Satışın 8.000 Tl yi Geçince Giriyosun Canım..
Ama Yıldızlar Klubü İndirimlerinden Takip Eden Yılda Faydalanabiliyosun..
Mesela 2010 Ekime Kadar 8.000 Tl lik Siparişe Ulaştın.. Yıldızlar Klübüne Özel Olan Herşeyden 2011 Yılı Boyunca Faydalanabiliyosun..2011 de Yıldızlar Klübü İçin Gereken Toplam Siparişi Veremezsen İptal Oluyo Yıldzılar Klübü Üyeligin..Olanaklardan Sadece 1 yıl Faydalanıyosun.. Her Yıl Aynı Satış Limitine Ulaşman Lazım Devam Etmesi İçin..
sana ücretsiz yolladıkları şeyler cnm..
K12 özel makyaj broşürü 3lü seti tanıtıyodur onu sonradan eklediklerinden kataloğa koyamamışlardır..
bi de yeni üye olduğundan sana döküman da eklemişlerdir o da K12 ilk sipariş paketidir..
kızlar vücut spreylerinin erkek için oları nasıl hangilerini önerirsiniz ?
Ya kargom hala gelmdi aradim gelicek dediler ama gelen giden yok bu saatten sonra kargosu gelen oldumu hiccc??
teşekkürler canım=))
cvp istedin kendimce sordugun sorunun cvbını vermeye çalıştım ama tınlamadın sanırım nezaketende olsa bi tşk edebilirdin neyse..
kızlar merhaaba.
avona ve siteye yeni üye oldum.
netten baktım faturaya
K12 ÖZEL MAKYAJ BRS.
01123 K12 ILK SIPARIS PKT bunlar var . ne anlama geliyo bunlar ?
kızlar şimdi ben k11 de ekmek kızrtma mak. Almadım ama 250tl ye kolye geliyordu ya onun icin sipars girmiştim 5tane secret parfum ama gelmedi hala bir de gün hediyesi olarak parlatıcı göndermişlerdi ben diyorum simdi bu yeni katalogta 5tane secret gireyim 580e tamamlamak icin ii olur k11 in faturasından iade edeyim zararım olurmu sizce yapayım mı böyle birsey tabi onları iade edersem 250nin altına düstügü icin kolye ve gün hediysinin birini de iade etmek gerecek kararsız kaldım dogrusu
canım hediyen fauralanır iadeleri kabul edilmez bence risk etme.hediyeleri iade edemzsin çünkü..
tatlım inanki hiç farketmedim arama motorunu yeni yükledik degisik birsey karışıklık olmuş yoksa niye cevap yazmıyım bal petegim kızma bana çook tesekkür ediorum... kuzen sormus o yemek takımını almak icin kendine birseyler yazacakmısta degermi diye benim adıma sormus benim icin suan yemek takımı hayal sürekli sipars veren arkads bu ay almadı hayallerim suda anlıcagın :S
eger iade ettiginde gerekli fatura tutarının altına düsersen hediyeyi de iade yapıyorsun canım eger yapmazsan faturalanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?