Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar merhaaba.
avona ve siteye yeni üye oldum.
netten baktım faturaya
K12 ÖZEL MAKYAJ BRS.
01123 K12 ILK SIPARIS PKT bunlar var . ne anlama geliyo bunlar ?

Sordum ben kaca kadar calisio gorevliler die
kargolar bitene kadar calisiolarmis ama ilginc geldi bu saatten sonra gelmezler heralde

kızlar merhaaba.
avona ve siteye yeni üye oldum.
netten baktım faturaya
K12 ÖZEL MAKYAJ BRS.
01123 K12 ILK SIPARIS PKT bunlar var . ne anlama geliyo bunlar ?

sana ücretsiz yolladıkları şeyler cnm..

K12 özel makyaj broşürü 3lü seti tanıtıyodur onu sonradan eklediklerinden kataloğa koyamamışlardır..
bi de yeni üye olduğundan sana döküman da eklemişlerdir o da K12 ilk sipariş paketidir..

teşekkürler canım=))

teşekkür ederim cnm :)

cvp istedin kendimce sordugun sorunun cvbını vermeye çalıştım ama tınlamadın sanırım nezaketende olsa bi tşk edebilirdin neyse..

tatlım inanki hiç farketmedim arama motorunu yeni yükledik degisik birsey karışıklık olmuş yoksa niye cevap yazmıyım bal petegim kızma bana çook tesekkür ediorum... kuzen sormus o yemek takımını almak icin kendine birseyler yazacakmısta degermi diye benim adıma sormus benim icin suan yemek takımı hayal sürekli sipars veren arkads bu ay almadı hayallerim suda anlıcagın :S

canım hediyen fauralanır iadeleri kabul edilmez bence risk etme.hediyeleri iade edemzsin çünkü..

zaten öyle birsey yapmıcam gibi cünkü bi arkdasım siparis vermedi ayda 100tl fln alısveris yapıyordu o yüzden o vermedigi icin yemek tak. alamam gibi geliyor

Bende Kırıldım Dedim Benim Bi Altıma Yazmış Bana Bişey Dememiş Diye Üzülmüştüm:2:
Sorun Degil Canım Benim Öyleyse Ksruma Bakma Sende Bilemedim Bi An Öyle Tepki Verdimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…