Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar panaromada 23tllik numune çantası varya hani içinde 120 numune olan. ben aldım çok beğendim. orada göründüğünden çok daha büyük bi çanta ve içinde ne ararsan var. rujlar kremler ve parfümler. tavsiye ederim.

ya yıldızlar kulubunde olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz biri bu konuda bana bilgi verebilir mi??

1 Yıllık Toplam Satışın 8.000 Tl yi Geçince Giriyosun Canım..
Ama Yıldızlar Klubü İndirimlerinden Takip Eden Yılda Faydalanabiliyosun..
Mesela 2010 Ekime Kadar 8.000 Tl lik Siparişe Ulaştın.. Yıldızlar Klübüne Özel Olan Herşeyden 2011 Yılı Boyunca Faydalanabiliyosun..2011 de Yıldızlar Klübü İçin Gereken Toplam Siparişi Veremezsen İptal Oluyo Yıldzılar Klübü Üyeligin..Olanaklardan Sadece 1 yıl Faydalanıyosun.. Her Yıl Aynı Satış Limitine Ulaşman Lazım Devam Etmesi İçin..

evet canım kuzenimde vatdı o 17tl ye almıstı baya dolu kocaman birsey...

ilkşahh eline koluna sağlık canım sayende merakımız gittii:)k13 ruj göremedim fazla,,k12 masallah ruj cenneti gibi yok yyok:)

ilkşahcım çok saol tatlım bir sürü ugraşmışsın vala çok makbule geçti acayip merak ediyodum.ellerine saglık k13 süpermiş hiç böle güzel indirim broşürü görmemiştim baya pahalıya patlicak bana heraldebayanssulusmile

kızlar yemek takımı güzel mi deger mi ???

Bence Günlük Kullanım İçin Uygun Bi Takım Ben Boyutunu da Çok Merak Ediyorum Küçük Görünüyolar Ama..
Eger Siparişin Rahatlıkla O Fiyatı Buluyorsa Al Güllük Kullan Rahat Olur..
Ama Sırf Yemek Takımı İçin 100 200 Tlik Falan Kendin İçin Sipariş Girme Bence Degmez Canım..

kızlar şimdi ben k11 de ekmek kızrtma mak. almadım ama 250tl ye kolye geliyordu ya onun icin sipars girmiştim 5tane secret parfum ama gelmedi hala bir de gün hediyesi olarak parlatıcı göndermişlerdi ben diyorum simdi bu yeni katalogta 5tane secret gireyim 580e tamamlamak icin ii olur k11 in faturasından iade edeyim zararım olurmu sizce yapayım mı böyle birsey tabi onları iade edersem 250nin altına düstügü icin kolye ve gün hediysinin birini de iade etmek gerecek kararsız kaldım dogrusu

yaaa kızlar 2 kampanyadır megan ev botum gelmiyo müşterilerim soğudu iyice avondan bu avon beni delirtiyo yaa nolcak şimdi temsilcimi aradım yarın sabah şirketi ara varsa gönderirler dedi bıktım artık yaa napmam gerekiyo sizce??

elnde olmayan ürünleri niye kataloga koyuyorlar da bizleride böyle magdur ederler anlamıyrmmm gözlüklere döndü bu ev botu ve secret fantasylerin akibetini merak ediyorum...

cvp istedin kendimce sordugun sorunun cvbını vermeye çalıştım ama tınlamadın sanırım nezaketende olsa bi tşk edebilirdin neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…