- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.681
ya yıldızlar kulubunde olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz biri bu konuda bana bilgi verebilir mi??
kızlar panaromada 23tllik numune çantası varya hani içinde 120 numune olan. ben aldım çok beğendim. orada göründüğünden çok daha büyük bi çanta ve içinde ne ararsan var. rujlar kremler ve parfümler. tavsiye ederim.
kızlar yemek takımı güzel mi deger mi ???
yaaa kızlar 2 kampanyadır megan ev botum gelmiyo müşterilerim soğudu iyice avondan bu avon beni delirtiyo yaa nolcak şimdi temsilcimi aradım yarın sabah şirketi ara varsa gönderirler dedi bıktım artık yaa napmam gerekiyo sizce??
kızlar şimdi ben k11 de ekmek kızrtma mak. almadım ama 250tl ye kolye geliyordu ya onun icin sipars girmiştim 5tane secret parfum ama gelmedi hala bir de gün hediyesi olarak parlatıcı göndermişlerdi ben diyorum simdi bu yeni katalogta 5tane secret gireyim 580e tamamlamak icin ii olur k11 in faturasından iade edeyim zararım olurmu sizce yapayım mı böyle birsey tabi onları iade edersem 250nin altına düstügü icin kolye ve gün hediysinin birini de iade etmek gerecek kararsız kaldım dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?