oh maşallahhh:)) 3 adet çanta:)
hmm kayınvaldem var ama kulakları ağır işit.yor bir de ağır ağır yürüyor sanırım o duyup kalkıp da kpıyı açana kadar kargocular çoktaaan gider:)
evet canım aslında 4 taneydi de birisini yengeme vermiştimgeçen sene anew ürünü alana o çantadan hediyeydi bir müşterim ürünlerini almamıştı bu gün gelicem yarın gelicem diye diye ürün ve çanta da bana kaldı birde morgan saat hediyeydi 25 yaş üstü anew kremlerden kendime de almıştım çantalar çoğaldı tabi anlayacağın çantalarda anewde bende kaldı bende o bayanın siparişini anneme verdim anewi annem kullanıyor
hepsinimi iade ediceksin canım 4 tane yaz canım bedava olan 8 tane olan ürünlerinin yanlarında çarpı işaretleri olur orayı da iade yi işaretle adetini yaz tutara bir şey yazma sebep kodunu yaz gönder temsilci no yazan yerdeki üst kısma da tc numaranı yazmayı ve iade eden temsilcinin adı soyadı imzası olan yere imzanı atmayı unutma tatlım sipariş girerken kafan karışmasın diye belitmek istedim bu şekilde bedavalı ürünlerde 1 alana 2 bedava olayı gibi sadece kaç tane sipariş verceksin diyelimki bir tane 1 tane yaz siparişine otomatikman bedavalar ekleniyor fatura tahmini tutara baktığında bedava olan ürünlerin sıfır yazıyorsa işlem tamamdır
hoşbulduk tatlım
bu aralar kozmetik iştahımı bastırmaya çalışıyorumgirdikçe,gördükçe alasım geliyor.eve gelince yüzünü göremiyoruz diyorlar bilgisayarı açamıyorum bu aralar.ondan yazamadım.eklediğin fotoları gördüm serelim,senin ürünleri görünce ben az almışım dedim güle güle kullan canım.sağlam stoğun var maşallah , güle güle kullan
12 tanesini iade edicem 18 tane geldi:) 6 tane isterken yardımın için tekrar teşekkür ederim canım böyle böyle şu avon işini tam öğrenicem bide little black dressler vardıya onlardan 9 tane sipariş ettim 9 tane geldi wish of love de niye böyle oldu ondan şaşırdım.
cumartesi pazar kargo çalışıyor muben ilçede oturuyorumda salı gelmezse perşembe artık
ya kızlar cuma günü sipariş vermiştim 18,00 gibi kargom geliyo ama yarısı geliyomuş anlamıyorum ya hepsini bir yolla ya hiç yollama nasıl çalışıyolar bilmiyorum öfff bu avon öfff
kızlar kampanya 12 den ruj ve rimel aldım.hediye olarak makyaj çantası ile göz losyonu verdiler.ama faturaya yansımış o fiyatlar.yani faturada görünüyor.normal mi orada görünmesi yani ücreti faturaya eklemişlermidir yoksa sadece yazıyorlarmı.yardım edin lütfennn
sıparıs ettıgınız urunler ıcın kargo parası verıyormusunuz
bnde sadece kendım ıcın net uzerınden sıparıs vermek ıstıyorum
kargo parası varsa hıc bulasmıcam da yardımcı olursanız sevınırım
canım faturanda gözükür zaten hediyenin fiyatı ama faturanın altında iskonto diye yazar orda geri düşer toplamdan. sonuçta ödeyeceğin miktara yansımaz merek etme.
temsilci fiyatıyla 85 tl ve üzerinde sipariş verirsen kargo parası vermezsin. altında olursa 8.5 tl kargo ücreti var.
hımmm yani 2 parça alcaksın anladım canım aklında bulunsun bu şekilde siparişlerde bir tek parfüm seçeneğin varsa yani sadece 1 parfüm çeşidi varsa 1 alana herhangi 2 adet bedava ya canım bunun için siparişine 1 yazıcaksın böylece sana 3 tane parfüm gelmiş olacak 6 tane istiyorsanda 2 yazıcaksın 6 tane parfüm gelicek fakat little black dress eternal magic gibi farklı çeşitler varsa istediğin çeşitlerden tek tek yazıcaksın mesela eternal magic 1 little black dress 2 ya da 3 tane little black dress vs vs falan yapmışsındır belki bilmiyorum hangi parfümlerden sipariş verdiğini ama o yüzden karışıklık olmamıştır doğru yapmışsındır 2 tane seçeneğin olduğu için fakat diğer parfümde tek parfüm seçeneğin var ordan karışmıştır canım umarım anlatabilmişimdir canım
ya kızlar cuma günü sipariş vermiştim 18,00 gibi kargom geliyo ama yarısı geliyomuş anlamıyorum ya hepsini bir yolla ya hiç yollama nasıl çalışıyolar bilmiyorum öfff bu avon öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?