AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

oh maşallahhh:)) 3 adet çanta:)
hmm kayınvaldem var ama kulakları ağır işit.yor bir de ağır ağır yürüyor sanırım o duyup kalkıp da kpıyı açana kadar kargocular çoktaaan gider:)

evet canım aslında 4 taneydi de birisini yengeme vermiştim geçen sene anew ürünü alana o çantadan hediyeydi bir müşterim ürünlerini almamıştı bu gün gelicem yarın gelicem diye diye ürün ve çanta da bana kaldı birde morgan saat hediyeydi 25 yaş üstü anew kremlerden kendime de almıştım çantalar çoğaldı tabi anlayacağın çantalarda anewde bende kaldı bende o bayanın siparişini anneme verdim anewi annem kullanıyor

Son düzenleme:

neyse ki değerlendirmişsin:)) bi de ürünü alıp parasını getirmeyen cinsler var ya:)))
benin müşterim yok işyerinden iki kişi anca alıyor onlar da her ay almıyor tabiii

12 tanesini iade edicem 18 tane geldi:) 6 tane isterken yardımın için tekrar teşekkür ederim canım böyle böyle şu avon işini tam öğrenicem bide little black dressler vardıya onlardan 9 tane sipariş ettim 9 tane geldi wish of love de niye böyle oldu ondan şaşırdım.

teşekkür ederim tatlım

Son düzenleme:

hımmm yani 2 parça alcaksın anladım canım aklında bulunsun bu şekilde siparişlerde bir tek parfüm seçeneğin varsa yani sadece 1 parfüm çeşidi varsa 1 alana herhangi 2 adet bedava ya canım bunun için siparişine 1 yazıcaksın böylece sana 3 tane parfüm gelmiş olacak 6 tane istiyorsanda 2 yazıcaksın 6 tane parfüm gelicek fakat little black dress eternal magic gibi farklı çeşitler varsa istediğin çeşitlerden tek tek yazıcaksın mesela eternal magic 1 little black dress 2 ya da 3 tane little black dress vs vs falan yapmışsındır belki bilmiyorum hangi parfümlerden sipariş verdiğini ama o yüzden karışıklık olmamıştır doğru yapmışsındır 2 tane seçeneğin olduğu için fakat diğer parfümde tek parfüm seçeneğin var ordan karışmıştır canım umarım anlatabilmişimdir canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bayramın 4.ü günü k13 ten sipariş vermiştim salı günü gelir mi acaba:44: şu aldığım el çantası vardı ya k13 syf 97 deki onuda iade edicem baştan içime sinmemişti çok boş kalıyo içini doldurmadanda güzel durmuyo onun yerine k14 deki hasırlı çantayı alıcam en azından o güzel duruyo hep almak istiyordum ama fiyatı pahalı geliyordu neyse ki bu kataloğ düşmüş

cumartesi pazar kargo çalışıyor mu ben ilçede oturuyorumda salı gelmezse perşembe artık

kızlar kampanya 12 den ruj ve rimel aldım.hediye olarak makyaj çantası ile göz losyonu verdiler.ama faturaya yansımış o fiyatlar.yani faturada görünüyor.normal mi orada görünmesi yani ücreti faturaya eklemişlermidir yoksa sadece yazıyorlarmı.yardım edin lütfennn

ya kızlar cuma günü sipariş vermiştim 18,00 gibi kargom geliyo ama yarısı geliyomuş anlamıyorum ya hepsini bir yolla ya hiç yollama nasıl çalışıyolar bilmiyorum öfff bu avon öfff

bilgisi olan yokmu yaa.ödeme yapmam gerekiyor ama yanlış var sanki hesapta...

ya kızlar cuma günü sipariş vermiştim 18,00 gibi kargom geliyo ama yarısı geliyomuş anlamıyorum ya hepsini bir yolla ya hiç yollama nasıl çalışıyolar bilmiyorum öfff bu avon öfff

benim de aynı. 5 koli siparişimi dün kargoya verdiler. bugün 3 tanesi gelecek diğer ikisi hala kocaelide.siparişlerimi nasıl dağıtıcam yarısı var yarısı yok. ilk defa böyle eksik geliyor

sıparıs ettıgınız urunler ıcın kargo parası verıyormusunuz
bnde sadece kendım ıcın net uzerınden sıparıs vermek ıstıyorum
kargo parası varsa hıc bulasmıcam da yardımcı olursanız sevınırım

canım faturanda gözükür zaten hediyenin fiyatı ama faturanın altında iskonto diye yazar orda geri düşer toplamdan. sonuçta ödeyeceğin miktara yansımaz merek etme.

temsilci fiyatıyla 85 tl ve üzerinde sipariş verirsen kargo parası vermezsin. altında olursa 8.5 tl kargo ücreti var.

canım faturanda gözükür zaten hediyenin fiyatı ama faturanın altında iskonto diye yazar orda geri düşer toplamdan. sonuçta ödeyeceğin miktara yansımaz merek etme.

sağol canım cevap yazdığın için.çok teşekkür ederim...

gayet güzel anlattın canım:) keşke siparişleri yollamadan sorsaydım yaa iade için kargoya ne kadar para vericez peki?

ya benim kolinin biri bugün geliyor sanırım 2 side yarın gelcek 3ünü bir yolasan nolcak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…