AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

2üye bul 1 tane de ben sana bulayım mı 2 üye bulsam sana niye vereyim ztn deseydin keşke çok uyanık sanıyo kendisini galiba

bnm yurtiçi kargoyla hiçbir problemim olmadı yalnızca avon için değil internetten alışverişlerimde de hep yurtiçi kargo getiriyor.sadece bi kez kargocuyla oldu o da çok önemli bşy değildi şakalaşma diyelim gıcık olsam da.

ben iade ederken sözleşme kağıtlrını fln göndermek istemyorum düşünmyorum bide onalrla uğraşamam yeternce uğrştırıyo şu günlewrde bni ztn avon. umarım bana da çanta gelir parça parça sipariş girdim keşke tam girseydim hala ürün stoğu bekleniyor ama faturaya eklenmiş ve ne geldiğni göremyorum fatura nosu yok

Son düzenleme:
kızlar lütfen yardım edin k13 de wish of love parfümden bir alana 2 bedavaydı ya ben 6 tane sipariş vermiştim sanıyodum ki 2 tanesinin parasını ödeyeceğim 4 tanesi bedava gelicek halbuki 6 tanesini ödeyecekmişim 12 tane bedava geliyorr:S bunları iade etmem hatta itiraz etmem lazım çok saçma neden açıklayıcı yazmamışlar şu anda 140 lira zarardayım ne yapmam gerekiyor iade nasıl yapılıyor ? Lütfen yardım edinnn..

ooo canım sen hediye gelecek olan 4 taneyi de eklemişsin sanırım sadece 2 tane yazıcaktın 4 hediye gelcekti. ama 6 yazınca tabi hediyelerde arttı. ama en son fatura tahmini tutara baksaydın orda yazıyodu hediye olan şeyler yazılmıyo siparişe. ama diyelimki farklı seçenek sunmuşlar 1 alana herhangi biri hediye diye o zaman yazılıyo işte. panik yapma canım sen kargon gelince akşama kadar ücretsiz iade etme hakkın var açarsın kolini fazlalıkları yurtiçi kargoya git iade et hemen canım bi sorun çıkmaz. iade de şu şekilde oluyo sana gelen faturanın aslını doldurcaksın orda wish of loveleri bul 4 tane iade etcen sanırım yanındaki hediyeleri de gönder ama mutlaka sana faturalanmasın sonra imzala iade kısmını işaretle tamamdır

bende son 2 aydır sinir oluyorum yurtiçine. ya eskiden msj geldiği anda yarım saat sonra kargom elimde oluyodu. kendimi onlara göre ayarlıyorum çünkü ben. geçen sefer sabah attılar msj 4e kadar bekledim gelen olmadı ben gittim ewden yarım saat sonra gelmişler ihbar bırakmışlar bulamadık evde diye. çok ama çooook sinir oluyorum bu duruma sonra git bide kargonu teslim al falan hele telf.lara dediğin gibi hiç cvp verilmiyo ama inadına arıyorum deli ediyorum onları en son ramazan bayramı sıralarında başıma gelmişti valla açana kadar aradım en sonunda açtılar azarladım

1 alana 2 adet bedava ya canım sipariş girerken 1 adet yazıcaksın daha sonra kazanılan promosyonlar olarakta bu parfüme seçmek istediklerinden 2 adet ekliceksin yapman gereken buydu gelen faturanda wish of love yazan yerde ki yere kaç adet iade edeceksen 1 alana 2 adet bedava düzenini bozmadan iade miktarını yazıp iade ettiklerinin ücreti giriş fiyatı üzerinden ne kadar tutuyorsa yanına da o tutarı yazıp iade edeceksin canım yapman gereken bu umarım anlatabilmiştir

evet canım bende çok problem yaşıyorum iadelerimi yanlış gönderirler en son bana kargomu getirirler ararım telefonları meşgul olur çaldığı zamanlarda da cevap vermezler hatta bir tanesini yurt içi genel müdürlüğüne şikayet edip işinden attırdım çünkü nasıl konuşulacağını bilmeyen bir kişiydi lakayt konuşmaları vardı

Çok teşekkür canım ya. yeniyim avonda bilmiyordum böyle olduğunu şimdi ben 12 tanesini iade edicem ama iade faturasına 4 tane mi işaretliycem ? 8 tanesi bedavaya geliyor ya

Çok teşekkür canım ya. yeniyim avonda bilmiyordum böyle olduğunu şimdi ben 12 tanesini iade edicem ama iade faturasına 4 tane mi işaretliycem ? 8 tanesi bedavaya geliyor ya

hepsinimi iade ediceksin canım 4 tane yaz canım bedava olan 8 tane olan ürünlerinin yanlarında çarpı işaretleri olur orayı da iade yi işaretle adetini yaz tutara bir şey yazma sebep kodunu yaz gönder temsilci no yazan yerdeki üst kısma da tc numaranı yazmayı ve iade eden temsilcinin adı soyadı imzası olan yere imzanı atmayı unutma tatlım sipariş girerken kafan karışmasın diye belitmek istedim bu şekilde bedavalı ürünlerde 1 alana 2 bedava olayı gibi sadece kaç tane sipariş verceksin diyelimki bir tane 1 tane yaz siparişine otomatikman bedavalar ekleniyor fatura tahmini tutara baktığında bedava olan ürünlerin sıfır yazıyorsa işlem tamamdır

Son düzenleme:
selam kızlar :) bu aralar giremiyorum pek.görüşmeyeli bayağ zaman oldu.objektife yüklediğiniz fotolar pek güzel güle güle kullanın ürünlerinizi ) avon yılbaşı kataloğunu yükleyen arkadaşımın eline , emeğine sağlık

selam canım hoşgeldin nerelerdesin bu arada sağol tatlım hepimiz güle güle kullanalım ürünlerimizi

evet canım dedim zaten 2 yi bulan bir kişiyi bulamazmı demi ama aklı sıra bana yardımcı olcak işte benimkiler böyle uyanık sanarlar kendilerini şikayet etmeyeceğimi de sanmışlardı avona şikayet edince artık beni takım öncüm arayamıyor maşallah diyimde nazar değmesin iyiki avona şikayet ettim önceden bayram mesajı falan atarlardı onu da atmadılar

pata krem fondoten le , transparan fondotenin normal fondotenden ne farkı var? kullanan var mı kızlar?

ben kullanmadım canım ama sanırım pata krem fondötenin kapatıcılığı daha yüksek transparan fondöten den sipariş vermiştim önceden hiç kapatıcı değildi direk iade etmiştim normal fondotenden özellik olarak farkları var canım birinin kapatıcılığı yüksek biri fondoten sürdüğün belli bile olmuyor kimi fondoten suya ve tere dayanıklı vs vs hepsinin farklı farklı özellikleri var ben cilt tonuyla uyumlu likit fondöten kullanıyorum çok memnunum

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin nerelerdesin bu arada sağol tatlım hepimiz güle güle kullanalım ürünlerimizi

hoşbulduk tatlım
bu aralar kozmetik iştahımı bastırmaya çalışıyorum girdikçe,gördükçe alasım geliyor.eve gelince yüzünü göremiyoruz diyorlar bilgisayarı açamıyorum bu aralar.ondan yazamadım.eklediğin fotoları gördüm serelim,senin ürünleri görünce ben az almışım dedim güle güle kullan canım.sağlam stoğun var maşallah , güle güle kullan

pata krem fondoten le , transparan fondotenin normal fondotenden ne farkı var? kullanan var mı kızlar?

cnm pata krem fondöten daha dokulu ve daha kapatıcı transparan olan ise, aslında fondöten değil makyajdan önce cildine sürüp pürüzsüzleştirmek için kullanılan bi nevi makyaj altı yani daha kremsi bi yapısı var çok da kapatıcı değil ama cildin çok bozuk değilse tek başına da sürebilirsin
selam ben de geçen cuma sipariş vermiştim faturalanmış bana da çanta geliyor ben saf gibi gidip 347 tl lik ürün girmişim o aceleyle indirim broşüründe ya bişey kalmazsa korkusundan:) şimdi zaten çoğunu kendime alıcam bikaç arkadaş da bazı ürünleri görmek için sipariş verdi beğenirse alcaklar, kesin değil. acaba di,yorum hediyeyi almak için daha sonra sipariş girsem mi yoksa hiç değmez mi kendime alcaklarımı alıp kullanmıycaklarımı iade mi etsem ay çok kararsızımmmmm :26:

ben satcy takı setini bekliyorum canım tahminimce pazartesi günü başlar gibi geliyor o zaman siparişlerimi vericem yani ben sonrayı bekliyorum

ben satcy takı setini bekliyorum canım tahminimce pazartesi günü başlar gibi geliyor o zaman siparişlerimi vericem yani ben sonrayı bekliyorum

cnm ben görmüştüm stacy takı setini, güzeldi bana çok beyaz gelmişti benm broşürden çok siparişim vardı girmem gerekti inş ct filan gelir zira yarın işteyim sonra da ilçeye gidicem çocuğu almaya :)

benim k12 den verdiğim son sipariş bu gün geldi canım cuma günü vermiştim dağıtım başlamış olmali ki kargocular her zamanki gibi yine geç geldi yani yarın da gelebilir belki siparişlerin tatlım çantadan 3 tane var bende takı seti uygun geldi sadece bana bakalım inşallah takı setini yakalarım :)

Son düzenleme:

oh maşallahhh:)) 3 adet çanta:)
hmm kayınvaldem var ama kulakları ağır işit.yor bir de ağır ağır yürüyor sanırım o duyup kalkıp da kpıyı açana kadar kargocular çoktaaan gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…