AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Degerli Arkadaslar,

Kampanya 13 Katalogu'nda yer alan asagidaki urunun stoklarimiza bugun girmesi beklenmektedir.

Bugune ait siparislerde; bu urunu istemis olan Temsilcilerimizin siparisleri saat 16:00'ya kadar bekletilecek ve urun stoklarimiza girdikten sonra faturalandirilacaktir. Icinde bu urun yer alan bugune ait siparislerin bilgisi, Internet Aktivite Raporu'na aksam saatlerinde yansiyacaktir. Saat 16:00'ya kadar urunun stoklara girmemesi durumunda ise siparisler bu urun olmadan faturalandirilacaktir.

02989 Individual Blue For Him Sprey Deodorant - 150 ml.

Stogu olmayan urun nedeni ile, yaklasik (maksimum) 750 adet siparis bekletilecektir.

Iyi calismalar.

Saha Iletisimi

neler zamlanmış canım..yine kataloglar ve alt limitmi artmış

ya mesela 3 ürün 12 liraydı ya 13lira ya çıkmış yanında ürün veriyo ucuza mesela parfümlerin ama fiyatlarda artış var yılbaşı kataloğunda bak istersen :)

merhaba arkadaslar benim siparişlerim sevkiyata hazırlanıyor diyo 2 gün oldu yarın kargolar getirir mi ? hafta sonu geliyor mu yani siparişler

kızlar ben buraya ve avon temsilciliğine yeni üye oldum. hala temsilci numaram gelmedi cumartesi gününden beri bekliyorum. bu sabah takım liderini aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. siparişlerim de var ne yapsam sizce?

Son düzenleme:
açıkçası yılbaşı katalogunu sabırsızlıkla bekliyodum ve bende pek beğenmedim fiyatlardan dolayı değil öyle kampanya yapmışlarki hep 3 parfum al ucuza gelır gıbısınden ben şahsen stok yapmıyorum aldıktan sora satamıyorum çünkü katalogtada kımse aynı parfumden 3 tane almak istemiyo.
bide hediye kazanmak için çok satış yapmak gerekiyo ben her ay 250-300tl satış yapıyorum en azından bi ruj falan yollasalar yani çünkü insan ufak bişey bile hediye gelince seviniyo şimdi ben 400-450 yapsam bile hiçbişe kazanamıcam bazen hedıyeler 260tl falan oluyo o zaman çabalıyorum kendime falan bişeyler alıyorum ama bana çok geldi bu. o yuzden yılbasında hiç kasmıcam 85i geçsin yeter benimn için. bence 13. katalogtan yılbaşı katalogundan bin kat daha guzeldı

telefonuna msj gelmesi gerekiyo temsilci numaran olmadan sipariş veremessin bayramdan dolayı gecikme olmuş olabilir kampanya daha yeni başladı biraz bekle bence yada sinir olduysan telefonu açmamasına avonu ara söyle bence

avonun sitesinden mi başvurdum üyeliğe yoksa internetten mi birini buldun cnm merak ettm

avonun sitesinden mi başvurdum üyeliğe yoksa internetten mi birini buldun cnm merak ettm

ikisi de değil canım bizim kuaför de avon temsilcisi, ben de olmak istediğimi söyleyince takım liderini aradı onun takımına katılırsın diye, o bayanı aradım ortak bir yerde buluştuk formları doldurdum. sana kargoyla gelecek 2-3 güne temsilci numaran demişti.

temsilci numaran cep telefonuna gelcek ama bayramda avon çalışmıyordu o yuzden gelmemiş olabılır bence çarşambaya kadar falan bekle eger gelmesse avonu ararsın boyle boyle temsilci numaram gelmedi ama siparişlerim var dersin onlar hemen senle ilgilenirler zaten
ama genelde kımse uye kaçırmaz telefonuna cevap vermemesi tuhaf tabi ama bayramdan dolayı gecikmiştir diye düşünüyorum kuaförüne söyle bide nerde bu bu kadın açmıyo telefonlarımı falan die :)

haklısın tatlım çok tuhaf evet ben biraz daha bekliyim artık tüm indirim kataloğu biter ama olsun :)

arkadaşlar ben bikaç kampanyadır sipariş vermiyorum.son sipariş faturamı da geç yatırmıştım.o gecikme bedeline faiz geliyo mudur acaba? bilenler yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar hani mesajları okurken adımızın altında yazan papatya nilüfer yada 1 kalp,2 kalp varya onlar ne işe yarıyor çok merak ettim

canım çantanın fotoğrafı var mı? bir de biz o 150tl limitte verilen hediyeden sipariş verebilir miyiz ücretli olarak?

valla canım sipariş verebilirmisin bilmiyorum ama fotosunu becerebilirsem yükleyim canım aslında k 13 ün yüklendiği sayfada var ordan bakabilirsin fotosuna k 13 panaromasında yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…