- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Arkadaşlar geçen gün başka bir kullanıcı hesabından bir konu paylaşmıştım yalnız ikinci üyelik olduğu için hesabım kapandı tekrar paylaşmak istiyorum şuanda 28 yaşındayım 11 sene önce internetten biriyle tanıştım kendisi başka bir ülkede yaşıyor ama Türk o zamanlar hata yapıp kendisine fotoğraflar attım hafif dekolteli normalde kapalı biriyim bu geçen süre zarfında bana ara ara ulaşmaya çalıştı bu arada 38 yaşında kendisi geçen gün internetten aratmış ismimi soyismimi çalıştığım kurumu öğrenmiş dahili numaramı aradı taa yurtdışından sesimi duyup kapattı geçen günlerdede Twitter'dan yazmış elimde fotoğrafların var seni rezil ederim kurumuna ailene gönderirim falan yazmış hatta çıplak resimler var onlarında sen olduğunu yazarım demiş çok kötüydüm hâlâ çok kötüyüm yıllardır peşimi bırakmıyor ve üstelik bende çıplak resimler karşılığında beni tehdit ediyor bu şekilde. Bende seni savcılığa veririm diyorum ver diyor korkmuyor başka ülkede olduğundan sanırım Ne olur bana yardım edin ne yapılabilir insanca konuştum anlamıyor evlimisin diyorum boşandım diyor yalan söyledim nişanlıyım evleniyorum diye ama nafile. Çalıştığım yerinde biliyor peşimi bırakmıyor Allah rızası için yardım edin ailem falan duysa kurumum falan görse çok kötü olurum. Bunun cezasının hapis falan olduğunu duydum araştırdım hukukta ağır cezaları var ama bilemiyorum kestiremiyorum korkuyorum yardım edin