avukat arkadaslar acil yardim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Esim beni artik istemedigini soyledi zaten sehir.disinda calisiyor telefonda bitirdigini.soyledi..ben evden ayrilsam benmi terk.etmis olurum nasil bir yol izleliyim..esim borclarindan dolayi maddi yukumluluklerinide yerine getirmiyor hatta benimde kredi karti borclanmama sebep oldu ve odeyemiyor..esimin uzerine olan evin satis vekaletini bu sartlarda bana verirlermi esim borcunu odeyemedigi haldr evin satmamakta inat ediyor ve bizi zor durumda birakiyor bir cocugumuz var ve hamileyim

Evini terk etme derim arkadaşım.. zaten eşin de şehir dışındaymış.. tantanis tantanis uygunsan bakar mısın?

Bende bir yil sabredeyim diyordum..gururumu cok kiriyor ve surekli aglamaktan bi care oldum..burda yasamak bana hic iyi gelmeyecek

Oturduğun yere yakın adliye vardır muhakkak.. eğer durumun yoksa oraya git ve adli yardım istediğini söyle.. cmuk avukat ayarlıyor size.. birebir görüşmek daha farklı olur.. vekalet de verirseniz sizin adınıza işlerinizi takip eder.. Allah kolaylık versin evlatlarınız hürmetine inşallah..

Boşanma gibi durumlarda evi senden habersiz satamaz tedbir koydurabilirsin diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Allah o kocana sorsun hamile karısına 2 çocuğunun annesine bu mu reva gördüğü? Bence evden çıkma madem şehir dışında. . Geldiğinde de eve alma..

Boşanma gibi durumlarda evi senden habersiz satamaz tedbir koydurabilirsin diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Allah o kocana sorsun hamile karısına 2 çocuğunun annesine bu mu reva gördüğü? Bence evden çıkma madem şehir dışında. . Geldiğinde de eve alma..

Beni cok uzuyor yaptigi kotulukler yetmiyormus gibi surekli hakaretler saygiszliklar.uzaktada olsa onun evinde kaldigim surece bana boyle davranir

Beni cok uzuyor yaptigi kotulukler yetmiyormus gibi surekli hakaretler saygiszliklar.uzaktada olsa onun evinde kaldigim surece bana boyle davranir
O ev onun değil ikinizin bu şekilde düşünürsen daha güçlü durursun karşısında çıkma bence evden evi terketti diyebilir mahkemede .

O ev onun değil ikinizin bu şekilde düşünürsen daha güçlü durursun karşısında çıkma bence evden evi terketti diyebilir mahkemede .
Dese de işe yaramaz. Terke dayalı boşanma davası açabilmek için eşin evi terk etmesinden 2 ay sonra ihtarda bulunulması ve buna rağmen dönmemesi gerekir.

Back
X