- Konu Sahibi avukathanim
akşam yemeğinde mantı vardı:!!!! ben de 1.5 kepçe yedim yoğurtlu. notmalde olsa 2-2.5 tabak inerdi mideye de dayak korkusuna yine tuttum kendimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yemeğinde mantı vardı:!!!! ben de 1.5 kepçe yedim yoğurtlu. notmalde olsa 2-2.5 tabak inerdi mideye de dayak korkusuna yine tuttum kendimi.
merhabaalarrr:) gerne kimsecikler gelmemiş benim günlüküme :
sabah: kepek ekmeğine 1 kk peynir 1 domatesle yaptığım sandviç
ara: 3 adet eti form bisküvi 130 kalorilik çerez
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası karnıbahar yemeği bol salata 1 kase yarım yağlı yoğurt
ara: yok
akşam: ızgara tavuklu sandviç(baya az miktarda ekmeğin içinde) 1 ayran biraz salata biraz da patates kızartması
canımm menümü abartı bulmamana sevindimmm bugün daha dikkatliydim birazdan yazacağımm:) bi de canım ansiklopedim ben diyet süresince şu nohut kuru fasülye falan onlarda ne ölçülerde yemeliyiz hi bilmiyorum :S biraz bilgilendirir misin??
eveeeeeeeeeeettt:) artık buradayım bak bugün de hemen geldimmm:) azimlenelim beyazbuluttt hadii dal gibi olucaz:)
evet canım zor oluyor ben de bi şekilde uydurmaya çalıştım işte bugün daha iyi oldu sanırım :) yazayım da bi bak bakalım:)
düğün 14 temmuzda cnaım o zamana inşallah gider tüm kilolrrr:)
bugünkü menüme gelinceee:)
sabah: peynirli domatesli sandviç kepek ekmeğinde yaptım. abartı boyutlarda değildi bana güvenin:)
ara: 40 kalorilik kuru kayısı üzüm :) 1 bardak çay
öğlen: 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık et yemeği(susuz) 2 kaşık makarna(bu olmadı ama:))
ara: 3 adet eti form bisküvi
akşam: henüz ne olacak ben de meraktayım![]()
cnm.. patates kızartması olmasa iyiymiş bi de aranda 130 kalorilik çerez+etiform fazla olmuş cnm aralar en fazla 100-150 kalori olmalı seninki 200e dayanmış çerezi yarı yarıya azaltmış olsan süper olurmuş...merhabaalarrr:) gerne kimsecikler gelmemiş benim günlüküme :
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası karnıbahar yemeği bol salata 1 kase yarım yağlı yoğurt
akşam: ızgara tavuklu sandviç(baya az miktarda ekmeğin içinde) 1 ayran biraz salata biraz da patates kızartması
akşam yemeğinde mantı vardı:!!!! ben de 1.5 kepçe yedim yoğurtlu. notmalde olsa 2-2.5 tabak inerdi mideye de dayak korkusuna yine tuttum kendimi.[/QUOTE ]
kız avukathanımcım tickerini değiştirmiynmu,hala 2 kg vermişin gözüküyo![]()
merhabaalarrr:) gerne kimsecikler gelmemiş benim günlüküme :
ahhh ne güzel bana birilerinin cevap verdiğini görmekkk:) lesliey, ben yaptım fakat vücudum3. günün sonunda su tuttu bünyem bir garip sanırsam:) umarım sonuç alırsın:)
boyum 1.69 canım:) hoşbuldummmm.
umarım öyle olur sevgili alaca artık 'dombili' olmak istemiyorum:(
canlarımmmm nasılsınızzzz ben geldimm:) bugün inanılmaz zor bir gündü aşırı yorgunuuuuuumeskişehirde kayboldum trenimin kalkmasına 30 dakka kalaa:'( nasıl bir yürüdüm nasıl koştum anlatamam trene 14.59da bindim tren 15.00da kalkıyor
!! trene bindiğimde beklemiş patlıcanla sarımsak gibi kokuyordum
her tarafım ıslanmış
çok zorduuuu
iyi spor oldu
sizlerde nasıl bakalım durumlar? ben dün de gayet dikkatli yemek yedim:) bugün biraz kaçırdım akşam 2 içliköfte 1 lahmacun yemek gibibugün sevgilimle 3. yılımız bitti dua ediyorum 33leri de görelim diyeee:)