Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı:d) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.
Nasılsınız bakalım bugünnn ben çok mutluyum artık aralık geldii:)

bide bana diyo az yıyorsun dıye aynı yemişiz işte :) afferim afferiiim. Tekmeler tokatlar işe yaramış bakıyorumda. :38: Tam gaz diyetteyiz. :1:

günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı:D) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.
nasılsınız bakalım bugünnn ben çok mutluyum artık aralık geldii:)

günaydın bebeeeem sende benim gibi az kahvaltı etmişsin umarım öğlen akşam abartmayız aralık geldi die ne seviniyosun yılın yenilenmesi demek bir sene daha yaşlanmak demek ve ben daha buna hazır deilim 25 gözüme çok gelio kendime o yaşı yakıştırmıyorum.Zaten geçenlerde anneme sigara alıyodum yaalnız 18 yaşından küçüklere sigara satmıyoruzzzz dedi kızz:) demekki insanlarda bana 24 ü bile yakıştırmıo:) ben hiç büyümiyim noloooor:)

günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı:D) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.

gayet başarılı bir kahvaltı..
günün geri kalanını da merakla bekliyoruzzz :70:

ben de aralık'ın ışıltısını seviyorum. her yer ışıl ışıl, çok hoşuma gidiyor. her sene yılbaşı ağacı alacağım diyorum. oraya bakıyorum buraya bakıyorum, yok pahalı yok istediğim gibi değil derken yılbaşı geçmiş oluyor hehehe :)

günaydın canlarım

canım menü güzel,işte böyle akıllı ol:20:
aralık ayının özelliği nede mutlu oldum bakimm:34:

ahahahah kendimi çete lideri gibi hissettim bi açıklama yaptım sonra herkes başlamış dövmeye :) yaa nasıl oluomuşşş bak abartı kaçamak yaparsan abartı yorum yaparız heee sen istedin dövün dedin vurun dedin:) dilimize düşmee heee:) ama dün güzel yemişsiin afferinnn arkadaşıma hep böylee devam etde bizde seni örnek alalımm ölmek var dönmek yok sağlıklı beslenmeden:) tabi arasıra kaçamaklarda olabilir:)
heeee kendi kaşındı anacım. Lilyde bana kızıyor. Yok öle şey valla kusura bakmayın. :1:
Pempişim bizde güzel örgütlendik yani. Bundan sonra böyle. Biz tüü kaka olalım. Lily gelsin moral versin. Melek olsun :)) :1:

Ama dünü beğendim. :46: Kız korkmuş yemek yemeğe resmen. Ama buda az olmuş kuzum sende ölçüyü tuttur ama aaaaa

hahahahhahaha :21::1:
kız siz neymişsiniz maşallah:nazar:
çete kurmuşsunuz
yok minikkim ben sana kızar mıyım? siz bnm ilk göz agrısı arkadaslarımsınız sizin sayenizde başladım ve hala aranızdayım
ben melek olma niyetinde de değildim ama napayım yalnız bırakmak istemedim kıyamadım yaaa
ama bundan sonra eleştirilerimden kısmayacagım ona göre....:20:

canlarımmmm:D dün aşırı moralim bozuktu benim hani 71.3 çıkmıştım ya ben sonra 3 gün 72 çıktım hep ama aşırı moralsizdim dedim artık diyet falan yapmayacağım bu ne be dedim:d
sonra bu sabah tartıldım yine 71.5lerdeyim:) bu sabah yine bi azimle istekle başladım:) hemen yediklerimi yazıyorum dünkü menüme yaptığınız yorumları da okudum sevgili minikim skinny lilly pembepalto hepinizi seviyorumm:)

sabah kahvaltım: 1 kk peynir 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 domates 1 dilim tambuğday unu ekmeği 2 bardak çay:)
ara: 1 kase yoğurt yiyeceğimmm:))

canlarımmmm:D dün aşırı moralim bozuktu benim hani 71.3 çıkmıştım ya ben sonra 3 gün 72 çıktım hep ama aşırı moralsizdim dedim artık diyet falan yapmayacağım bu ne be dedim:d
sonra bu sabah tartıldım yine 71.5lerdeyim:) bu sabah yine bi azimle istekle başladım:) hemen yediklerimi yazıyorum dünkü menüme yaptığınız yorumları da okudum sevgili minikim skinny lilly pembepalto hepinizi seviyorumm:)

sabah kahvaltım: 1 kk peynir 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 domates 1 dilim tambuğday unu ekmeği 2 bardak çay:)

hayııııır yılmak yok yola devam birbirimizin desteğiyle başarıcaz önce isteyelim yeter
valla ben gaza gelmek için ha bire eşimle iddaya giriyorum :9:

no no no oyle hemen pes etmek yok bak bana iki aydir anca iki kilo verebildim ama yine pes etmiyorum buralardayim unutma bazen vucut su toplar boyle durumlarda tarti fazla gosterir ama adi ustunde su bir iki ggunluk dikat bile yeterli o sularin vucuttan gitmesineeee...

canııııııımmmm ben de seni seviyorum sen olmayınca bana kim ansiklopedi diyecek:1:
tabii şımarttın beni:17: arıyorum şimdi
dünkü sabah kahvaltın güzelmiş menünün kalan kısmını da görelim?!
bu arada moral bozmak yok ben de 2.5 ay boyunca aldım verdim yine başlangıç kilom olan 80e döndüm ama yılmadım günlük açtım şimdi sabrın sonu selamettir deyip meyvesini yavaş yavaş topluyorum sen de toplayacaksın yeter ki pes etme, aramızdan ayrılma
biz desteğimizi esirgemeyiz s:38:en de kendinden bizi mahrum bırakma tamam mı tatlım???:16::16::16:

canlarımmm meğer regl olacakmışım:) oldum karın ağrısıyla savaşıyorum:) dün gece acayip kötü bişey yaptım ama neyseki bugün çıkardım acısını:) burayı biraz ihmal ettim sanırım eskisi gibi bakamıyorum toplayamıyorum kafamı neden bilmiyorum bi ara verince bi daha olmuyor mu ki onu da anlamadım. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama regl oldugum için cnım çok atlı istiyor ben de azıcık nutella yedim sabah:) kızmayın bana önerilerinizin hepsini aklımda tutuyorum ve kaçamaklarımı da masum hale getiriyorum sizi seviyorummm:)

lilllllyiimmmmm ben seni bırakır mıyım en şeker ansiklopedim:)

canlarımmm meğer regl olacakmışım:) oldum karın ağrısıyla savaşıyorum:) dün gece acayip kötü bişey yaptım ama neyseki bugün çıkardım acısını:) burayı biraz ihmal ettim sanırım eskisi gibi bakamıyorum toplayamıyorum kafamı neden bilmiyorum bi ara verince bi daha olmuyor mu ki onu da anlamadım. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama regl oldugum için cnım çok atlı istiyor ben de azıcık nutella yedim sabah:) kızmayın bana önerilerinizin hepsini aklımda tutuyorum ve kaçamaklarımı da masum hale getiriyorum sizi seviyorummm:)

lilllllyiimmmmm ben seni bırakır mıyım en şeker ansiklopedim:)
canıııııııımmmmmm sağol tatlım
regl de bu aralar hepimizde var ztn ama magnezyum iyi geliyor diye biliyorum süt, muz tarzı şeylere ağırlık ver biraz yatıştırır
nutellayı da salla hepimiz yedik ztn bu aralar çikolata tarzı şeyler sen gel de benm menüme bak:)))))))

selamlarrr düzensiz bir insan olarak ben geldim yine nasıl bakalım moraller _?? ben bu haftanın bi an önce geçip bitmesini istiyorum çok somurtuk başladım haftaya berbar berbat:( ama diyete devaaaam sizler nasılsınız bakalım??

selamlarrr düzensiz bir insan olarak ben geldim yine nasıl bakalım moraller _?? ben bu haftanın bi an önce geçip bitmesini istiyorum çok somurtuk başladım haftaya berbar berbat:( ama diyete devaaaam sizler nasılsınız bakalım??

:) ya canım ben ikiz olduğumuzu düşünmeye başladım. sen regli oldun ardından ben de oldum. bugün o kadar somurtuk ve mutsuz bir ruh hali içindeyim ki, insanlar benimle iletişime geçmeye çabalıyorlar, ben onları tersliyorum. kimseyle konuşasım yok.. sabah biraz erken uyanmak zorunda kaldım, acaba ondan mıdır diye düşünüyordum ki senin yazını okudum :)

:110:

aynen diyete devam..

sabah: 1 domates 1 kk peynir 5 adet zeytin 2 dilim ekmek
ara: yok
öğlen 1 tabak kuru fasülye 1.5 dilim ekmek
ara: 10 adet bolero gofret!!!(yaklaşık 180 kalori!!!)
akşam: 10 adet küçükbalık:) brokoli, salata

bugünkü menüm bu iekilde sizde nasıl bakalım moraller??

:) ya canım ben ikiz olduğumuzu düşünmeye başladım. sen regli oldun ardından ben de oldum. bugün o kadar somurtuk ve mutsuz bir ruh hali içindeyim ki, insanlar benimle iletişime geçmeye çabalıyorlar, ben onları tersliyorum. kimseyle konuşasım yok.. sabah biraz erken uyanmak zorunda kaldım, acaba ondan mıdır diye düşünüyordum ki senin yazını okudum :)

:110:

aynen diyete devam..

aynen canım yaa geçsin artık şu haftaa:( ama haklısın diyete devam ben tatlıları indirsem de mideye devam:D

şimdi öyle küçük balık deyip geçemezsin canım kızarmışmıydı sen onu söyle :52: sabah güzel olmuş öğlen için emin olamadm ekmek çok gibi geldi ya da artık takıntı oldu çok gibi gelio:) (ikiside karbonhidrat ya ondn) bolero gofret içinde afiyet olsun regliymişsin ama çokta abartma heee regliyim die:)

şimdilik fena gitmiyorsun yani gofreti yok sayıyorum ona göre....
bu arada kuru fasulye ile ekmek pek tavsiye etmem belki en fazla 1 dl o da suyu coksa
ya da yanına 3-4 yk pilav ok???

ben anladım ki benden bi halt olmayacak resmen bir ayıyım ve hiç bişey için çaba göstermiyorum salaklığın böylesi artık bıktım kendimden ya:(

Back
X