avukat'ın böyle bir yetkisi varmı?!!

haciz de oyle kolay değil. gelip butun esyalarini goturemez. ayni esyadan eger iki tane varsa birini alabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşınız avukatın manyağına çatmış
sorunlu insanlar iş hayatlarına da yansıtıyorlar bazen sorunlarını

öncelikle arkadaşınızın borcunu taksitlendirme talep etme şansı var
ikinci olarak işten filan attıramaz en fazla maaşına haciz gelir o da belli bir oranda
maaşına haciz geldi diye işyeri işine son veremez tazminat ödemek zorunda kalır totosu yemez
ve 3. olarak ben olsam o avukatı mesleğini kötüye kullanmaktan bağlı olduğu baroya şikayet ederdim.

su kadarını soylıyeyım.. çiçekçi dükkanına gidip canlı cansız tüm çiçeklerin bile haczedıldıgını bılıyorum.. lcd koltuk takımı haczedılır.

ben eskiden hepimizin kullanmış olduğu tüplü televizyonlardan bahsettim.. artık onlar değersiz ve kıymetsiz.. ve bu borcun miktarına, avukatın tutumuna göre değişebildiğini söyledim..

haciz de oyle kolay değil. gelip butun esyalarini goturemez. ayni esyadan eger iki tane varsa birini alabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aradim kac kez telefona bakmıyor
arkadasin telefonundan arıyoruz numarayi tanıdığı için meşgule atıyor.
bakalım kimi tehdit ediyor...sabah sabah canımızı sıktı deli kadın...

Avukat isinden attiramaz sadece borcuna karsilik is yerine maas haczi yazisi gonderir buda sgkya bildirilen net maasinin 4/1'ne haciz konulur borci taksitlenir odenir. İs yeri maas havzi yazisina istinaden cevap vermek zorundadir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada banka borcu ise borç. Sızı arayan avukatla değilde bankanın kendi genel müdürlüğündeki dosya ile ilgilenen avukatla görüşmenizi tavsiye ederim. Onlar ne derse o olur. İyi niyetinizi belli ederseniz gereken yardımı yaparlar.

su kadarını soylıyeyım.. çiçekçi dükkanına gidip canlı cansız tüm çiçeklerin bile haczedıldıgını bılıyorum.. lcd koltuk takımı haczedılır.

ev hacızlaerı kalktı lakın evde 2 esya varsa bırını haczedebılıyoruz sadece.

ısten attırırım vs kötu nıyetlı bır avukatın borcu odetme cabaları dıyelım.boyle bırşey mumkun degıl.kanunen mumkun olan borcu olan kımse onun maaşının 1/4 unun haczedılmesıdır.
bu arada avukat arkadası baroya şikayet edbeılırsınız. o sızı tehdıt edıyorsa sızde onu tehdıt edın.ve tehdıtlerıne devam ederse gdın şikayet edın.
ınsanlar borclu olabılırler ama kımsenın kımseye boyle hadsız davranmaya hakkı yok
işin hukukı boyutu bu şekilde.sorunuz varsa yardımcı olurum

sibel abla sen avukattin galiba
yardımcı olursan çok memnun olurum...

evet kadın resmen tehdit ediyor..
sigortaya kağıt göndereceğim sizi hiçbir ise almayacaklar
iş yerine kağıt göndereceğim işten attıracagim diyor artık ne kağıtsa bu masallah

en sonunda da adamın kimliğinde yazan doğum yerini köyuyle beraber
ben xxx de bulunan akrabalarınizdan tahsil ederim diyor.o adresde adamın babası vs yaşıyor..

hayır borç bu adamın...sen akrabadan nasıl alıyorsun

sskya kagıt gönderılmıyor oyle bırşey yok. maaş hacsı işyerıne gelırde iş sahıbı ben bunla uğraşamam işten çıkartırım derse onu bılemem.yanı bu tamamen ışverenın ınsanlıgına kalmış bırşey.
avukatın akrabalarından tahsıl ederım vs vs gbı söylemlerı açıkca soyleyeyım palavradan ıbaret. şöylekı adam borçlu ıse karısından bıle tahsıl edemez.tabıkı adam yasadıgı surece. borç borçlunundur .bu tamamen avukatın korkutma çabaları.ama çok itici fazla gereksız.
yenı kanuna göre borçludan kolay kolay para tahsıl edemeyen avukatlar çareyı boyle çirkin tehdıtlerde buluyorlar malesef.hanı korkarda oder dıye....
bır daha ararsa baroya ve Savcılığa şikayet edecegınızı soyleyın.üslubuna devam ederse şikayet edın

Eşinin işinden kimse attıramaz. Burası hukuk devleti. O avukat süsü verilmiş biri olmasın sakın. En çok mahkeme kararı ile maaşına haciz koydurabilir.

çok teşekkür ederim.
peki birşey daha soracağım.

suan bi avukat ile görüştüler avukat şunu demış "size icradan kağıt geldimi evet geldi

siz o kağıdı alın icra dairesine gidin direk kendi asıl borcunuzu ödeyin
o kadına da 5 kuruş vermeyin " böyle yapılabilir mi.

asıl borç 500küsür ama kadına 918 tl yatması gerekiyor.

aradim kac kez telefona bakmıyor
arkadasin telefonundan arıyoruz numarayi tanıdığı için meşgule atıyor.
bakalım kimi tehdit ediyor...sabah sabah canımızı sıktı deli kadın...

dediğim gibi en güzeli baroya şikayet etmek
siz görüşebilirseniz eğer "hangi baroya bağlısınız bilmek istiyorum şu davranışınızdan haberleri olacak mutlaka" vs derseniz tutuşur
ekstra tehdide gerek yok.
terbiyesiz işte
ne demek telefonu meşgule atmak

yaparsınız ama borç devam eder bu sefer kalan bakıye için maaşa hacız gönderır vs vs.....ve her gecen gun faiz işler icradakı borca...siz ne kadar yatırırsanız yatırın ama icra dairesıne yatırın.avukatın kendısıne vermeyın

ben hukuk asistanıyım. icra dosyalarıyla ilgili az cok bilgim var.
böyle birşey yapıldığını da evet duymuştum...

500 TL lik bi borç için mi bu tantana...
sadece gözlerini korkutmak istemiş avukat.

avukatı savunduğumdan konusmuyorum ama her insanın telefonu mesgule atma gibi bi lüksü olabilir değil mi?
ayrıca gercekten yogun çalıştıklarından eminim..

tabi ki bu hakkı vermez ona bu şekilde davranmak..

her ne koşulda olursa olsun arayan kişiyi meşgule atmak terbiyesizliktir. ses tuşuna basıp kısarsınız aramayı reddetmezsiniz ama tel sesini kesmiş olursunuz.
adab'ı muaşerettir bu.
farz edelim adaptan uzak biri bu kişi bilmiyor böyle şeyler
zaten kadının en baştaki tavrından bile telefonu meşguliyetten değil terbiyesizliğinden meşgule attığını çok açık gösteriyor.

ne olur bana çatmayın
ben genel konustum.. avukat dediğiniz gibi en basındaki davranışları bu söylediğinizi onaylar şekilde..

o avukat tam benim dişime göreymiş. benim eşim içinde beni arıyordu avukat şöyle yaparım böyle yaparım diye. 1-2-3 aradı en sonunda eee yeter be dedim sen kimsin beimle böyle konuşuyorsun. kanunları senin kadar bende biliyorum ve şu an senin yaptığın tacize giriyor. baroya ve savcılığa gidip sizi şikayet edeceğim dedim ama bayağı bi mahalle kadını ağzıyla çünkü benim avukat o tarzdan anlıyordu. siz bana icra dosya numaramıda verin ben direk ordan ödeyeceğim sizede bir kuruş vermeyeceğim dedim. ondan sonra daha beni arayamadı. zaten borcuda icra dairesinden kapattık ne kadar hanımefendi konuşursan yada onlardan korktuğunu belli edersen o kadar tepene çıkıyorlar. hepsi için demiyorum ama çoğu öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…