Merhaba ben bu testi yaptım yalancı çizgi çıkarmadı bir kan verin istersenizAwox marka adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu test
Bu kadar belli bi yalancı çizgi olmazdı sanırım ya değil miMerhaba ben bu testi yaptım yalancı çizgi çıkarmadı bir kan verin isterseniz
Bence yalancı çizgi değil, awox en güvenilir markalar arasında zaten, hayırlısıyla bebeğiniz sizinledir inşallahBu kadar belli bi yalancı çizgi olmazdı sanırım ya değil mi
Evet yok gerçekten kuruma çizgisiHatta şöyle göstereyim, bu benim negatif testim üstünden yarım saat geçmişti bembeyaz kuruma yok.
Evet bir de adete 3 gün kala bu kadar net çıkarması hormonun hızlı arttığını gösteriyor bence bu da sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Şöyle söyleyeyim ben ilk hamileliğimde adet günümde yaptığım test kıpkırmızıydı ve beta inanılmaz hızlı yükseldi ve sağlıkla ilerledi ama bu ay adet günümde yaptığım baya silik çizgiydi ve ben zaten kimyasal olmasından şüphelenmiştim cidden de öyle oldu. Bence sizinki sağlıklı bir gebelik gibi duruyorBu kadar belli bi yalancı çizgi olmazdı sanırım ya değil mi
Yarın kan vereceğim çok heyecanlıyım ilk bebeğimEvet bir de adete 3 gün kala bu kadar net çıkarması hormonun hızlı arttığını gösteriyor bence bu da sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Şöyle söyleyeyim ben ilk hamileliğimde adet günümde yaptığım test kıpkırmızıydı ve beta inanılmaz hızlı yükseldi ve sağlıkla ilerledi ama bu ay adet günümde yaptığım baya silik çizgiydi ve ben zaten kimyasal olmasından şüphelenmiştim cidden de öyle oldu. Bence sizinki sağlıklı bir gebelik gibi duruyor
Kan verdiniz mi ne çıktıYarın kan vereceğim çok heyecanlıyım ilk bebeğim
Pazartesi vereceğim canım benimKan verdiniz mi ne çıktı
Ne çıktı kan sonucunPazartesi vereceğim canım benim
Hamileyim canım 4+2Ne çıktı kan sonucun
Aaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen beta vermeden direk ultrason ile öğrendin o zamanHamileyim canım 4+2
Evet o şekilde öğrendimAaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen beta vermeden direk ultrason ile öğrendin o zaman
Awox çıkarmaz kolay kolayMerhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Bu awoks bu sabah yaptım silik çıktı hemen 2 saat sonra koyulasti normalmi buAwox doğru sonuç veriyor benimde birçok kez diğer markalar yanılttı awox hep doğruyu gösterdi
Benim de öyle oldu. İlk saniyede baya silik bir çizgi çıktı ve sonrasında giderek koyulaştıBu awoks bu sabah yaptım silik çıktı hemen 2 saat sonra koyulasti normalmi bu
Normal mi yani bu pozitif demek demiBenim de öyle oldu. İlk saniyede baya silik bir çizgi çıktı ve sonrasında giderek koyulaştı
Evet pozitif ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı değerlerim yükselmedi ve kanamam başladı. Kan testi vermeniz lazım bence. Adetiniz gecikti mi ? Ne zaman yaptığınızda böyle çıktı bu test acabaNormal mi yani bu pozitif demek demi
Testi dün sabah yaptım reglime 3 gün var geçmedi henüz geçerse kan verecem ama işte testi böyle görünce zaman gecmiyoEvet pozitif ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı değerlerim yükselmedi ve kanamam başladı. Kan testi vermeniz lazım bence. Adetiniz gecikti mi ? Ne zaman yaptığınızda böyle çıktı bu test acaba
Bu sabah yaptım yine test aynı böyle çıktı yineEvet pozitif ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı değerlerim yükselmedi ve kanamam başladı. Kan testi vermeniz lazım bence. Adetiniz gecikti mi ? Ne zaman yaptığınızda böyle çıktı bu test acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?