Awox marka gebelik testi silik çizgi

Dün yine kan istedi doktor yani reglin gecikmesinin 2 günü ilk kan değerim ve dünkü değerim arası 5 gün sence yukselisimiz nasıl ilk değer 70 çıktı 5 gün sonra 594
Güzel yükselmiş bence bir daha ne zaman kan vermenizi istedi ? 4 gün sonra 2500 civarı çıkması gerekiyor bu artışla o zaman da kese gözükür zaten. Umarım sağlıklı ilerler süreciniz

Merhaba keseyi gördünüz mü ? Merak ettim sizi
Bu sabah kan verdim aile hekimine sonuç çıkınca gidecem çünkü doktor 3 bini geçmişse değerin gel dedi ve bu arada özelde doktor arastirdik eşimle ve iyi bir doktor bulduk tavsiye üzerine eğer bugün değerim 3 bini geçmişse cumartesi gününe randevu Alaçam o zamana kadar 6 haftam bitecek keseyide rahat görürüz diye umut ediyorum

İnşallah :) hangi ilde yaşıyorsunuz ? Eğer İstanbul'sa hangi doktor. Ben de bugün yine awox erken gebelik yaptım ve bu şekilde çıktı ama ben son 3 aydır 2 defa kimyasal gebelik geçirdiğim için yine öyle olmasından korkuyorum o yüzden bir süre kan da vermeyeceğim. Bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_8899.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 62
Mersin'de yaşıyorum benim erken testler koyu cikiyodu ama kaset testler hep silik cikiyodu dün kaset yaptım yine artık oda koyu cikiyo

Eklentiler

• 1000181670.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 54
Mersin'de yaşıyorum benim erken testler koyu cikiyodu ama kaset testler hep silik cikiyodu dün kaset yaptım yine artık oda koyu cikiyo
Sizin baya ilerledi artık ne güzel :) sağlıkla gelsin. Benim kaset testim bu şekilde çıktı bugün. Böyle miydi sizin de

Eklentiler

• IMG_8900.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 51
Sizin baya ilerledi artık ne güzel :) sağlıkla gelsin. Benim kaset testim bu şekilde çıktı bugün. Böyle miydi sizin de
Aynı böyleydi işte kimyasal mi diyodum ama doktor kimyasal da çok yukselmiyo dedi ve regl tarihini bı kaç gün geçtikten sonra kimyasalsa eğer kanama başlıyor dedi benim regl günüm geceli 10 gün oldu kaset testler geç netlesiyo galiba ama sende kan verip değerini olcmen lazim

Evet benim geçen ay maksimum 280 oldu ve Regl tarihinden 5 gün sonra kahverengi lekelerim başladı. Ben ilk gebeliğimde çok test yapmaya gerek kalmadan hemen keseyi görmüştüm beta 1800 olduğunda. Şimdi bekleyeceğim kan için bir süre

Bende kaybettigim bebeğimin kesesini 1850 görmüştüm 5+4 gunluktu 7 haftalık kalbini duymuştum geçen hafta 594 çıkmıştı değerim tam 1 hafta geçti kendi hesabıma göre 5 binlere ulasmis olması gerekiyo şu an bakalım sabırsızlıkla sonucu bekliyorum

Kalp atışını bile duyabilirsiniz artık sağlıkla kucağınıza alın inş bebeğinizi.

Eğer benim tahminime göre yukseldiyse inşallah duyarım cumartesi gününe aldım randevu ama kalp duyulurmu bilmiyorum çünkü reglime gör 5+2 şu an

Bu benim ilk bebeğim değil benim 20.....18......13 yaşlarında 3 kızım var ilk evliligimden olan 3 yıldır yeni bir evlilik yaptım bu evlilikten ilk olacak inşallah

Eğer benim tahminime göre yukseldiyse inşallah duyarım cumartesi gününe aldım randevu ama kalp duyulurmu bilmiyorum çünkü reglime gör 5+2 şu an
Hmm evet biraz erken olabilir ben de 8. Haftada duydum diye hatırlıyorum oğlumda. İlk zamanlar geçmek bilmiyor cidden ama sonrası hızlıca geçiyor ve hamilelik tekrar özleniyor ben şu an 2. Hamileliğimi iple çekiyorum

Bu benim ilk bebeğim değil benim 20.....18......13 yaşlarında 3 kızım var ilk evliligimden olan 3 yıldır yeni bir evlilik yaptım bu evlilikten ilk olacak inşallah
Ya ne güzel maşallah kocaman çocuklarınız var umarım bu hamilelik de çok güzel geçer

Ya ne güzel maşallah kocaman çocuklarınız var umarım bu hamilelik de çok güzel geçer
Diğer kizlarimda bende çok küçüktüm 18 yaşında anne oldum pek bişey anlamadım desem yalan olmaz o yüzden bunu gönlümce büyütmek istiyorum Allah'ın izniyle ama etraftaki insanlar 38 yaşındasın yaşın çok ilerledi olmaz bak işte bebeği kaybettin dediler ve psikolojik olarak beni daha kötü ettiler ama doktorum yaşın doğum yapmak için normal bir yaş dedi şimdiki gebeligimi sadece eşim çocuklarım ve ben biliyorum başka kimseye söylemedim 4 ayımız bitene kadar da soylemiycez

Yaşınız gayet de genç anne olmak için bence. Ben ilk bebeğim doğduğunda 31 yaşımdaydım. Şimdi 2. Bebek istiyorum hatta 38 yaşıma gelince de 3. Bebek istiyorum artık herkes bu yaşlarda ve gayet sağlıklı doğuruyor.

Birbirimize dua edelim bebislerimizde bizde sağlıcakla kurtulalım inşallah mutlulukla huzurla büyütelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…