Awox marka gebelik testi silik çizgi

Testi dün sabah yaptım reglime 3 gün var geçmedi henüz geçerse kan verecem ama işte testi böyle görünce zaman gecmiyo
Evet ben de artık test yapmama kararı aldım zaten çünkü cidden zaman geçmiyor. Adetim birkaç gün geçmeden test yapmayacağım artık insanı strese sokuyor. Ama adet günü yaptığınız test iyice koyulaşmış olursa bu iyi bir şey bence. O gün tekrar yapın isterseniz. Benim adet günümde de çok koyulaşma olmamıştı kan sonucum da adet günümde 77 çıktı. Son max 280 oldu ve düşüşe geçti kanamam başladı.

Koyulaşma çok az bu sabah ki testimde

Diğer testime göre biraz fazla bu beni üzdü

Diğer testime göre biraz fazla bu beni üzdü
Herkesin aynı olacak diye bir durum yok. Sizin vücudunuz beta artışını yavaş yapıyordur belki de. Ben ilk gebeliğimden biliyorum Benim beta artışım çok yüksek oluyor. Stres yapmayın ve kan sonuçlarını bekleyin bence :) 3 5 güne durum netlik kazanır

İnşallah güzel şeyler olur 4 ay önce bebeğimi kaybettim yeniden sağlıklı bir şekilde olur inşallah

Benim hesabıma göre ayın 23 de regl olmam gerekiyo testim bu sabah ki böyle

Eklentiler

• 1000179333.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 164
Benim hesabıma göre ayın 23 de regl olmam gerekiyo testim bu sabah ki böyle
23üne daha çok var çok koyu olmaması normal bence. İnşallah sağlıklı ilerler süreciniz dediğim gibi her vücut farklı 26 değerle öğrenip ilerleyen de var 300 değerle öğrenip ilerleyen de. Benim adet olmam gereken günde yaptığım testim böyle çıkmıştı. Ama ben sürekli test yapıp kendimi çok yıprattım ve süreci kendime daha da zorlaştırdım o yüzden size tavsiyem kafanızı başka şeylerle dağıtın bir şekilde zaman geçirin ama test yapmayın çok daha yıpratıcı oluyor

Eklentiler

• IMG_8659.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 153
İnşallah koyulaşır adet günüme kadar sizin testte awox

Ben dayanamadım gittim kan verdim 70 çıktı değerim çok şükür

Kızlar beklenen adetim 26 Ağustos . Çatlamam 12 Ağustos . Dikkatli bakıldığında bi çizgi var bu çizgi hemen çıktı test prodector . Yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_3482.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 162
Regla 3 gün olmasına rağmen değerin 70 olması yüksek gibi geldi bana sence nasıl doktor normal dedi asıl değer regil gününden sonra olacak dedi
Bence regle 3 gün kala gayet güzel. Ben ilk hamileliğimde regl günü yaptırmıştım 217 çıkmıştı. 4 gün sonra tekrar yaptırdım 1808 çıktı sonra zaten keseyi gördük. Adet gecikmesinden sonra eğer sağlıklı gebelikse büyük bir hızla artıyor. 5 6 güne durumunuz netleşir iyice. Sağlıkla gelsin bebişiniz sizin adınıza çok sevindim

Dün yine kan istedi doktor yani reglin gecikmesinin 2 günü ilk kan değerim ve dünkü değerim arası 5 gün sence yukselisimiz nasıl ilk değer 70 çıktı 5 gün sonra 594

Eklentiler

• 1000180923.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…