- 3 Şubat 2025
- 460
- 137
- 18
- 39
Baktım ama bişey de anlamadımİnternetten baktınız mı kesenin küçük olması ne demekmiş?
Anladım ben de bilemiyorum. Genelde benim ilk gebeliğimde doktor her gittiğimde keseyi ölçerdi haftasına göre normal derdi ama 2 hafta geriden geliyor vs dediği arkadaşlarım da vardı ama onlar da sağlıklı doğum yaptılarBaktım ama bişey de anlamadım
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor sizi merak ettim ? Benim kesem yeteri kadar gelişmediği için sanırım kürtaj olacağımBaktım ama bişey de anlamadım
2 gün önce randevum vardı çok şükür kese ve bebek büyümüş kalp atışını duyduk çok şükür şimdilik herşey yolunda sadece geç döllenme dedi doktor 7+5 olması gerekirken 6+5 çıktı ultrasyonda siz kaç haftalık ve kese kaç mm çıktıMerhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor sizi merak ettim ? Benim kesem yeteri kadar gelişmediği için sanırım kürtaj olacağım
2 gün önce randevum vardı çok şükür kese ve bebek büyümüş kalp atışını duyduk çok şükür şimdilik herşey yolunda sadece geç döllenme dedi doktor 7+5 olması gerekirken 6+5 çıktı ultrasyonda siz kaç haftalık ve kese ç
Ama normalde 9 haftaya kadar bekleniyo genelde hemen kürtaja girme düşük olacaksa olur zaten ama 9 haftaya kadar bekle derim bebegi gorebildin miçok sevindim sizin adınızaben kaç haftalık olduğunu tam bilemiyorum geçen ay kimyasal gebelikten dolayı döngüm şaştığı için. Bu hafta 6. Haftadayım diye tahmin ediyorum. Kese geçen hafta 7 mmmiş pazartesi gittiğimde ancak 9 10 mm olmuş dedi doktor. Sağlıksız gebelik yeteri kadar büyümemiş kürtaj olman lazım dedi. Lekelenmelerim de devam ediyordu Progestan kullandım baya azalmıştı ama doktor öyle deyince bıraktım ve lekelenme yine başladı. Çok yoğun çalıştığım için bir daha doktora gidemedim ama bugün yine gideceğim. Kürtaj yapalım hemen derse yarın falan olurum sanırım.
Ben zaten 2 farklı doktora gidiyorum aynı anda bunu kadın olan doktor söyledi pek bir açıklama da yapmadı bilmiyorum. Sadece yeteri kadar büyümemiş hemen kan ver kürtajını yapalım dedi. Ben de kendi doktoruma gitmek için bekledim. Bebeği de henüz görmemiştik. Sadece geçen hafta keseyi gördük o kadarAma normalde 9 haftaya kadar bekleniyo genelde hemen kürtaja girme düşük olacaksa olur zaten ama 9 haftaya kadar bekle derim bebegi gorebildin mi
Bence bekle canım biraz daha çünkü çok küçük belki bir mucize olurBen zaten 2 farklı doktora gidiyorum aynı anda bunu kadın olan doktor söyledi pek bir açıklama da yapmadı bilmiyorum. Sadece yeteri kadar büyümemiş hemen kan ver kürtajını yapalım dedi. Ben de kendi doktoruma gitmek için bekledim. Bebeği de henüz görmemiştik. Sadece geçen hafta keseyi gördük o kadar
Bakalım bugünkü doktorum ne derse onu yapacağım. Kendisine güveniyorum zaten ilk doğumumu da o yaptırmıştı.Bence bekle canım biraz daha çünkü çok küçük belki bir mucize olur
Lütfen banada haber verirmisin inşallah güzel haberler alırsın ve bebişin sımsıkı tutunur sanaBakalım bugünkü doktorum ne derse onu yapacağım. Kendisine güveniyorum zaten ilk doğumumu da o yaptırmıştı.
VereceğimLütfen banada haber verirmisin inşallah güzel haberler alırsın ve bebişin sımsıkı tutunur sana
Hayırlısı neyse o olsun güzel arkadaşımVereceğimgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben de bu gebelik için başından beri çok olumlu şeyler hissetmemiştim açıkçası biraz. O yüzden kendimi kötüye de alıştırmıştım. Hayırlısı olsun
Doktora gittik bugün ve bebeği gördük kalp atışını da duydukHayırlısı neyse o olsun güzel arkadaşım
Ay çok şükür valla kendimmis gibi sevindim Allahım mucizelerini eksik etmesin hayatımızdan sağlıkla gelsin kuzucuk inşallahDoktora gittik bugün ve bebeği gördük kalp atışını da duydukumarım sağlıklı ilerler. Eğer sağlıklı ilerlerse diğer doktoru cidden şikayet edeceğim. Ona güvenseydim şu an gebelik sonlanmıştı
İnşallah ikimizin de aynı şekilde :) hayırlısı olsun hakkımızda ama benim hala ara ara lekelenmelerim oluyor o beni hala endişelendiriyor ama bekleyeceğiz bakalım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahAy çok şükür valla kendimmis gibi sevindim Allahım mucizelerini eksik etmesin hayatımızdan sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah
Benim bir arkadasiminda kanaması var hemde çok fazla rahim içinde kanama alanı var dedi doktor haftalardır raporlu evde yatiyo pregestoron kullaniyo maşallah şu an 11 haftalık ve gayet Bebek iyi kanama alanı da azalmaya baslamis inşallah seninkide gayet iyi olacak o kötü doktorada bir daha asla gitme Allahım kokularinizi içimize çekmeyi nasip etsin saglicaklaİnşallah ikimizin de aynı şekilde :) hayırlısı olsun hakkımızda ama benim hala ara ara lekelenmelerim oluyor o beni hala endişelendiriyor ama bekleyeceğiz bakalım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim :) bakalım ben de Progestan kullanıyorum inş güzel sonuçlanırBenim bir arkadasiminda kanaması var hemde çok fazla rahim içinde kanama alanı var dedi doktor haftalardır raporlu evde yatiyo pregestoron kullaniyo maşallah şu an 11 haftalık ve gayet Bebek iyi kanama alanı da azalmaya baslamis inşallah seninkide gayet iyi olacak o kötü doktorada bir daha asla gitme Allahım kokularinizi içimize çekmeyi nasip etsin saglicakla
Birbirimize haber verelim benim kontrol ayın 25 de sende haber verAmin inşallah teşekkür ederim :) bakalım ben de Progestan kullanıyorum inş güzel sonuçlanır
Olur veririm :) bana da eğer kanamam olmazsa 2 hafta sonra gel olursa hemen gel dedi. Duruma göre gideceğim ben de. Sizden de haber bekliyorumBirbirimize haber verelim benim kontrol ayın 25 de sende haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?