- 3 Şubat 2025
- 460
- 137
- 18
- 39
Canım kan sonucum çıktı çok şükür 3521 çıktı doktorum 3 bin olursa keseyi görürüm demişti darısı sana inşallah kardeşimAmin inşallah
Çok sevindimCanım kan sonucum çıktı çok şükür 3521 çıktı doktorum 3 bin olursa keseyi görürüm demişti darısı sana inşallah kardeşim
Düne göre koyulasmis maşallah kuzuya Allahım sağlıcakla nasip etsin inşallahÇok sevindimben de bugün yine dayanamayıp kaset test yaptım bu şekilde çıktı ama hala kan vermeye gitmek istemiyorum. Biraz daha geçsin diye bekleyeceğim
Senin tahminine ve regl tarihine göre kaç haftaliksin şu anÇok sevindimben de bugün yine dayanamayıp kaset test yaptım bu şekilde çıktı ama hala kan vermeye gitmek istemiyorum. Biraz daha geçsin diye bekleyeceğim
Evet koyulaşma var. Ya aslında ben çok düzenli regl olurum hiç sapma olmaz ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzenim şaştı. O yüzden hiç emin değilim regl ne zaman olmam gerekiyordu kaç gün geciktim hatta geciktim miSenin tahminine ve regl tarihine göre kaç haftaliksin şu an
Bence gecikme var çünkü bende gecikme olmadan önce çok silik cikiyodu gecikmeden sonra bı anda koyulastilatEvet koyulaşma var. Ya aslında ben çok düzenli regl olurum hiç sapma olmaz ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzenim şaştı. O yüzden hiç emin değilim regl ne zaman olmam gerekiyordu kaç gün geciktim hatta geciktim mi
Anladım benim geçen ay 4 ağustosta kahverengi lekelenmem başladı. 8 ağustosta da tam kanama başlamıştı. O günü ilk gün kabul edersem eğer bugün döngü günü 27. Gün oluyor normal şartlarda ben 24 günde bir regl olurum ortalamaBence gecikme var çünkü bende gecikme olmadan önce çok silik cikiyodu gecikmeden sonra bı anda koyulastilat
İnşallah bu defa ikimizin bebisleride sağlıklı olup kucağımıza gelecek inşallahAnladım benim geçen ay 4 ağustosta kahverengi lekelenmem başladı. 8 ağustosta da tam kanama başlamıştı. O günü ilk gün kabul edersem eğer bugün döngü günü 27. Gün oluyor normal şartlarda ben 24 günde bir regl olurum ortalama
Naptın canım kan verdin miAnladım benim geçen ay 4 ağustosta kahverengi lekelenmem başladı. 8 ağustosta da tam kanama başlamıştı. O günü ilk gün kabul edersem eğer bugün döngü günü 27. Gün oluyor normal şartlarda ben 24 günde bir regl olurum ortalama
Evet bugün verdim sonuç 1087 çıktı :) pazartesi tekrar vereceğim. Siz keseyi gördünüz mü artıkNaptın canım kan verdin mi
Yarın sabah 10 buçukta gorecem inşallahEvet bugün verdim sonuç 1087 çıktı :) pazartesi tekrar vereceğim. Siz keseyi gördünüz
Nasıl geçti randevunuz ?Yarın sabah 10 buçukta gorecem inşallah
Bebeğimin kesesi haftasına göre küçük dedi geç döllenme olabilirmiş 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycekNasıl geçti randevunuz ?
Hayırlısı olsun hakkınızda :) Benim de bugün peçeteye az mi kahve lekem geldi biraz canım sıkıldı bu duruma. Bugün gidip bir daha kan vereceğim. Umarım güzel ilerler ikimizin deBebeğimin kesesi haftasına göre küçük dedi geç döllenme olabilirmiş 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek
İnşallah canım ihmal etme kan ver muayenede ol istersen kan sikintili canımHayırlısı olsun hakkınızda :) Benim de bugün peçeteye az mi kahve lekem geldi biraz canım sıkıldı bu duruma. Bugün gidip bir daha kan vereceğim. Umarım güzel ilerler ikimizin de
Evet kan sonucuna göre acil doktoruna muayene olurum yarın da kadın doğuma gidecektim zatenİnşallah canım ihmal etme kan ver muayenede ol istersen kan sikintili canım
Yine de kötü dusunmeyelim belki yerini saglamlastiriyodurEvet kan sonucuna göre acil doktoruna muayene olurum yarın da kadın doğuma gidecektim zaten
Bakalım inşYine de kötü dusunmeyelim belki yerini saglamlastiriyodur
Ben 10 gün sonra gidecem bu kafa karisikligiyla nasıl dayanacam bilmiyorumBakalım inş
İnternetten baktınız mı kesenin küçük olması ne demekmiş?Ben 10 gün sonra gidecem bu kafa karisikligiyla nasıl dayanacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?