Awox marka gebelik testi silik çizgi

Canım kan sonucum çıktı çok şükür 3521 çıktı doktorum 3 bin olursa keseyi görürüm demişti darısı sana inşallah kardeşim
Çok sevindim ben de bugün yine dayanamayıp kaset test yaptım bu şekilde çıktı ama hala kan vermeye gitmek istemiyorum. Biraz daha geçsin diye bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_8903.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 44
Senin tahminine ve regl tarihine göre kaç haftaliksin şu an
Evet koyulaşma var. Ya aslında ben çok düzenli regl olurum hiç sapma olmaz ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzenim şaştı. O yüzden hiç emin değilim regl ne zaman olmam gerekiyordu kaç gün geciktim hatta geciktim mi

Bence gecikme var çünkü bende gecikme olmadan önce çok silik cikiyodu gecikmeden sonra bı anda koyulastilat

Bence gecikme var çünkü bende gecikme olmadan önce çok silik cikiyodu gecikmeden sonra bı anda koyulastilat
Anladım benim geçen ay 4 ağustosta kahverengi lekelenmem başladı. 8 ağustosta da tam kanama başlamıştı. O günü ilk gün kabul edersem eğer bugün döngü günü 27. Gün oluyor normal şartlarda ben 24 günde bir regl olurum ortalama

İnşallah bu defa ikimizin bebisleride sağlıklı olup kucağımıza gelecek inşallah

Naptın canım kan verdin mi

Bebeğimin kesesi haftasına göre küçük dedi geç döllenme olabilirmiş 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalım o zaman ne diycek
Hayırlısı olsun hakkınızda :) Benim de bugün peçeteye az mi kahve lekem geldi biraz canım sıkıldı bu duruma. Bugün gidip bir daha kan vereceğim. Umarım güzel ilerler ikimizin de

Hayırlısı olsun hakkınızda :) Benim de bugün peçeteye az mi kahve lekem geldi biraz canım sıkıldı bu duruma. Bugün gidip bir daha kan vereceğim. Umarım güzel ilerler ikimizin de
İnşallah canım ihmal etme kan ver muayenede ol istersen kan sikintili canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…