- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kusura bakmayın anca atabildim özeldenEee mopun markasını öğrenen var mı?
Kvdem söylediği için takılıyorum tabi çünkü 13 yıldır söylüyor hep hiç doğru bulduğu bişi yok annem öyle değil takdir etmeyi biliyorBelki gelinler kayınvalide söylediği için bu kadar takıyordur. Annenizle hiç mi münakaşaya girmiyorsunuz onları gelip anlatmıyor ama çoğu kimse
Gelin olmak şuan daha zor kv olunca belki kv olmak zor diyebilirimKaynana olmak da zor
Aynen laf olsun diye dedikleri bile batıyor. O yüzden kayınvalide olmak zor dedim.Belki gelinler kayınvalide söylediği için bu kadar takıyordur. Annenizle hiç mi münakaşaya girmiyorsunuz onları gelip anlatmıyor ama çoğu kimse
Kesinlikle katılıyorum. Beğenme düğmeleri bozuk onların. Önüne dünyayı ser yönünü beğenmez hoş kv önüne dünyayı sermem o ayrı,Kayınvalideler her konuda yorum yapmayı eleştirmeyi kusur bulmayı çok severler. İnanın ki bir tek sizinki öyle değil. Herşeyin en doğrusunu onlar bilirler. Onlar herşeyin en en en enidir. Hepsi böyledir diyemeyiz ama %90 ı böyle. Siz neyi ne kadar doğru yaparsanız yapın kusur bulmak istiyorsa bulacaktır. Egolarını üzerimizde tatmin etmeye bayılıyorlar
Aynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende
Evet normal insanın yapacağı değil bazılarının kafası çok normal çalışmıyor. Mesela bu akşam parka indik bir buçuk saatte kızlarıma 8 kez bağırdı isimleri ile mesela neden iki küçük bebeğin peşinde koşan halimi görüyorsun amacın ne yani yok hiç mi normal davranış olmaz anladık gördün bizi bitti 8 kez neden seslenir insan ay bak sinirim tepeme geldiBenimki de öyle sürpriz yaparsın begenmez hediye alirsin beğenmez iş yaparsin oturur emirler yagdirir kenardan sürekli izler onu da beğenmez. Bu begenmeme hastaligi genelinde var demek ki.
Tatli dilli olmak ne kadar zor..
Sonra yarin gelin kendisini istemeyince de vicdansiz gelin olur ama...
Ama sunu anladim onlarin problemi biz degiliz onlarin derdi kendiyle. Psikolojik bisey bu bence. Bi insan neden sürekli eleştirir ki bu normal bi insanin yapcagi hareket degil.
Ya mesela şunu diyim. Bu akşamüstü bir buçuk saat parkta durduk bahçede kv kişimiz kızlarıma 8 kez seslendi. Tam 8 kez balkondan aşağı sürekli bağırdı kızım bakmaya çalışırken düştü bisiklet yanağına battı diğeri salıncaktan düşüyordu 3 ve 1,5 yaşında iki bebeğin peşinde koşan ben ne düşünmeliyim sizce normal mi bu durumAynen laf olsun diye dedikleri bile batıyor. O yüzden kayınvalide olmak zor dedim.
Elle silinmesi lazım ben ayakalrımla sildim sankiBir camin silinmesi saatlerce surunce mi temiz oluyormus? Kayinvalidenin temizlik olcutu dakika uzerine kurulu herhalde?
Haha sakin olunEvet normal insanın yapacağı değil bazılarının kafası çok normal çalışmıyor. Mesela bu akşam parka indik bir buçuk saatte kızlarıma 8 kez bağırdı isimleri ile mesela neden iki küçük bebeğin peşinde koşan halimi görüyorsun amacın ne yani yok hiç mi normal davranış olmaz anladık gördün bizi bitti 8 kez neden seslenir insan ay bak sinirim tepeme geldi
Ay benimkisi dipcik gibi de değil bir ayılır bayılır kendisini özel bilmem kaç hastaneye götürtür ilgi görmeyi aşırı sever.Haha sakin olunGörmemezlikten duymamazliktan gelicez yapacak hicbir sey yok. Yoksa gercekten ben de böyle dusunup dusunup kendi kendime sinir oluyorum ona hicbir sey olmuyo masallah gayet dipcik gibi
Bana da mop u özelden atar mısınız?Söyledim aslında o gün ama bana ay yok ben istemem öyle şey sevmedim elimle silerim dedi
Tabi birazdan atıyorumBana da mop u özelden atar mısınız?
Bazısı çok kontrolcü oluyor. Ha gıcık mı evet ama kötü bişey mi bence değilYa mesela şunu diyim. Bu akşamüstü bir buçuk saat parkta durduk bahçede kv kişimiz kızlarıma 8 kez seslendi. Tam 8 kez balkondan aşağı sürekli bağırdı kızım bakmaya çalışırken düştü bisiklet yanağına battı diğeri salıncaktan düşüyordu 3 ve 1,5 yaşında iki bebeğin peşinde koşan ben ne düşünmeliyim sizce normal mi bu durum
Takacak bişey yok bence , kv lerin adı cıkmış inmez 8 eAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Kontrol edecekse balkondan seslenmesin bakıp durmasın gelsin koşturan bana yardım etsin mademBazısı çok kontrolcü oluyor. Ha gıcık mı evet ama kötü bişey mi bence değil
Kv genel anlamda takılma sebebi benceTakacak bişey yok bence , kv lerin adı cıkmış inmez 8 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?