Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Belki gelinler kayınvalide söylediği için bu kadar takıyordur. Annenizle hiç mi münakaşaya girmiyorsunuz onları gelip anlatmıyor ama çoğu kimse
Kvdem söylediği için takılıyorum tabi çünkü 13 yıldır söylüyor hep hiç doğru bulduğu bişi yok annem öyle değil takdir etmeyi biliyor

Benimki de öyle sürpriz yaparsın begenmez hediye alirsin beğenmez iş yaparsin oturur emirler yagdirir kenardan sürekli izler onu da beğenmez. Bu begenmeme hastaligi genelinde var demek ki.
Tatli dilli olmak ne kadar zor..
Sonra yarin gelin kendisini istemeyince de vicdansiz gelin olur ama...

Ama sunu anladim onlarin problemi biz degiliz onlarin derdi kendiyle. Psikolojik bisey bu bence. Bi insan neden sürekli eleştirir ki bu normal bi insanin yapcagi hareket degil.

Kesinlikle katılıyorum. Beğenme düğmeleri bozuk onların. Önüne dünyayı ser yönünü beğenmez hoş kv önüne dünyayı sermem o ayrı,

Aynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende

Ay aynı annem. benim kayinvalidem hic karismaz kendi de pratik sever cok temizlik sevmez ama annem öyle mi sabah baslar aksama kadar hic durmadan dip kose siler hemde ne silmek. bir kopurtur bir durular bir kurular. bana da annem diyor vileda ile olur muymus hic yerler el ile silinecek illaki belin kopsun ama yerler kopuklensin durulansin kurulansın sanki gercekten bal dokup yeri yalayacağiz.

Her seyin dengesi. Ne yatar kalkar temizlik yaparım ne de evimi pislik gorurmesine izin veririm.

Evet normal insanın yapacağı değil bazılarının kafası çok normal çalışmıyor. Mesela bu akşam parka indik bir buçuk saatte kızlarıma 8 kez bağırdı isimleri ile mesela neden iki küçük bebeğin peşinde koşan halimi görüyorsun amacın ne yani yok hiç mi normal davranış olmaz anladık gördün bizi bitti 8 kez neden seslenir insan ay bak sinirim tepeme geldi

Aynen laf olsun diye dedikleri bile batıyor. O yüzden kayınvalide olmak zor dedim.
Ya mesela şunu diyim. Bu akşamüstü bir buçuk saat parkta durduk bahçede kv kişimiz kızlarıma 8 kez seslendi. Tam 8 kez balkondan aşağı sürekli bağırdı kızım bakmaya çalışırken düştü bisiklet yanağına battı diğeri salıncaktan düşüyordu 3 ve 1,5 yaşında iki bebeğin peşinde koşan ben ne düşünmeliyim sizce normal mi bu durum

Haha sakin olunGörmemezlikten duymamazliktan gelicez yapacak hicbir sey yok. Yoksa gercekten ben de böyle dusunup dusunup kendi kendime sinir oluyorum ona hicbir sey olmuyo masallah gayet dipcik gibi

Haha sakin olunGörmemezlikten duymamazliktan gelicez yapacak hicbir sey yok. Yoksa gercekten ben de böyle dusunup dusunup kendi kendime sinir oluyorum ona hicbir sey olmuyo masallah gayet dipcik gibi
Ay benimkisi dipcik gibi de değil bir ayılır bayılır kendisini özel bilmem kaç hastaneye götürtür ilgi görmeyi aşırı sever. Yaa düşündüm de benimkisi harbi değişik neyse sakinim

Bazısı çok kontrolcü oluyor. Ha gıcık mı evet ama kötü bişey mi bence değil

Takacak bişey yok bence , kv lerin adı cıkmış inmez 8 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…