ay bu kilolar

canım bütün doktorlar diyor ki eğer toplam kilonuzun %10'u veya fazlası kadar kilo vermeye ihtiyacınız varsa bir diyetisyen yardımı alın

diyetisyene gittiğinde o senden bazı tahliller istiyor onlar yazamadığı için genelde dahiliyeye yönlendiriyorlar tam kan sayımı tsh kolestrol testleri benim hatırladıklarım

ben 50 kiloydum hem çok yoğun olan işimi bıraktığım hem de 6 ay hipotiroid kaldığım için 57 kiloya çıktım sonunda diyetisyene gittiğim tahlillerimi yaptırıp

verdiği diyet 1600 kalorilik ve her iki saatte bir öğünü var deliler gibi yiyorum hiç aç kalmadım ama aç kalmadığım için daha önceki gibi çikolata tatlıya saldırmalarım bitti ve bir ayda iki kilo verdim şu ara biraz savsakladım diyeti ama halen verdiğim kilodayım diyete dönünce umarım vermeye devam edebileceğim

demem o ki bir uzman yardımı al, aç kalmazsan hem diyeti rahatlıkla sürdürürsün hem de güzelce kilo verirsin hem de sağlığından olmaz, sonra da tekrar fazla kilo almazsın

ay bilmiom kızlar kalori diyeti yapıcam bi bla liste verdi bide tatlı canım çok istiyo yaa off 10 kilo nası vericem ben

Diyet miyetten önce tiroit hormonlarını ölçtür. (Sanırım bunu söyleyen 3. kişiyim, dikkate al lütfen) Belirtilerine göre hipotroidi olabilir sende.
Onu da çözmeden çatlasan kilo veremezssin..

Diyet miyetten önce tiroit hormonlarını ölçtür. (Sanırım bunu söyleyen 3. kişiyim, dikkate al lütfen) Belirtilerine göre hipotroidi olabilir sende.

tamam canlarım benim bende düşünüyorum çünkü normal değil yarın doktora gidicem bakalım ne çıkıcak:26:

tamam canlarım benim bende düşünüyorum çünkü normal değil yarın doktora gidicem bakalım ne çıkıcak:26:

Konu içeriği nedeniyle" Diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

yaa arkadaşlar alka kestane kapsulü diye bir ürün çıkmış yanında kestane balıda var zayıflatıcı tok ve dinamik tutuyormuş iştahı kesiyormuş ben sipariş verdim 15 kilo acil vermem lazım 5- 8 kilo arası verdiriyormuş yanına zayıflama çayıda gönderiyorlar inşallah veririm bende masa başı çalışıyorum çıldırcam.Kullanan olursa yazsın ben 1-2 gün içinde başlıcam şimdi kargoda ayrıca 1 arkadaşım antakya biber hapı kullandı kız kilo verdi ama banda söylemedi şundan kilo verdim diye haladaha söylemiyor olmazsa artık ondan alırım antakya biber hapından korktum bir ara red papper vardı yaa millet hastanede ölüyodu az kalsın aceba isim mi değiştirdiler yine piyasaya sürüyorlar dedim ondan şimdi bu kestane hapını kullancam ayrıca para iadesi garatisi var kilo veremezsen işte sonuçları yazarım buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…