ay bu kilolar

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
:26: kızlar 2 senede 10 kilo aldım 55 dim 65 oldum.. 1 aydır diyet yapıyorum 1 gram vermedim ya aç geziyorum resmen.. bugün en son 3-4 sene önce kulandım zayıflam ilacından sipariş verdim napim ölürsemde ölürüm artık çok sinir oluyorum armut gibi oldum napcam bu kilolarla

belinaycım bence hiçbir şey kullanmadan zayıflayabilirsin; ama verdiklerini diyeti bırakınca tekrar hızla almak istemiyorsan bence bunun uzun sürebileceğini göze al önce. ben senin yerinde olsa istediğim her şeyi yer, kalori diyeti uygulardım. ben 57 kiloydum, 52ye düştüm bu şekilde başka fiziksel aktivite bile yapmadan.günlük gerekli kalori miktarını hesapladım kendim için 1800 buldum. Daha sonra her gün 1100-1200ü geçmemeye çalıştım yediklerimde. zaten internette her şeyin kalorisi yazıyor. Bence sen de bunu uygulayaiblirsin

ay bilmiyom ya sirkeli su içtim yok mısır püskülü yok bilmemne mide çarşamba pazarına döndü
yok zayıflayamıyom

kilo demeyinn banaa:84: aynı dertten muzdaribiz masa başında oldugum için 50 kilodan 56 kiloya çıktım. az gibi görünüyor kilo ama bende çok fazla duruyor, basenim çıktı nasıl vericem bilemiyorum

kilo demeyinn banaa:84: aynı dertten muzdaribiz masa başında oldugum için 50 kilodan 56 kiloya çıktım. az gibi görünüyor kilo ama bende çok fazla duruyor, basenim çıktı nasıl vericem bilemiyorum

benimde masa başı içim sen beni görsem kalçam lopezi geçti yani kendmi koca bi kadın gibi hissediommm:84::84::84::84::84:

canim bence tiroitlerinde yada hormonlarinda sorun vardir boyle hizli kilo aldiysan ve de zor veriyorsan,bi tahlil yaptir hepsi ortaya cikar bende hipotiroit var kisin aliyor yaza dogru rejimle veriyorum bende biktim ama yapacakbisey yok

canim bence tiroitlerinde yada hormonlarinda sorun vardir boyle hizli kilo aldiysan ve de zor veriyorsan,bi tahlil yaptir hepsi ortaya cikar bende hipotiroit var kisin aliyor yaza dogru rejimle veriyorum bende biktim ama yapacakbisey yok

ay bilmiom eskiden çabuk kilo verirdim şimdi ay insan 100 gramdamı vermez aç geziyok resmen yaaa

benimde masa başı içim sen beni görsem kalçam lopezi geçti yani kendmi koca bi kadın gibi hissediommm:84::84::84::84::84:

yazlıklarımı deniyorum geçen sne nasıl güzel dururdu üstümde şimdi afedersiniz kalas gibi dümdüz olmuşum,şişkoyum

Once bır doktora gıt tahlıllerını yaptır sorun yoksa ona gore devam et..belkı vucudun stokluyordur sonra bırden vereceksın

aksam 6 dan sonra yemek yeme stres yaparsan hıc veremessın

bol su ıc..bır sekılde sende başaracaksın umutlu ol bol meyve ye

şekerim günde 3 litre su içiom 6 dan sonra yemiyom ekmeği kestim ay 1 aydır aç geziom yok yok yok kullancam hapı

ben de 60 kıloyum..bizim kilo civarında olanların zayıflama hızı cok yavaş oluyor tatlım...sabretmek lazım ://

kız baya baya tontoş oldum bel ince kalça maşallah herkes iyisin dio ama ben memnun değillm bu halimden hiç bukadar kilo almamıştım

Kiz Allah korusun ne ölürsem ölürümü.

bendede var,verince birde catlaklar olustu

verirsin canim bolca sporla

eğer gerçekten diyet yaptıysan ve veremediysen trioidlerinle iligli bi sorun olabilir.Çünkü benim de şikayetim senin gibiydi

Bir de şunu eklemek istedim aç gezmek kilo vermek değildir.

Son düzenleme:
ahh belinay sorma benim eşim 55 kilo olduğu için adamda kompleks midir nedir anlamadımkendi alamyo diye boyna bana yediriyo zaten 65 kiloyum (boyum 175cm ama) gece yarısı gidip makarna yapıyo yiceksin bunu biraz daha kilo al diye adam resmen baskı yapıyo bende tamam yicem diyorum ona çaktırmadan makarnayı geri boşaltıyorum
bi başlıyo konuşmaya yok efendim hamileyken ne güzelmiş tombulmuşum kilo almıyomuşum bıdı bıdı konuşur...
ya diyorum kilo alıpta napcam zaten balık etliyim diyorum yokkk kime diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…