kilo demeyinn banaa:84: aynı dertten muzdaribiz masa başında oldugum için 50 kilodan 56 kiloya çıktım. az gibi görünüyor kilo ama bende çok fazla duruyor, basenim çıktınasıl vericem bilemiyorum
:26: kızlar 2 senede 10 kilo aldım 55 dim 65 oldum.. 1 aydır diyet yapıyorum 1 gram vermedim ya aç geziyorum resmen.. bugün en son 3-4 sene önce kulandım zayıflam ilacından sipariş verdim napim ölürsemde ölürüm artık çok sinir oluyorum armut gibi oldum napcam bu kilolarla
canim bence tiroitlerinde yada hormonlarinda sorun vardir boyle hizli kilo aldiysan ve de zor veriyorsan,bi tahlil yaptir hepsi ortaya cikar bende hipotiroit var kisin aliyor yaza dogru rejimle veriyorum bende biktim ama yapacakbisey yok
benimde masa başı içim sen beni görsem kalçam lopezi geçti yani kendmi koca bi kadın gibi hissediommm:84::84::84::84::84:
ay bilmiom eskiden çabuk kilo verirdim şimdi ay insan 100 gramdamı vermez aç geziyok resmen yaaa
yazlıklarımı deniyorum geçen sne nasıl güzel dururdu üstümde şimdi afedersiniz kalas gibi dümdüz olmuşum,şişkoyum
pantolon bacağımda kalıyo yaa bakıp bakıp ağlıom onlara
Once bır doktora gıt tahlıllerını yaptır sorun yoksa ona gore devam et..belkı vucudun stokluyordur sonra bırden vereceksın
aksam 6 dan sonra yemek yeme stres yaparsan hıc veremessın
bol su ıc..bır sekılde sende başaracaksın umutlu ol bol meyve ye
nasıl kilo vercez biz. spora da gidemiyorum geç çıktıgım için
Kiz Allah korusun ne ölürsem ölürümü.
bendede var,verince birde catlaklar olustu
verirsin canim bolca sporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?