Ay çok dertliyim..

sağlığınız yolunda olmadıktan sonra bu saydıklarınızı zaten yapamazsınız.sağlık yerinde değil ise diğer herşey yalan geliyor insana.
evinize en yakın havuza yazılın, ne yapın yapın haftada 2 saatinizi ayırın.
yüzmek çok güzel bir egzersizdir aslında. sağlığınız düzeldikçe,vücudunuz şekle girdikçe hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissedince ,diğer şeylere full konsantre olmanız daha da kolaylaşacak.

aynı sorun bendede var ve şuan bile boynum ve kollum agrıyor doktor fizik tedavi verdi ama calısıyorum imkansız gidemıyorum

Belediyenin bu tarz ucretsiz kurslari vardi sanirim bir bakinsankz birde yastiginiza dikkat edin Allah cc sifa versi

aynı sorun bendede var ve şuan bile boynum ve kollum agrıyor doktor fizik tedavi verdi ama calısıyorum imkansız gidemıyorum

Geçmiş olsun canım bu rahatsızlık aslında egzersiz ile tedavi oluyormuş mesela dr dedi ki sıcak havlu koy uyurken dedi soğuk rüzgra asla gelmiyormuş haberin olsun bir de yüzme yüzde yüz çözümmüş haberin ola

Belediyenin bu tarz ucretsiz kurslari vardi sanirim bir bakinsankz birde yastiginiza dikkat edin Allah cc sifa versi

Allah razı olsun :) var canım bakıcam artık yapacak bir şey yok dr da yüksek yastıkla uyuma dedi onu düzelttim zaten. teşekkür ederim

Çok haklısın hem yüzme öğrenmiş olurum işte :) sağolasın canım

Pilates iyi gelmisti bir tanidigima.
Ama ne boyun duzlesmesini bilirim ne pilates yaparim.
Bilgim yok.

Ben doktorun verdigi egzersizle en aza indirmeye calisiyorum agrilarimi

Öldurmez surundurur bi illet
Birde zaman zaman ellerimde sislik hissediyorum bunla ilgisi varmi acaba

Ben yuzmeye gitmiyorum
Havuzlarin hijyeninden emin olamadigim icin.
Yazin yuzme kisin plates onermisti tvde bi doktor

bakıyım platese. sıcak havlu koyun bir de evet ya çok felaket bir sey buna da şükür diyelim ya :) dikkat edin kendinze

Gecmis olsun canim bendede fitik ve duzlesme var fizik tedaviside gordum ama hic bir faydasi olmadi egzersiz onermisti doktor devamli yap diye dedigin gibi ruzgardan korumak sart cok etkiliyor ayrica terlide kalmayacak boyunluk kullanabilirsin masa basindasin sana iyi gelir ben ev hanimiyim hareketli bir hayatim var okulda cocugum evde kucuk cocugum o yuzden onermedi doktor ama sen bir dene derim

evet canım ya iyiki hatırlattın doktorda söylemişti ben bu akşamdan yapmaya başlayım...sıcak su torbası da koysak olur dımı

evet canım ya iyiki hatırlattın doktorda söylemişti ben bu akşamdan yapmaya başlayım...sıcak su torbası da koysak olur dımı

canım ben iki gecedir öyle yatırum valla iyi gelmeye başladı :)

gofretto sen bi iki bişey öneri yazabilirsin belki

konu sahibi arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.

benzer bir sorunda ben yaşıyorum, yaşam kalitemi etkileyecek boyuta geldi hatta bu durum.
dr. boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım dedi, ( 2 farklı dr . ve hastane aynı şeyi söyledi)

yüzme veya pilates öneriyorlar, ama dönem dönem değil yaşam şekli gibi, bırakmadan ara vermeden.

Ben pilates yapmayı tercih ettim, evde yapınca çok verimli olmuyor mutlaka kaytarıyor insan.
hoca eşliğinde olması daha sağlıklı, evde de fırsat buldukça tekrar etmeye çalışıyorum.

Çekocum haberdar ettiğin için ayrıca sana da teşk. ederim :)

Rica ederim ne demek, madem bilgim yok olanı çağırayım dedim aklıma sen geldin ( :
Daha iyisindir inşallah ?

evde yapabileceğin hareketler var internetten bakabilirsin ayrıca ortopedik yastıklar var ya da yatarken boynunun arkasına içinde sıcak su olan cam şişe koyup yatabilirsin tabi şişeyi havluya saracaksın annemdede vardı ordan biliyorum doktor önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…