aynı sorun bendede var ve şuan bile boynum ve kollum agrıyordoktor fizik tedavi verdi ama calısıyorum imkansız gidemıyorum
Belediyenin bu tarz ucretsiz kurslari vardi sanirim bir bakinsankz birde yastiginiza dikkat edin Allah cc sifa versi
sağlığınız yolunda olmadıktan sonra bu saydıklarınızı zaten yapamazsınız.sağlık yerinde değil ise diğer herşey yalan geliyor insana.
evinize en yakın havuza yazılın, ne yapın yapın haftada 2 saatinizi ayırın.
yüzmek çok güzel bir egzersizdir aslında. sağlığınız düzeldikçe,vücudunuz şekle girdikçe hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissedince ,diğer şeylere full konsantre olmanız daha da kolaylaşacak.
Ben doktorun verdigi egzersizle en aza indirmeye calisiyorum agrilarimi
Öldurmez surundurur bi illet
Birde zaman zaman ellerimde sislik hissediyorum bunla ilgisi varmi acaba
Ben yuzmeye gitmiyorum
Havuzlarin hijyeninden emin olamadigim icin.
Yazin yuzme kisin plates onermisti tvde bi doktor
Çok geçmiş olsun aynen bir de dr sıcak havlu koy boynuna dedi aklınızda bulunsun
Bence olmaz çünkü yüzerken bir güç uyguluyorsun aynı zamanda suya karşı, hangi kaslar çalışıyor kimbilirİşte bir derman arayışı :) bilmiyrum ki kolarımı kurbağalama falan hareket ettirsem :)
Geçmiş olsun canım bu rahatsızlık aslında egzersiz ile tedavi oluyormuş mesela dr dedi ki sıcak havlu koy uyurken dedi soğuk rüzgra asla gelmiyormuş haberin olsun bir de yüzme yüzde yüz çözümmüş haberin ola
evet canım ya iyiki hatırlattın doktorda söylemişti ben bu akşamdan yapmaya başlayım...sıcak su torbası da koysak olur dımı
canım ben iki gecedir öyle yatırum valla iyi gelmeye başladı :)
Rica ederim ne demek, madem bilgim yok olanı çağırayım dedim aklıma sen geldin ( :konu sahibi arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.
benzer bir sorunda ben yaşıyorum, yaşam kalitemi etkileyecek boyuta geldi hatta bu durum.
dr. boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım dedi, ( 2 farklı dr . ve hastane aynı şeyi söyledi)
yüzme veya pilates öneriyorlar, ama dönem dönem değil yaşam şekli gibi, bırakmadan ara vermeden.
Ben pilates yapmayı tercih ettim, evde yapınca çok verimli olmuyor mutlaka kaytarıyor insan.
hoca eşliğinde olması daha sağlıklı, evde de fırsat buldukça tekrar etmeye çalışıyorum.
Çekocum haberdar ettiğin için ayrıca sana da teşk. ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?