• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Kokusuna Son Veren Bİr Krem

MeLoDi

LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
206
Yer
İzmir
Kızlar bir krem tavsiyem var. Terkur eczanelerde satılıyor. fiatı 4,50 ytl eşimin ayakları koktuğu için eczane tavsiyesi ile aldım. Artık ayakakbılarını çıkarınca kokmuyor.:sm_cool:
ben de kullanıyorum. Sadece akşam yatmadan önce ayaklarınızı yıkayıp sürün sonucu görün. Ayakkabılarınızı her gün farklı giymeyi unutmayın.:dance:

Son düzenleme:
Kızlar bir krem tavsiyem var. Terkur eczanelerde satılıyor. fiatı 4,50 ytl eşimin ayakları koktuğu için eczane tavsiyesi ile aldım. Artık ayakakbılarını çıkarınca kokmuyor.:sm_cool:
ben de kullanıyorum. Sadece akşam ayaklarınızı yıkayıp sürün sonucu görün. Ayakkabılarınızı her gün farklı giymeyi unutmayın.:dance:

Deneyip memnun olan yok mu?

bende almalıyım eğer işe yarıyorsa:)sen memnunmusun misspapatya

benimde kardeşimin acayip kokuyo bütüngün ayakkabının içinde..
en kısa zaman da alacağım...teşekkür ederim arkadaşım..

VARYA SÜPER Bİ HABER HEMEN ARAYIP ECZANEYE SİPARİŞ VERDİM :sm_cool:ÇOK SAĞOL CANIM YAAAAAa.s.

bızdede vardı ayak kokusu sorunu gıtıgı...comda bı tabanlık var onu kullandık gectı
adedı 14 lıra 3-4 ay gıdıyor
losyonlar gıbı bakımada gerek yok bu tabanlıgı ayakkabının cıne koyuyorsun okadar 1 gunde bıle sonucu alabılıyorsun
bu sorunu yasayanlara tavsıye ederım

Back
X