ayaklari küf tutmus usta...

Evet insan ayrimi diyoruz ben bi garsonu bir isciyi duzgun konusmassa uyaririm sadece :)

ya herkes aynı şartlarda yaşamıyor ki adam o pudraya para verebilir mi bilmiyoruz
ayrıca yeni çorap giyse bile kokar
yani biz kadınız ama sabahtan akşama kokuyor napalım
her gün de yıkıyoruz belki ama kokuyor
eğer kapalı bir ayakkabıysa
herkes adamı pis ilan etmiş çok üzüldüm

ben konu sahibini değil direkt seni eleştirdim orda. bence asıl sen kendi üslubuna bak. feci komiksin.
Beni eleştirdiğinizin farkındayım ama siz başta konu sahibini ve bizleri vicdansızlıkla suçladınız :Komik olan sizsiniz .Laf olsun torba dolsun derler ya aynen öyle .Eşek meşek .Az önce de demiştim yine diyorum size çok yakışıyor bu laflar .

İroni yaptım ironi

halıları kaynar suda bekletıp,çamasır suyuna basıp kırklasın,anca çıkar kokusu..konuda uzamaz..

Bence atsın atsınnnnn ,pisss adam ayaklarıyla basmış halbuki bir balerin edasıyla ayak uçlarında hoplayarak gidecekti çok ayıp

sen hiç tanımdağın bir adama "eşek değil ya anlasın ama pis insanlar umursamaz zaten öyle şeyleri ben hazetmiyorum pislikten" dedin ya ben o bakımdan " biz de aklı vicdanı pis insanları sevmiyoz eşek değilsin ya anlarsın" dedim. kendi yazdıklarını bi daha oku önce. bonzai cidden zararlı. mucu.

hani siz yav he he diyecektiniz :) :) :) :) Bonzai nedir ?Ben bilmiyorum . :) :) :)

Bir de çok ucuza çalışıyor ustalar, işçiler
Ne bileyim insanlar karnımı doyurabilcem miyi dert ederken
Ben aşk acısı falan çekiyorum dayalı döşeli evimde
Hayatımda hiç aç kalmadım
Hep yediğim önümde yemediğim arkamda oldu
Bir öğün bile
Utanıyorum şu an

Ne kadar kotu bir uslup!! Pazarda 50 kurusmus corap, o corabi giy, 6 saat gez ayakkabiyla bakalim ne oluyor...Biri de pamuklu corap alsin demis, hic adamda durum ne, corabin pamugunu mu gorur kafasi, ya da butcesi yeter mi evdeki bireylere "pamuklu coraplar", "koku yapmayan klas ayakkabilar" almaya diye dusunmemis... Iki halini silip, evi havalandirmak yerine, les adam, pis adam diye buraya atmissin kendini... Birisinin arkasindan haberi yokken "iyyhh" diye sovmus durmussun, halbuki bir terlik, bir galos vermeyi, halilari kaldirmayi akil edememisken... Adamcagizdan cok size acidim...

Son düzenleme:

oyyy kuzum kıyamam ..Neyse ki aklın fikrin yerinde bak bi de olmayanlar ne yapsın ...pörsümüş ,kokuşmuş beyinler ama evler cillop onlar ne yapsın kuşum üzülme ...

Ayy hakaretler havada uçuyor yavaş olun yaa konu sahibi silmiş halısını içine sinmezse yıkatır sonra, temiz olmazsa o işçide işi bile tehlikeye girer çünkü en önce çalışma arkadaşları şikayet ediyor bıktık bunun kokusundan pisliğinden diye ayrıca ağır iş yapmıyorlar montaj ekibi bu pis işte yok hergün evlere gidiyor insan bilmez mi koktuğunu

hani siz yav he he diyecektiniz :) :) :) :) Bonzai nedir ?Ben bilmiyorum . :) :) :)

belki ayaklarınız değil ama kalpleriniz öylesine küf tutmuş, öylesine kokuşmuş ki dayanamadım. napim.
etkisinde gibisin gibi geldi ama değilse de üzülme cehalette bir erdemdir yerine göre, bu da senin erdemin olsun.
ayy, ben sıkıldım artık başkası uğraşsın sizinle. iyi pirimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…