- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Evet insan ayrimi diyoruz ben bi garsonu bir isciyi duzgun konusmassa uyaririm sadece :)Misafire tabii ki denmez nezaket gereği .Bir lokantaya gittiniz mesela yemekler harikulade ama garson servisi yaparken ağır bir ter kokusu hissettiniz .Ne düşünürdünüz .Misafirliğe gelmemiş ki usta .Ekmek parası için gelmiş işine saygısı olacak biraz .
Yanında çorap taşısın o zamangün içinde de duş alsın ayak pudrası taşısın günde üç kere sürsün ayaklarına saygısız adam Zaten biliyosun ustalar rahat şartlar altında çalışır günde üç mola, öğle arası siesta falan.
Bil mukabeleSiz hakettiniz ama ..Ağzına sağlık valla o kadar laftan anlamayana ne diyeceksin ..az bile demiş ..
Siz konu sahibinin uslubunu eleştireceğinize kendi üslubunuza bir bakın bence .
Bil mukabele
Beni eleştirdiğinizin farkındayım ama siz başta konu sahibini ve bizleri vicdansızlıkla suçladınız :Komik olan sizsiniz .Laf olsun torba dolsun derler ya aynen öyle .Eşek meşek .Az önce de demiştim yine diyorum size çok yakışıyor bu laflar .ben konu sahibini değil direkt seni eleştirdim orda. bence asıl sen kendi üslubuna bak. feci komiksin.
ya herkes aynı şartlarda yaşamıyor ki adam o pudraya para verebilir mi bilmiyoruz
ayrıca yeni çorap giyse bile kokar
yani biz kadınız ama sabahtan akşama kokuyor napalım
her gün de yıkıyoruz belki ama kokuyor
eğer kapalı bir ayakkabıysa
herkes adamı pis ilan etmiş çok üzüldüm
İroni yaptım ironi
halıları kaynar suda bekletıp,çamasır suyuna basıp kırklasın,anca çıkar kokusu..konuda uzamaz..
Beni eleştirdiğinizin farkındayım ama siz başta konu sahibini ve bizleri vicdansızlıkla suçladınız :Komik olan sizsiniz .Laf olsun torba dolsun derler ya aynen öyle .Eşek meşek .Az önce de demiştim yine diyorum size çok yakışıyor bu laflar .
hani siz yav he he diyecektiniz :) :) :) :) Bonzai nedir ?Ben bilmiyorum . :) :) :)sen hiç tanımdağın bir adama "eşek değil ya anlasın ama pis insanlar umursamaz zaten öyle şeyleri ben hazetmiyorum pislikten" dedin ya ben o bakımdan " biz de aklı vicdanı pis insanları sevmiyoz eşek değilsin ya anlarsın" dedim. kendi yazdıklarını bi daha oku önce. bonzai cidden zararlı. mucu.
hani siz yav he he diyecektiniz :) :) :) :) Bonzai nedir ?Ben bilmiyorum . :) :) :)
Bir de çok ucuza çalışıyor ustalar, işçiler
Ne bileyim insanlar karnımı doyurabilcem miyi dert ederken
Ben aşk acısı falan çekiyorum dayalı döşeli evimde
Hayatımda hiç aç kalmadım
Hep yediğim önümde yemediğim arkamda oldu
Bir öğün bile
Utanıyorum şu an
Yeni bir deterjan. Kokuya, pise, lekeye birebir :)
hani siz yav he he diyecektiniz :) :) :) :) Bonzai nedir ?Ben bilmiyorum . :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?