- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Bu gereksi eleştiri yapanların kocalarının babası kardeşi filan emekçi ayaklarla gelse bak bakalım ne diyecekler kocalarına .Senin bilmem neyin de pis kokuyor falan fiyahu siz mi calismiyorsunuz aksama kadar ayni ayakkabinin icinde degil mi ayaklariniz hepinizin mi ayagi kokuyor bu kadar sacma bir savunmaya gectiniz kisisel temizlik yapilmiyorsa insan pistir ne is yaparsa yapsin
Avrupada kimse kokmuyor mu saniyorsunuz. Kimse aldiris etmiyor o kokulara. Ya da bakislariyla da yemiyorlar kokuyor diye.Is cikisinda trenler de metrolarda kokular oluyor .Kimsenin bir laf ettigini duymadim.Cunku normal insanlar calisiyorlar. Sizler anlayamazsiniz tabiki..
Oyle davraniyorsunuz. Kendi ailenizden biri de olabilirdi konu sahibinin evine giden beyefendi. Insanliktan ne kadar kiymetliymis bu hali.. Kimse geldigi yeri unutmamali..Bu gereksi eleştiri yapanların kocalarının babası kardeşi filan emekçi ayaklarla gelse bak bakalım ne diyecekler kocalarına .Senin bilmem neyin de pis kokuyor falan fi
Biz anlamayız dimi?İngiliz kraliyet ailesinden geliyoruz biz. Saçmalamak keşke bedava olmasa.Bizim ailemizde de bu tip çalışanlar var .Ayakta ,yük taşıyan ,beden işçisi her ne ise .Pisliğe bahane bulmak sizi yüceltmez .Pis pistir.Bizim memırlarda da var.Emekçilikle ilgisi yok.Bunu kafanıza sokun
Kendi ailemden biri olsa ilk başta ben utanırdım ve savunmaya kalkmazdım .Kimse geldiği yeri ınutmamalı derken geldiğimiz yere hakaret ediyorsunuz .Anadoludan geldik .Pis mi anadolulular. Ne alaka geldiğimiz yer filan. Halı da kıymetli olabilir ayrıca .Sizin evinize hırsız girse halınızı çalsa ah canımmmm demekki ihtiyacı var ne kıymetli halınız var mı diyelim..Oyle davraniyorsunuz. Kendi ailenizden biri de olabilirdi konu sahibinin evine giden beyefendi. Insanliktan ne kadar kiymetliymis bu hali.. Kimse geldigi yeri unutmamali..
Bu tepkiler neden anlayamadım da ben konu sahibini haksız göremedim bu konuda. Hepimiz çalışan insanlarız bizde sabahın erken saatlerinde ayakkabılarımızı giyiniyoruz çıkıyoruz akşama kadar da ayağımızda kalıyor ayakkabı. Hepimizin ayağı kokuyor mu? Bu tamamen temizlik ile alakalı. Haftada bir çorap, iç çamaşırı değiştiren, hafta da bir duş alan ve en iyi ihtimalle haftada bir diş fırçalayan ya da hiç diş fırçalamayan insanlarla dolu ülkemiz! Emekçi falanndeğil olay haftada bir çorap değiştiren doktorunda, avukatında, öğretmeninde, mühendisinde ayağı leş gibi kokar bu kadar basit!! Hele işi gereği evlere girip çıkan her insanın da bunlara daha çok dikkat etmesi gerekir. İnsanlarımız temizliği bir türlü öğrenemediler gitti..
Bu gereksi eleştiri yapanların kocalarının babası kardeşi filan emekçi ayaklarla gelse bak bakalım ne diyecekler kocalarına .Senin bilmem neyin de pis kokuyor falan fi
Biz anlamayız dimi?İngiliz kraliyet ailesinden geliyoruz biz. Saçmalamak keşke bedava olmasa.Bizim ailemizde de bu tip çalışanlar var .Ayakta ,yük taşıyan ,beden işçisi her ne ise .Pisliğe bahane bulmak sizi yüceltmez .Pis pistir.Bizim memırlarda da var.Emekçilikle ilgisi yok.Bunu kafanıza sokun
Oyle davraniyorsunuz. Kendi ailenizden biri de olabilirdi konu sahibinin evine giden beyefendi. Insanliktan ne kadar kiymetliymis bu hali.. Kimse geldigi yeri unutmamali..
Konuyu tamamen saptiriyorsunuz. Hirsizlik olayi cok farkli. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Neyse size halilarinizla mutluluklar.
valla ben pis insana katlanamıyorum kim ne derse desin. bunun adı da hor görme, aşağılamak falan da kesinlikle değil. olamazda..Basliga takilmis arkadaslar.
pise pis demek zorlarına gidiyor.Tıpkı bazı insanları zengin ya da ünlü takıntısı olduğu gibi.Basliga takilmis arkadaslar.
Konuyu tamamen saptiriyorsunuz. Hirsizlik olayi cok farkli. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Neyse size halilarinizla mutluluklar.
Adamlarin pesinde elinizde oda kokusuyla dolaasmaniz yeterince terbiyesiz olmus hanfendi uzulmeyin dahada cazgir olamadim diye... ne insanlar var ya..1 aydir bitmeyen bir cam balkon sıkıntısı yasiyorduk ve bugun sonunda geldiler kalan islerini halletmeye..
Ya geldilerde gelmez olaydilar..
O nasil bir kokudur midem kalkti. Yok boyle birsey yaa.....
Kokmua coraplarla halilara bastilar birde. Ben napicam simdi bu halilari komple yikamaya mi gonderiyim?
Yada kosla haliyla idareten sileyim mi..
Elimde oda kokusu peslerinde dolasiyorum.
Az cazgir olsam o ayagi ölü gibi kokan adami eve bile sokmazdim ama ah kafam benim....
Daha da boyle islere girisirsem !!!!!!!!!!!
Adamlarin pesinde elinizde oda kokusuyla dolaasmaniz yeterince terbiyesiz olmus hanfendi uzulmeyin dahada cazgir olamadim diye... ne insanlar var ya..
Ama siz hanimefendinin o isciye yaptigi muameleyi gormuyorsunuzdur.Arkanizdan oda kokusuyla kosulmuyordur heralde.Konuyu saptıran sizsiniz emekçi memekçi diyerek.Ben de emekçiyim kardeşim. Dokuz saat it gibi çalşıyorum
Niye her zaman insanlar bu tarz olayları büyütür anlamıyorum. Adamın ayağı 15 saattir ayakkabının içinde. Kokmaması elde değil. Konu sahibi, iyi hoş halılarınız kirlenmiş eviniz kokmuş olabilir ama adamın arkasından oda kokusuyla yürümeniz cidden şaşılacak şey.Adamlarin pesinde elinizde oda kokusuyla dolaasmaniz yeterince terbiyesiz olmus hanfendi uzulmeyin dahada cazgir olamadim diye... ne insanlar var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?