- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Ne kadar tatlış bir kapitalistsiniz.
Kurban olayım o ustanın çorabına. Millet ekmek parası derdinde. Silersiniz olur biter.
Çok güldüm yaa bunlar hep zengin düşmanı hep bizi aşağılıyorlar olmaz böyle maduruzbhahaha:))) konuya bak yaCevap bana değildi ama dayanamadım çünkü çok komik bir yazı yazmışsınız .Arkadaşımızın evine çocuğunun öğretmeni gelse konuşmaya ya da allah korusun doktor gelse muayene için bu arkadaşımız yine şikayet edecekti .Mevzu burda adamın mesleği değil pisliği .Ayrıca bir kalemde milyarları çalanları ,700000 TLlik saat takanları kimin seçtiğini ve alkışladığını da iyi biliyoruz .
vicdanı temiz olmayan insanların evleri konusunda titiz olmalarına karşı gıcığım. evet, tazrım budur. sizlerden farklı olmak beni mutlu ediyor..Tarzınız harika ,çok uydu size :) :) :)
Biz şimdi kokmamayı temizliği savunduk ya biz zenginiz kapitalistiz hatta emperyalistiz hatta ırkçıyız faşistiz . DÇok güldüm yaa bunlar hep zengin düşmanı hep bizi aşağılıyorlar olmaz böyle maduruzbhahaha:))) konuya bak ya
Arkadaşım evimize hiç mu usta gelmedi .Bazısı da gül gibi tertemiz .Hafif bir ter kokusu tabii ki olacak :Ben İzmir gibi sıcak yerde hem de ramazan ayında tadilat yaptırdım .Ustaların hiç biri pis değildi ne yalan söyleyeyim .Demek ki temiz insanlar denk gelmiş .Hayret bir şeysiniz .Ben uslubunuzu begenemedim gunde 1 degistirmedigini ne biliyorsunuz ? Gun boyu ayakta duruyoruz bizde temizlik meselesi falan diyorsunuzda pardonn ya ben burda kendini yuksek gorme bir egoo goruyorum kisiden kisiye degisir adam 2 saat ayakta dursa kokuyo tum gun oturaninda kokuyo yani bu bir hastalik gibi bisi elindn bisi gelmez surekli her girdigi eve corap degistircek degill adam oturarak is yapmiyor surekli ayakta ve yogunlar ayy dur eve gircem corap degistiriyim dusuncesi olmaz tabiriniz cok yanliss ayaklari kuf kokmus oylemi kurban olmalisiniz o iscilere o insanlara herkes masa basi rahat is bulamiyor :)
Evime usta geldi :) ama hic bir zaman kokuyormu bunlar diye koklamadim hee koksalarda bu uslupla elestirmezdim yok kokuyla peslerinde dolascam hadi onlar pis konu sahibi cokmu normal yaptigi cokmu duzgun ayibi edebi ogrenememis derim kinamaktir bu isciyi ezmek kucumsemektir temizlikle alakasi yoktur bu acilan konunun yok haliyimi yikasam yok kokuyla gezdim falan ayiptir yaaArkadaşım evimize hiç mu usta gelmedi .Bazısı da gül gibi tertemiz .Hafif bir ter kokusu tabii ki olacak :Ben İzmir gibi sıcak yerde hem de ramazan ayında tadilat yaptırdım .Ustaların hiç biri pis değildi ne yalan söyleyeyim .Demek ki temiz insanlar denk gelmiş .Hayret bir şeysiniz .
Herşeyden önce titiziz !!!! Ya burda yazanların hiçbirisi hayatında benim kadar işçi görmemiştir şartlar ne olursa olsun bazen temizliği ile utandıran adam var çok saygı duyuyorum pis işte çalışıp tertemiz olanlara , ayrıca cam balkon işi inşaat sektörünün en temiz bölümü sadece montaj var ağır iş yok yani ayak kokusuna bahane değilBiz şimdi kokmamayı temizliği savunduk ya biz zenginiz kapitalistiz hatta emperyalistiz hatta ırkçıyız faşistiz . D
Zaten tuhaflık burada .Ben devlet memuru maaşıyla duşumu alıyorsam sabunumu şampuanımı alıyorsam dişlerimi fırçalıyorsam onlar kat be kat fazla yapabilmeliler .Zırt pırt emekçi memekçi aşağılarcasına .aman da ne kadar hassalarmış .Saçma . Temizlik herkes içindir bunun emekçisi kapitalisti yokGenel görgü ve temizlik kurallarıyla ilgili konularda bir kötüyü güzelleme oluyor nedense.
Ne yazık ki burada emekçi onlar, çok normal vs diye yorum yapanlar asıl o insanları aşağılayanların kendileri olduğunun farkında değil. O insanların sizden bir farkı yok. Siz nasıl temizlik kurallarına riayet etmek zorundaysanız onlar da zorunda. Sizden aşağı değiller yani.
Asıl kibir tam olarak bu yukarıdan bakıp, büyüklük göster diyen zihniyette. Neden büyüklük göstersin, büyük değil ki konu sahibi o insanlardan.
Fazla para verin deseler vermeyecek insanlar tutup da ben onun ayak kokusuna kurban olurum falan diyor burada, ben ayak kokusu değil de yapaylık kokusu alıyorum. O ayağının kokusuna dikkat etmek zorunda, siz de ona hakkını vermek zorundasınız, ikisi ayrı şeyler.
Ayrıca ustayı, garsonu gerçek fakir meslekleri sananlara da biraz gözlerini açmalarını öneriyorum.
Evime usta geldi :) ama hic bir zaman kokuyormu bunlar diye koklamadim hee koksalarda bu uslupla elestirmezdim yok kokuyla peslerinde dolascam hadi onlar pis konu sahibi cokmu normal yaptigi cokmu duzgun ayibi edebi ogrenememis derim kinamaktir bu isciyi ezmek kucumsemektir temizlikle alakasi yoktur bu acilan konunun yok haliyimi yikasam yok kokuyla gezdim falan ayiptir yaa
Herşeyden önce titiziz !!!! Ya burda yazanların hiçbirisi hayatında benim kadar işçi görmemiştir şartlar ne olursa olsun bazen temizliği ile utandıran adam var çok saygı duyuyorum pis işte çalışıp tertemiz olanlara , ayrıca cam balkon işi inşaat sektörünün en temiz bölümü sadece montaj var ağır iş yok yani ayak kokusuna bahane değil
Az titizsindir, kokan adam her lafı hakeder temiz olmaz içinden gelir insanın bahanesi olamazBakın biz adamın ayaklarının kokusunu savunmuyoruz ama neden inatla idrak edemiyorsunuz onu anlayamıyorum ..Adam fakirdir yazık deyip fakir edebiyatı da yapılmadı ..Konu sahibi hanımın adamların arkasından oda spreyiyle koşturması ,arkalarından atıp sallaması ,küf tutmus ,yok ölmüş yok gebermiş gibi cümleler kurarak aşağılaması ..Her haldeki insanlar hijyene dikkat edecek ama konu o değil ki ...Halilarımı napiim demiş napçan ya yıkattırcan,ya silicen bu soru mu Allah aşkına ? bir de biz titiziz demişsiniz çok afedersiniz biz de pislik içinde yaşamıyoruz ,çöpten yiyip içmiyoruz yani ama bu kadar aşağılama fazla yani el insaf ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?