- Konu Sahibi Asabisirin22
-
Ben oyle bir kelime kullanmis demedim zaten iyi okuduysaniz oda spreyi ile yada herhangi bir sey onunla peslerindeydim gibi bir kelime halilarimi yikamayami versem gibi bir kelime kullanmis bu kadarmi yani bumudur edep simdi ayip degil dimi yaptigi adamlarin arkasindan odaa parfmuyle gezmek cokk normal davranis canim bunlarr biz yabanci kalmisiz bu gibi durumlara :)Yahu konu sahibi kadın ustanın ayak kokusundan haklı olarak rahatsız olmuş .Kadın of bu işçiler de böyle işte bunlar zaten pis kokar ahlaksız insanlar dememiş ki .Neden bu kadar büyütüyorsunuz
yahu hem öyle bile yapsa hakkıdır .Direk adama pissin ayakların kokuyor demeye utanmış belli ki .O da eşek değilya anlasın diyeceğim ama zaten pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri .Ben pisliği hazmedemiyorum arkadaşlar .Ben oyle bir kelime kullanmis demedim zaten iyi okuduysaniz oda spreyi ile yada herhangi bir sey onunla peslerindeydim gibi bir kelime halilarimi yikamayami versem gibi bir kelime kullanmis bu kadarmi yani bumudur edep simdi ayip degil dimi yaptigi adamlarin arkasindan odaa parfmuyle gezmek cokk normal davranis canim bunlarr biz yabanci kalmisiz bu gibi durumlara :)
Az titizsindir, kokan adam her lafı hakeder temiz olmaz içinden gelir insanın bahanesi olamaz
Bir insanin temiz olup olmamasini nerden anliyorsunuz hemen merak ettim :) az titizmisya hanimefendi yani isciyi savunanlarin hepsi az titiz sonucta cok titizz degilmis ya nasi anladiniz bunuuAz titizsindir, kokan adam her lafı hakeder temiz olmaz içinden gelir insanın bahanesi olamaz
Ee sen dedin öyle :)Az titiz mi ????he he öyleyim ...Maşallah sana ,laf söyledi ....
Konu sahibi gereksiz abartmış dedi ya ondan dedim hani bazısı halı koktu der siler geçer bazısı evi mikro bastı der duvarlara kadar siler az titiz - çok titiz :)Bir insanin temiz olup olmamasini nerden anliyorsunuz hemen merak ettim :) az titizmisya hanimefendi yani isciyi savunanlarin hepsi az titiz sonucta cok titizz degilmis ya nasi anladiniz bunuu
Ay sizi anlayamiyorum yahu hic mi vicdaniniz yok hicmi ayip dnen seyi bilmiyorsunuz varsay ki boyle bri evine misafir olarak geldi napicaksin o zaman sirf isci diye bu kucumsemek nedir ben bunu soruyorum parfumle arkasinda gezmek normalmidir kucumsemek degilmdir ustun gormek egolu biri oldugunu gostermiyormuyahu hem öyle bile yapsa hakkıdır .Direk adama pissin ayakların kokuyor demeye utanmış belli ki .O da eşek değilya anlasın diyeceğim ama zaten pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri .Ben pisliği hazmedemiyorum arkadaşlar .
Ee sen dedin öyle :)
yahu hem öyle bile yapsa hakkıdır .Direk adama pissin ayakların kokuyor demeye utanmış belli ki .O da eşek değilya anlasın diyeceğim ama zaten pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri .Ben pisliği hazmedemiyorum arkadaşlar .
Bende bu tabiri kullandim :) bir arkadas aciklik getirmis buna ama yine soylim ben corapi alim opup koklamicaz heralde :) anlatabildikmiBiri de kurban olayım o coraplara demiş.Gerçekten bazen kk kadınlarını anlamakta zorlanıyorum
Hahaha hakkaten yaaa doğru söylemişsin kimyasaldan öleceğiz temiz olucak diye ev:)hı hı evet az titizim ..Yoksa sizin gibi porçözün,çamaşır suyunun beyin hücrelerime zarar vermesini nasıl engelleyecektim...İyi ki de az titizim
Misafire tabii ki denmez nezaket gereği .Bir lokantaya gittiniz mesela yemekler harikulade ama garson servisi yaparken ağır bir ter kokusu hissettiniz .Ne düşünürdünüz .Misafirliğe gelmemiş ki usta .Ekmek parası için gelmiş işine saygısı olacak biraz .Ay san
Ay sizi anlayamiyorum yahu hic mi vicdaniniz yok hicmi ayip dnen seyi bilmiyorsunuz varsay ki boyle bri evine misafir olarak geldi napicaksin o zaman sirf isci diye bu kucumsemek nedir ben bunu soruyorum parfumle arkasinda gezmek normalmidir kucumsemek degilmdir ustun gormek egolu biri oldugunu gostermiyormu
Siz konu sahibinin uslubunu eleştireceğinize kendi üslubunuza bir bakın bence .sen pisliği hazmetmiyorsun ya, istediğin kadar temiz ol canım. biz de aklı ve vicdanı pislik olanlardan haz etmiyoruz. eşek değilsin ya anlarsın dicem ama aklı ve vicdanı pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri
Yok ben de alıp koklayacaksınız dye anladımBende bu tabiri kullandim :) bir arkadas aciklik getirmis buna ama yine soylim ben corapi alim opup koklamicaz heralde :) anlatabildikmi
Belki de adam yıkıyordur sabahtan ama saatler boyu çalışınca kokuyordur
Siz konu sahibinin uslubunu eleştireceğinize kendi üslubunuza bir bakın bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?