ayaklari küf tutmus usta...

Yahu konu sahibi kadın ustanın ayak kokusundan haklı olarak rahatsız olmuş .Kadın of bu işçiler de böyle işte bunlar zaten pis kokar ahlaksız insanlar dememiş ki .Neden bu kadar büyütüyorsunuz
Ben oyle bir kelime kullanmis demedim zaten iyi okuduysaniz oda spreyi ile yada herhangi bir sey onunla peslerindeydim gibi bir kelime halilarimi yikamayami versem gibi bir kelime kullanmis bu kadarmi yani bumudur edep simdi ayip degil dimi yaptigi adamlarin arkasindan odaa parfmuyle gezmek cokk normal davranis canim bunlarr biz yabanci kalmisiz bu gibi durumlara :)

yahu hem öyle bile yapsa hakkıdır .Direk adama pissin ayakların kokuyor demeye utanmış belli ki .O da eşek değilya anlasın diyeceğim ama zaten pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri .Ben pisliği hazmedemiyorum arkadaşlar .

Bir insanin temiz olup olmamasini nerden anliyorsunuz hemen merak ettim :) az titizmisya hanimefendi yani isciyi savunanlarin hepsi az titiz sonucta cok titizz degilmis ya nasi anladiniz bunuu
Konu sahibi gereksiz abartmış dedi ya ondan dedim hani bazısı halı koktu der siler geçer bazısı evi mikro bastı der duvarlara kadar siler az titiz - çok titiz :)

Ay san
Ay sizi anlayamiyorum yahu hic mi vicdaniniz yok hicmi ayip dnen seyi bilmiyorsunuz varsay ki boyle bri evine misafir olarak geldi napicaksin o zaman sirf isci diye bu kucumsemek nedir ben bunu soruyorum parfumle arkasinda gezmek normalmidir kucumsemek degilmdir ustun gormek egolu biri oldugunu gostermiyormu

sen pisliği hazmetmiyorsun ya, istediğin kadar temiz ol canım. biz de aklı ve vicdanı pislik olanlardan haz etmiyoruz. eşek değilsin ya anlarsın dicem ama aklı ve vicdanı pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri

az önce bana üslup dersi vermeye çalışıyordun di mi? yav he he..

Misafire tabii ki denmez nezaket gereği .Bir lokantaya gittiniz mesela yemekler harikulade ama garson servisi yaparken ağır bir ter kokusu hissettiniz .Ne düşünürdünüz .Misafirliğe gelmemiş ki usta .Ekmek parası için gelmiş işine saygısı olacak biraz .

Temizlikle alakali oldugunu sanmiyorum uzun sure havasiz kaldigindan o koku. esimin de is geregi surekli ayagi botun icinde bazen uc gun o botla gezdigi oluyo, yaz kis surekli corap da degistirse yikasak da botu fayda etmiyo kokuyo. Konu acacak kadar rahatsizlik verecek bi durum degil bence cami acarsin gider hali bu sen de ayaginla basiyosun

Arkadaşlar hepiniz ustayı savunmuşsunuz ama pis olmak savunulmaz benim eşimde memur ama işi gereği sürekli ayakta ve koşuşturuyo bizde emekçiyiz emekçi olmak kokmayı gerektirmez. Eşim geçenlerde işi gereği bi inşaat işçisinin evine gittiğini ve elbise dolabını açtığında kıyafetlerin eski ama temiz olduğunu söyledi takdir ettik ikimizde. Konu sahibi haksız değil bence bende akşama kadar çalışıyorum ama iş çıkışı bir yere gideceksem ayağım kokmamasına rağmen işyerinin lavabosunda yıkarım ayaklarımı çorabı değiştiririm aşırı titiz değilim bu arada

sen pisliği hazmetmiyorsun ya, istediğin kadar temiz ol canım. biz de aklı ve vicdanı pislik olanlardan haz etmiyoruz. eşek değilsin ya anlarsın dicem ama aklı ve vicdanı pis insanlar umursamaz ki o tip şeyleri
Siz konu sahibinin uslubunu eleştireceğinize kendi üslubunuza bir bakın bence .

Bende bu tabiri kullandim :) bir arkadas aciklik getirmis buna ama yine soylim ben corapi alim opup koklamicaz heralde :) anlatabildikmi
Yok ben de alıp koklayacaksınız dye anladım.Arkadasım bence siz bu yazılanları anlamıyorsunuz. Şu yorumlarla da insanlara insanlık dersi vermekten vazgeçin. Pislik pisliktir yani bunun savunulacak tarafı yok eğer rahatsızlıgı yok ise. Konu sahibinin olayı abartması vs de konu sahibini ilgilendirir. Burada her olumsuz yorum yapana saldıranın da anlamı yok. Benim babam da elektrik su taniratcısı ama yemin ediyorum her gün dusunu alır öyle girer eve.

Belki de adam yıkıyordur sabahtan ama saatler boyu çalışınca kokuyordur

Yanında çorap taşısın o zaman gün içinde de duş alsın ayak pudrası taşısın günde üç kere sürsün ayaklarına saygısız adam Zaten biliyosun ustalar rahat şartlar altında çalışır günde üç mola, öğle arası siesta falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…