Bende çok alınırdım böyle şeyler söylense =/
Benimkiler küçük tam tersi boyum 175 37 giyiyorum .
Boyunuz uzunsa dikkat çekmez fazla şekil olarakta düzgünse tabi .

Aman ne takıyorsunuz ki ya? Hem boylu poslu gelin isterler hem de ayakları 35 no mu olacak yani? Bu arada eşinize de iyi giydirmişsiniz hani :)) Misilleme de yapabilirsiniz, şöyle ki: " Ayaklarını bilmem ama saçları bana benzesin yoksa kel olma ihtimali yüksek genlerden dolayı" gibi gibi )

Can sıkıcı bir durum ama takmaya değmez

Konunuza göre yorum yaparsak , sanki samimi bir ortam varmış ve kötü niyetli değillermiş gibi geldi.
Sizde eşinize söylemişsiniz :)
Gerçekten takılacak bir konu değil. Alay etmemişler , şaka yapmışlar.

Benimde kırk öyle bi mevzu ben yaşasam şahsen bozulurdum iyi yabancı değilsin diye ayağınlada alay etsin aman ne güzel sende benim gibi diygisalsın galiba dert etme kuzum boşver

1.70 boyum var ama böle mevzu oldu ayaklarım :)

Ahahaha kafalar zehir burda ya

Alman kadinlarinin ortalamasi 40, ama baya iri kiyimlar yani normal oyle olmasi, sizde 1.70-1.80 falansaniz gayet normal yani ne var bunda. Alinganlik yapmayin kotu niyetli konustuklarini sanmiyorum hem. biraz patavatsiz olmus ama iste bosverin

Benimde kırk öyle bi mevzu ben yaşasam şahsen bozulurdum iyi yabancı değilsin diye ayağınlada alay etsin aman ne güzel sende benim gibi diygisalsın galiba dert etme kuzum boşver
Zaman gelio alıngan halim tutuyor ama ne biliim hani yanında bi tek kocan var en yakının o öte türlü ne annem var ne kardeşlerim yani kendimi yalnız hissettim kimsesiz gibi

Alman kadinlarinin ortalamasi 40, ama baya iri kiyimlar yani normal oyle olmasi, sizde 1.70-1.80 falansaniz gayet normal yani ne var bunda. Alinganlik yapmayin kotu niyetli konustuklarini sanmiyorum hem. biraz patavatsiz olmus ama iste bosverin
Aynen patavatsız diyelim öle oldu

Boylu poslu kadının ayağı 40 olabilir normal yani.
Eğri büğrü bir yerin varsa onla dalga geçseler o zaman kırıcı olurdu. O yüzden dert etme şükret

158 boyum var benim ayak numaram 39, bazı kalıplarda 40 oluyor.Çok takılacak bir şey değil aslında ama herkesin kendine göre alınacak bir yanı olabilir.Alınacağın insanlara kendin hakkında fazla bilgi vermezsen sorun olmaz herhalde.

kafana takma boyle seyleri Rabbim oyle yaratmis

Boylusun demekki kısa olup 40 numara giymiyosun heralde.Boylu oluncada 40 normal senin gibi binlerce manken var

benim de 40 nolmuş yani
umarım gerek kalmaz ama bir gün tekmeyi basmam gerekirse karşı taraf düşünsün

CanimRabbim sağlıklı sıhhatli ayak vermiş buna suret o eşinin ailesinin dengesizliği boşver sen sakin dert etme ayağına sinanirsin allah etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…