Yalnız aklında bulunsun bi ara k.Valide laf sokusturuver anlasın bidaha bole şeyler demesin ))

Benim ayağım 40 numara eşimle aynı. Bazen ayakkabıları bile birlikte giyeriz sporları
Hamileliklerimde benle dalga geçerler yakında 45 giyicen diye. Bende bu boya bu ayak anca taşıyo napcen derim
( aralarında nerdeyse en uzun benim erkeklerde bile )

Ayağınız var ya şükür edin boşverin büyükse büyük. Sanki tornadan çıkmış gibi mi herkes. Cahillik edip laf etmişler işte. Allah başka dert vermesin sağlığınız yerinde olsun da.
Ayrıca 170 boyum demişsiniz o boya 40 numara ayak sırıtmaz.

Vallahi hanımlar çok tatlı ve akıllısınız ya maşallah hepinize :)

boyun 170e normal ayakların, daha kucuk olsan ayakta zor dururdun oyle söyle, kilolu olunca da ayak numarası artıyor.

Boya gore ayak. Bende uzun boyluyum. Haliyle 39 40 gıyınıyorum. Boya gore ayaklar kücük olsa zaten dengede duramayız. Yaradanın bi bildigi olsa gerek.

Sende altta kalmayıp lafı sokaydın ya.

Muhabbet esnasında o sustu sadece güldü zaten başka odaya geçince ben tepkimi içerde neler hissetiğimi belirttim ona o da zaten içerdekileri savundu yanlış anlicak yer arama kalk gidiyoruz o zaman böle yapıcaksan nedir arkadaş bu ya diyip bana tavır yapmıştı :) amann nese onlara göre standart üstü geldik napak ölek mi

Erkekler der kendi aralarında espiriyle karışık, ayakları buyuk olanın seyıde buyuk olurmus. Deseydın ya benim seyım de buyuk ama

Benim ayaklarimda 35.5... benlede küçük diye dalga gecerler Allah öyle yaratmış ne yapalim ,bu bir kusur değil ki... eğer aynen anlattığınız gibiyse hoş bir konuşma bicimiymis şaka yapmışlar ,yabancı gibi gorseler hiç yapmazlardı sanırım ,sizden o samimiyeti almislar ki takilmislar size büyütmeyin ,büyütülecek bir sorun değil ...

hiç takıntı yapma canım boşuna ne yapabilirsin ki hani bir sivilce değil ki geçsin çözümü yok yani kalkipta koparıp atacak değilsin ya boşver gul geç

Benim de boy 167 39 numara.Aksine bende küçük ayaklılarla dalga geçerim hep ne bileyim 35.5 ayakkabı giyen arkadaşım var çocuk reyonundan geçerken sana burdan bişeyler bakalım diyorum.

Kocana o bahaneyle tum kusurlarini yuzune kusmuşsun Bu arada bende 40 giyiyorum bazen bende sasiran tipler goruyorum onlara da diyorum ki bu cusseye 36 ayak numarasi olacak degil ya diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…