:)) zekiceBen olsam gülerek
Ya Bırakın bu ayakları derdim
Muhabbet esnasında o sustu sadece güldü zaten başka odaya geçince ben tepkimi içerde neler hissetiğimi belirttim ona o da zaten içerdekileri savundu yanlış anlicak yer arama kalk gidiyoruz o zaman böle yapıcaksan nedir arkadaş bu ya diyip bana tavır yapmıştı :) amann nese onlara göre standart üstü geldik napak ölek miBu muhabbet esnasinda esinin kurdugu hic bir cumleyi farketmedim. Hincini ondan cikrmasaydin iyiydi. Samimi misiniz normalde ailesiyle belki o yuzden bi mahsur gormemislerdir ama samimi olunsada fiziksel ozellikler konu edilmemeli. Ama 40 numarada sinirda yani .sorun etmene gerek yok
Ay kahkaha attimErkekler der kendi aralarında espiriyle karışık, ayakları buyuk olanın seyıde buyuk olurmus. Deseydın ya benim seyım de buyuk ama
Erkekler der kendi aralarında espiriyle karışık, ayakları buyuk olanın seyıde buyuk olurmus. Deseydın ya benim seyım de buyuk ama
kadınlar demez ama böyle şeyleri ayıppErkekler der kendi aralarında espiriyle karışık, ayakları buyuk olanın seyıde buyuk olurmus. Deseydın ya benim seyım de buyuk ama
O an dumur olmussundur cnm. Simdi bunları hafızana yaz gunu gelince çat çat söyle. İçinde tutma. Rahatlarsındicek ne kadar laf varmış ama hiç birini diyemedim ya la :)))
Erkekler der. Erkeklere hiç ayıp gunah yok. Ne adaletli dunya.....kadınlar demez ama böyle şeyleri ayıpp
o da dogru erkeklerin hep malı meydanda bizimkisi ayıpErkekler der. Erkeklere hiç ayıp gunah yok. Ne adaletli dunya.....
Merhaba bayanlar
İçime sıkıntı ettim bu konuyu bu zamana kadar hiç dert etmezdim kendime ama dün akşam geçen bir muhabbet hala canımı sıkmaya yetiyor ya da ben mi fazla alınganlık yaptım anlamadım :/
Dün akşam eşimin amcasına misafirliğe gittik sonra amcam ayağımda terlik olmadığını gördü sana terlik vereyim mi dedi bende olur amca dedim varsa eğer sonra gülerek kaç numara 44 mü giyiyodun dedi bende gülerek yok amca bilemedin 45 giyiyorum dedim. Ordan kayınpederim kaç giyiyorsun diye sordu 40 diyince anaaa dedi gülerek orda bi an bi acayip oldum ne billim ezik hissetim kendimi sanki dalga mevzusu olmuş gibi hissettim ayaklarımın. Kayınvalidem de oturduğu yerden torunumun ayakları kime çekecek acaba sana çekerse napcaz nolcak gibisinden gülerek bişeyler söyledi o an daha da kötü hissettim kendimi ama hiç belli etmedim gülerek karşılık verdim geçtim . Sonra oğlumu uyuttum eşimle başka odaya yatırmaya gittik oğlumu orda dedim iyi dalga geçtiniz ayağımla sağolun ben sen benim ailemin annemin amcamın içinde, seninde saçların seyreldi kel kaldın ve ya çok zayıfsın bilmem ne gibisinden fiziksel herhangi bi yerini mevzu ettim mi ayıp olmaz mıydı sana dedim bana dio bi tane gelinsin içimizden oldun takılmayacaklar mı canım sanada yabancı mısın artık dio. Kısacası kafama taktım ve canım sıkkın siz olsanız bu durumda ne yapardınız tavrınız ne olurdu? Teşekkürler.
Kocana o bahaneyle tum kusurlarini yuzune kusmuşsunMerhaba bayanlar
İçime sıkıntı ettim bu konuyu bu zamana kadar hiç dert etmezdim kendime ama dün akşam geçen bir muhabbet hala canımı sıkmaya yetiyor ya da ben mi fazla alınganlık yaptım anlamadım :/
Dün akşam eşimin amcasına misafirliğe gittik sonra amcam ayağımda terlik olmadığını gördü sana terlik vereyim mi dedi bende olur amca dedim varsa eğer sonra gülerek kaç numara 44 mü giyiyodun dedi bende gülerek yok amca bilemedin 45 giyiyorum dedim. Ordan kayınpederim kaç giyiyorsun diye sordu 40 diyince anaaa dedi gülerek orda bi an bi acayip oldum ne billim ezik hissetim kendimi sanki dalga mevzusu olmuş gibi hissettim ayaklarımın. Kayınvalidem de oturduğu yerden torunumun ayakları kime çekecek acaba sana çekerse napcaz nolcak gibisinden gülerek bişeyler söyledi o an daha da kötü hissettim kendimi ama hiç belli etmedim gülerek karşılık verdim geçtim . Sonra oğlumu uyuttum eşimle başka odaya yatırmaya gittik oğlumu orda dedim iyi dalga geçtiniz ayağımla sağolun ben sen benim ailemin annemin amcamın içinde, seninde saçların seyreldi kel kaldın ve ya çok zayıfsın bilmem ne gibisinden fiziksel herhangi bi yerini mevzu ettim mi ayıp olmaz mıydı sana dedim bana dio bi tane gelinsin içimizden oldun takılmayacaklar mı canım sanada yabancı mısın artık dio. Kısacası kafama taktım ve canım sıkkın siz olsanız bu durumda ne yapardınız tavrınız ne olurdu? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?