Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi senin kayınvaliden çok tehlikeli bir cins . Seni kullanmaya bayılıyor haftada dört gün . Kendisi sana acimadigi ve sevgi beslemedigi için yardımcı olmuyor. Şimdi de tabi eve çağırınca iyi olacak o . Adım attı olacak . Kesinlikle bu samimiyeti azaltmiyi düşünmez . Bebek doğunca daha başına çöküp anca bela olaxak . Sen bakma yalnız bakamazsin diyenlere. En güzeli yalnız bakmaktır ben bir yasina getirdim . Kayınvalide geldi on gün durdu burnumdan geldi . Sütümden girdi yememden çıktı evde olanı biteni eltime anlattı . Çocuğun her haltina karışmaya çalıştı . Çocuğunu kendi bildiğin gibk büyütmek istiyorsan koyacaksın o mesafeyi . Bugün gitme başka gün eşine sen doyle annenlere gidelim diye iki saat otur kalk. Laf arasında şöyle misafir agirlayamiyorim . Yine gelmek isterlerse eşin biz müsait olunca geliriz desin . Dkgumda da sakin sakin yanında kalırım falan derse ben eşimle ve çocuğumla yalnız kalmak istiyorum de

Diģer konusunu bilmiyorum açıkçası. Konu sahibini kayın validesi ne şekilde kullanıyor?

Bak birde ben kayinvalideme karşı mesafeli biriyim dediklerini de yapmam kendi bildiğim gibi yaşarım . Ona rağmen o lohusayken olan duygusal boşluktan faydalaniyorlar. Seninki birde sürekli burnunun dibinde

KIZLAR KAYNANAM ARADI OY BUGUN KESIN CAGIRCAK GENE BANA GELIYOLAR BENI ALIIIN ACMADIM DA ARAYAYIM MI NAPIYIM
Cagirdi 3.kere aradi kizim ozluyorum gel oturalim dedi ben acikca telefonda dedim ki kirmamak icin geleyim anne ama ben bu kaynana gelincilik oynamak beni yordu sana soyleyeyim dedim uzuldum sonra da. Kirginlik olmasin diye gidiyorum bakalim. En azindan bana gelmiyorlar su an cidden hizmet edecek gucte degilim ayaklarim şiş hep bu hamilelik beni baya zorladi.

Diģer konusunu bilmiyorum açıkçası. Konu sahibini kayın validesi ne şekilde kullanıyor?
25 haftalık hamile kadına sürekli hizmet ettiriyormus. İki gün onlar geliyormuş iki gün oraya cagiriyormjs . Çok genç ama sürekli beni çalıştırıyor diyor . Hastaneye giderken asla göturnuyirlarnis kayinbabasi evde emekli dolmuşla gidiyormuş. Sürekli dip dibeler ama resmen hizmetçi gözüyle bakiyorlar

Çok sık bir araya gelmek istiyor KV.gelğnce de hizmet bekliyor. Konu sahibi de ağırlaştığını gelmek istemediğini söylüyor her dk. O da küsüp oğlunu arıyor gel diye. Karına küstünim diye de oğlunu gazlıyor

Kaynana gelincilik oynamak istiyor surekli gelip gitmek ve hizmet bekliyor. Cagirmayinca laf sokuyor ve gecen gelmek istediler hamileyim enfeksiyon ve odem sorunu yasiyorum benden kek pogaca isteyip bi de gelelim mi diyorlar 3 gun once gorusmusken. Arkadaslar ben 2 hafta icinde kayinvalidem 3 kere agirladim bakin
komsusuyla bile geldi hani haksiz degilim. Su an calismiyorum diye daha da abartti olayi yani konu bu. Surekli hizmet beklemesi bir dr yani genc biri ama surekli hasta enerjimi emiyor yuzu hic gulmuyor ben yay burcuyum negatif enerjiye gelemiyorummm

Calcim, yok kocami gazlama huyu yok Allahtan o konuda hakkini yiyemem daha dun bir kere aramis usulen oglum cok yorgun olmazsan yarin gelir misiniz ablanlar da gelecek demis. Aramizdaki hicbie tartismayi esime anlatip beni sikayet etmez cok sukur o huyu iyi. Ya da ben oncesinde ayari verdim o konuda o biraz uzun :) ona c3saret edemez

Şöyle bir konu başlıklarına baktım da inşallah doğumdan sonra ihtiyaç duymazsın kaynanana.
Benzeri ben de var. İnanki bu tipler yardıma gelmek şöyle dursun. Nasıl psikoloji bozarım, nasıl bunaltırım diye fırsat kolluyorlar. Tek sebep de benim borum ötecek egosu. Düşünceli, yardım edecek eş ailesi hamile kadınla misafircilik oynamaz.

İlk konunuza yorum yapmamıştim . Sebebi ya bazı insanlar hakediyor yaşadığını diye düşünürüm ben çünkü . Siz hizmetçi olursanız herkes kullanır . Canı acımaz yani kimsenin . Evine gidince ağrım var deyin hizmet etsin . Çok samimi olmayın bu kadınla

Muhalefet olacak ya ondan oyle yorum yapti biraz mantikli kisi bir dusunur ne diyor bu kiz diye

Sağolun arkadaşlar.. K KIR PAPATYASII
C Calcifer

Sık sık görüşmek gerçekten de abartı. Konu sahibi, neyse çok da geç kalmış değilsin. Siz bir ailesiniz.. Artık belli bir dengeyi sağlamaya çalışın. Bıçak gibi de kesmeyin ama 2 hafta da 1 eşinizle gidip gelin. Onları da arada davet edin. Siz ne istiyorsanız onu hazırlayın. Zamanla onlarda bu mıç mıç durumu bırakır.

İnatlaşmayın. Bir bebek dünyaya gelecek kalp kırıklığı tatsızlık olmasın. Orta yolu bulun ama tabi ki kendinizi ve bebeğinizi düşünün.

Aynen bebegim simdi gidiyorum gonuller kirilmasin esim de is cikisi gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…