- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Ben son senelerde konuyu açtığınız gibi davranıyorum rahatım dedim çok zor durumlarda da çocuğun mutlu anlarında da yanımda değillerdi mesafe koydum.Esim kabul etti sandım gidelim diyor tartıştık Kadın beni istiyor elalem için komşuları için dedim bana değer verdiği yok gitmedim eşim hiç hak vermedi yani çok da güvenmeAy ins bitirmez kocam da gorusme bosver dedi sagolsun
Çabuk pes ettin farkındaysanAynen bebegim simdi gidiyorum gonuller kirilmasin esim de is cikisi gelecek
Yok pembeyimSen kizilcik serbeti nilay misin kanki kendimi Doga gibi hissettim hahahah
İnsanlar hep tek başlarına doğum yapıyorlar diye biliyorum ben. Hiç ailecek doğum yapan görmedim, kim hamileyse o yapıyor.İnşallah doğum bu, yalnız olmuyor
Bebek dogunca kim benim yanimda duracaksa benim ailem odur. Ben eminim hepsi bebege kosacaklar.İnsanlar hep tek başlarına doğum yapıyorlar diye biliyorum ben. Hiç ailecek doğum yapan görmedim, kim hamileyse o yapıyor.
O zaman estağfurullah tovbe sana ajbsnahshYok pembeyim
Ben olsam ben de önce bebeğe koşarım.Bebek dogunca kim benim yanimda duracaksa benim ailem odur. Ben eminim hepsi bebege kosacaklar.
Yok geldim oturuyorum. Yemekler hazirlanmis hizmet beklenmiyor, ayari verince kendine geldi herhalde.Çabuk pes ettin farkındaysanama yine mesafe koy zırt pırt gelmesinler bu seferde senin değil oğlumun evi diye seni hiçe sayarlar çok konu açıldı böyle
Neyin ne olacağını biliyor musunuz. Benim kardeşim pandemide doğum yaptı,sezeryandı,biz gidemedik kaynanası mis gibi baktı, temizliğini yaptı.Ay yorumlarda biri doğumdan sonra kv'ye muhtaç olmada demişkız daha iş çıkartır konu sahibine, ne muhtacı? Haftanın 3 günü kv'lere gidip gelmek abartı. 2 3 haftada bir gitsin kadın hergün mecbur mu? Oğlu ne zaman giderse gitsin. Ama bu kadını sırf gelin diye özlem adı altında hizmetçiliğe çağırıyorlar. Evet hamilelik bir hastalık değil ama akşamları insan rahatça ayaklarını uzatıp oturmak keyif yapmak ister.
Canim kizlar gunaydin, kayinvalidem esimin gelip gitmekten hoslanmadigini zaten biliyor inadina cagiriyor ya da benim evime gelmek istiyordu. O gunden beri hic konusmadik. Gelmek istediklerinde en son Esim soylemeden belli etmisti zaten. En son atmistim
"Abla ben hamileyim agirlastim biliyorsun simdi yarin icin bir sey diyemeyecegim hazirlik yapacak halim inanin yok sizi ağırlamak isterim ama lütfen kusura bakma esim de sanmiyorum dogum gunu kutlamaktan hoslanmiyor yoruluyor işte iyi olursam haberleselim olur mu" diye o da bana neyse kalsin bosver yazmisti
Beni 3 gundur hic aramadi her gun arardi kaynanam sükür rahat ettim ama bu sefer de napti biliyor musunuz :)))
Dun aksam esimi arayip yarin aksam caya gelin demis. Bende esime dedim ki beni aramadiklarina gore cagirmamislar demek oluyor ki ben gelmiyorum kendin git dedim. Paşa paşa kendi gitsin. Küsmüş hanimefendi bana küserse küssün. Esime de soyledim halden anlamiyorlar gelin kaynanacilik mi oynayacagim ben hamileyim hastanelere gidip geliyorum kayinbabam emekli ve hicbir saglik sorunu yok beni bir hastaneye goturmeyi bile teklif etmiyor 10 dakikalik mesafede oturuyoruz ben dolmuslarda gidip geliyorum sorun degil hep ben kendi basimin caresine baktim ama neden hep iyi gunde gelip gidiyoruz da bunlari dusunmuyorlar dedim. Artik yok ben yarin gelmiyorum zaten sen kendin git dedim oldu bitti. Sizi de yeni gelismelerden haberdar etmek istedim
O senin kardeşinin kaynanası herkes şanslı olamayabiliyor. Benim annemde düşük tehlikesi varken babaannemin işini yaptı ama kıymeti bilindi mi? Hayır. Ağrıları abartı görüldü küçümsendi. Üstüne üstük çocukluğumuzu yaşatmadı. Haftada on defa gitmezse veya gitmek istemezse kötü gelin olmasın bir zahmet. Her şeyin bir sınırı var.Neyin ne olacağını biliyor musunuz. Benim kardeşim pandemide doğum yaptı,sezeryandı,biz gidemedik kaynanası mis gibi baktı, temizliğini yaptı.
+ayrıca bu kadın normal davransalar, saygı duysalar emrivaki yapmasalar görüşmek istemez mi?O senin kardeşinin kaynanası herkes şanslı olamayabiliyor. Benim annemde düşük tehlikesi varken babaannemin işini yaptı ama kıymeti bilindi mi? Hayır. Ağrıları abartı görüldü küçümsendi. Üstüne üstük çocukluğumuzu yaşatmadı. Haftada on defa gitmezse veya gitmek istemezse kötü gelin olmasın bir zahmet. Her şeyin bir sınırı var.
Ay masallah ne guzel kuzum kaynanasi Pembe Unal mi ahshabbsNeyin ne olacağını biliyor musunuz. Benim kardeşim pandemide doğum yaptı,sezeryandı,biz gidemedik kaynanası mis gibi baktı, temizliğini yaptı.
Allah razı olsun iyidir kaynanası, güzel anlaşırlar.Ay masallah ne guzel kuzum kaynanasi Pembe Unal mi ahshabbs
OLsunn hakkini helal et yaAllah razı olsun iyidir kaynanası, güzel anlaşırlar.
Pembe bendim
Helal edecek bir durum yok ama helal olsunOLsunn hakkini helal et ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?