Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ins bitirmez kocam da gorusme bosver dedi sagolsun
Ben son senelerde konuyu açtığınız gibi davranıyorum rahatım dedim çok zor durumlarda da çocuğun mutlu anlarında da yanımda değillerdi mesafe koydum.Esim kabul etti sandım gidelim diyor tartıştık Kadın beni istiyor elalem için komşuları için dedim bana değer verdiği yok gitmedim eşim hiç hak vermedi yani çok da güvenme

Bebek dogunca kim benim yanimda duracaksa benim ailem odur. Ben eminim hepsi bebege kosacaklar.
Ben olsam ben de önce bebeğe koşarım. İkiz dogurmadiktan sonra da evime yatılı kimseyi istemem ya. İlla biri olacaksa da kendi annem olur.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ay yorumlarda biri doğumdan sonra kv'ye muhtaç olmada demiş kız daha iş çıkartır konu sahibine, ne muhtacı? Haftanın 3 günü kv'lere gidip gelmek abartı. 2 3 haftada bir gitsin kadın hergün mecbur mu? Oğlu ne zaman giderse gitsin. Ama bu kadını sırf gelin diye özlem adı altında hizmetçiliğe çağırıyorlar. Evet hamilelik bir hastalık değil ama akşamları insan rahatça ayaklarını uzatıp oturmak keyif yapmak ister.

Çabuk pes ettin farkındaysan ama yine mesafe koy zırt pırt gelmesinler bu seferde senin değil oğlumun evi diye seni hiçe sayarlar çok konu açıldı böyle
Yok geldim oturuyorum. Yemekler hazirlanmis hizmet beklenmiyor, ayari verince kendine geldi herhalde.

Neyin ne olacağını biliyor musunuz. Benim kardeşim pandemide doğum yaptı,sezeryandı,biz gidemedik kaynanası mis gibi baktı, temizliğini yaptı.

Eski konularınızı bilmiyorum, ama hamilelik, doğum stresi, lohusa sürecinde biraz mesafeli olup, uzak kalsalar bir yerlerinden incileri dökülmez. İnsan kendi ailesini bazen çekemiyor kafasını dinlemek istiyor. Bir süre alttan alsalar bir şey olmaz.

Neyin ne olacağını biliyor musunuz. Benim kardeşim pandemide doğum yaptı,sezeryandı,biz gidemedik kaynanası mis gibi baktı, temizliğini yaptı.
O senin kardeşinin kaynanası herkes şanslı olamayabiliyor. Benim annemde düşük tehlikesi varken babaannemin işini yaptı ama kıymeti bilindi mi? Hayır. Ağrıları abartı görüldü küçümsendi. Üstüne üstük çocukluğumuzu yaşatmadı. Haftada on defa gitmezse veya gitmek istemezse kötü gelin olmasın bir zahmet. Her şeyin bir sınırı var.

+ayrıca bu kadın normal davransalar, saygı duysalar emrivaki yapmasalar görüşmek istemez mi?

Çok dolanıyor böyle konular. Açık ve net bu kadar fazla görüşmek beni yoruyor. Sizi anlıyorum ama benim de kendimle vakit geçirmeye ihtiyacım var. Bu kadar sık görüşmek istemiyorum.
Bebek konusuna gelince ilk bir hafta biri kalsa yeter. Yardım etmek isteyen yemek yapıp getirsin. Atla deve değil.

Şimdiden yol yapıyor, doğurunca başınıza çöreklenecek. Gözyaşlarına kanmayın. Sürekli eli üzerinizde olsun, hem de arkasını toplayın istiyor. Çocuk 6 aylık olunca oğlunu işlemeye başlayacak, gelin çalışsın artık ben bakarım diye. Asıl amaç bu zaten, koca parası yedirtmemek.

Yanlış hatırlamıyorsam kayınvalideniz size baya hizmet ettiriyordu değil mi hamile halinizle? Yerinizde olsam görüşürüm o görüştüğüm zamanlarda da kılımı kıpırdatmam madem habire tepenize çöküp görüşmek istiyor hizmet etsin o yorulsun sürekli bakalım o zaman bu kadar görüşmek isteyecek mi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…