Ayakta sallayarak uyutmak

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde bebeğim kendi kendine uyuyor ama çok ağladı diye babaannesi koymuş ayağında sallamış. Siz ayakta sallamak konusunda ne düşünüyorsunuz? Yanlış diye okumuştum ben.

Canim yanlısmı bilemiyorum ama yapıyorum iki kizimi 2 yaşlarına kadar salladım simdi bebek kızimda ayni ne yaptiysam olmadi belki de olurdu ama lohusaliklarim hep sorunlu gecti ayakta sallayarak uyutmak kolay geldi

Eger bebegin normal bir sekilde uykuya daliyorsa hic ayakta sallamaya alıştırmayın bazen saatlerce sallıyorum popom uyuşuyor :(

Bebeğiniz normal şekilde uykuya dalıyorsa sallamaya alıştırmayın

bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde bebeğim kendi kendine uyuyor ama çok ağladı diye babaannesi koymuş ayağında sallamış. Siz ayakta sallamak konusunda ne düşünüyorsunuz? Yanlış diye okumuştum ben.
Bence de yanlış ama maalesef çevremizde bebeği anlık Seven düşüncesiz insanlar keyfine ayakta sallamaya alıştırıyor lar Benim de bebeğimi teyzesi alıştırdı şimdi sallamadan sadece bebek arabasında giderken uyuyor

Haklısınız. Bebeğim geceleri banyodan sonra kendi kendine uyuyor. Gündüz banyo yapmadığı için kendi kendine uyumuyor ama bence bu demek değildir ki ayakta sallansın. Bazen emzikle, bazen müzikle uyuyabiliyor.

kendi kendine uyuyorsa sallamaya alıştırmayın derim. ama sallamak zararlı değildir. aksine faydalı olduğunu söyleyenler var. bebek anne karnında da sallanırlar. yanlış ve zararlı olan bebeği sarsmaktır.

Haklısınız. Bebeğim geceleri banyodan sonra kendi kendine uyuyor. Gündüz banyo yapmadığı için kendi kendine uyumuyor ama bence bu demek değildir ki ayakta sallansın. Bazen emzikle, bazen müzikle uyuyabiliyor.
Bence sallamaya alıştırmayın cünkü öyle devam eder sonra. Benim kızım 2 yaşında bazen kendi kendine uyuyor ama bu aralar hep ayakta sallanmak istiyor. Onun için de sizin için de iyi değil bence. Benim dizlerim çok agrıyor mesela bu aralar cünkü artık kücük degil ve büyüdükçe sallamak zorlasıyor.

Back
X