- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Adam “ben ne yaptım ki, ayet paylaştım. Ayet paylaşan insana küfredilir mi?” diye savunur kendini. Konu sahibinin somut olarak ispatlayabileceği bir tahrik yok. Hakim de SMS gibi somut kanıtlara göre karar verir.
daha da evveliyatından bahsediyorum konu sahibi anlatmış ya maneviyat yönünden tartıştık evlenmekten vazgeçtik fln diye, ordan yürüyebilir, taciz, mobbing hatta ve hatta tahrik boyutuna giriyorsa kimse kimseye ayet gönderdim ne yaptım ki diyemez , benim şahsi ve hukuki görüşüm
Bu zamana kadar belli ki alttan almissiniz ise yaramamis belki böylesi daha iyi olmustur.Insan hep kibar hep sagduyulu olamiyor yoksa ayni fabrika cikisi gibi olurduk :)
Is arkadasiniz size hak vermistir.Amir olmaniz insan oldugunuz gercegini degistirmez rahat olun biz de de oluyor bazen oyle geyikler koyver gitsin :)
Neyseki isin basinda anlayip cikarabilmissiniz hayatinizdan kan emici vampiri :) satosunda siyah peleriniyle dolassin dursun simdi:))
Inanın yaparsa şaşırmam, ergen ergen halleri var zaten. Hırs yapar şimdi iyice.Bana kufur etti diye hakaret davasi acar sonrada borcu nekadarsa okadar tazminat ister bu adam
Oyyh tam mal değneği vallahi,Haketmiş gerçekten..
Beyni kıt gerizekalı o ayetin tefsirini bilmediği nasıl da belli. İtiraz eden kadınmış.. Mal değneği..
Yaa nasıl hadsiz görmeniz lazım, ben adama defol hayatımdan diyorum o hala konser derdinde :)A aaa salaga bakTerkedilmeyi hazmedememis o kesin, konser bahanesiyle gorusmek istedi, siz orali olmayinca iyice damariniza basmaya calisti ama cogzel cevabini almis agziniza saglik, hic pisman olmayin nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir diyor ve cekiliyorum (bu cumledeki kotekten kastim tabi ki kufretmek )
Cesarete bak, cumlelere bak, yurek yemis resmen
Amiiin, inşallah..Kendine gore yorumlamis ama o konu oyle degil ... köleligi kaldiran, kölelige izin vermez ... ki hadsiz biri sen ayrildigin insana nasil boyle.mesaj yazrsin ...iyi yapmissin bende yardirirdim .. allahim sne karsimiza vicdanli insan cikar
Bu konuda ben hatalıyım aslında, zira ilk zamanlar belirtilerini gördüğümde hep ben yanlış anlamışımdır filan diye kendime telkin verdim. Asla gidemez filan diye düşündü. Ama sakin atın çiftesi sert olurmuş. Şimdi hazmedemiyor haliyle. Neyse bu ona iyi bir hayat dersi olmuştur inşallah:)İnsan sadece ilgi duyduğu birine sinirlenmez ya, haksızlığa uğrayınca, anlaşılmayınca da sinirlenir ve o siniri kusar. Karşınızdaki hödük tam da üstüne kusulası bir tipmiş. O yüzden fazla sorgulamayın, canınızı sıkmayın. Az bile etmişsiniz. Herhalde ayrılık acısını atlatamadı, size işkence ederek hafifletmeye çalışıyor. Oyuna gelmeyin.
Vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim,Sonuna kadar haketmiş. Bir insan kadın Yada erkek herşeyden önce bir bireydir. Ve kendi benliğine saygı duymayan başkasına hiç duymaz. Senin kendine olan saygın dik başlılık olarak görülür ama aslında bu kendi benliğine sahip çıkmaktır. Allah ve din kavramlarına hiç girmek istemem ama Kuran da insan bedeninin hem fiziksel hemde ruhsal anlamda kutsal bir mabet gibi olduğu yazılmıştır. Sizde ona bunu yazsaydınız keşke. Sonunada ben canımı sokakta bulmadım diye eklerdiniz. Yerinizde olsam o anki sinirle ben belki sizin yaptığınızın on katını yapardım dürüst olmak gerekirse. Herkes işine geldiği gibi dinimizi ayetlerimizi bir güzel kılıfına uyduruyor .Bu arada sonuçta iş arkadaşınızda etten kemikten bir insan , kim bilir o hayatında ne düşüşler , ne sinir krizleri yaşamıştır. Bence hiç kafanızı takmayın ve üzülmeyin. En kontrollü insanların bile vitesi boşa aldıkları anlar olur hayatta. Sadece bir daha o kişinin yanında bu konuyu açmayın, o açmaya çalışırsa kesin bir çizgi çekin açamasın. Yada bu olayı kullanıp sizle gereksiz samimiyet kurmasına izin vermeyin( ast üst ilişkisi sınırları) Sizi özgür ve ayakları yere basan bir kadın olduğunuz İçin tebrik ediyorum. Zira hayatta ve bu sitede en itici bulduğum insanlar erkek buldumcukları. Hani adam ne yaparsa yapsın çok seviyorumcular.
Teşekkür ederim,Hak etmiş, boşver. Bazen olur ya birikir birikir birden patlatsın sizinki de o hesap olmuş. İnsan bu kadar yüzsüzlüğü nasıl yapabiliyor diye çıldırıyor işte mevzu bu. Ama hiçbir yanıt vermemek ayrı bir ermişlik keşke yapabilsek ama ben de yapamazdım anlıyorum sizi. Borcu var demişsiniz ne kadar bir tutardan bahsediyoruz? Eğer fazlaysa isteyin kalmasın böyle bir adamda ama ben dediğim gibi fevriyim biraz yani sizin gibiyim. Belki istememek en asilidir, ben 27 yaşındayım belki benden olgun olan arkadaşları dinlemek gerekebilir.
Çok teşekkür ederim, tüm hemcinslerimin sözcüsü oldum sanki dünAlışmış bunlar yüzyıllardır kadının esaretine, bunun din kullanılarak yapılmasına. Şimdi akıllanan kadınları görünce inanamıyorlar, dengeleri iyice şaşıyor. Çok daha beterini yapardım, yazardım açıkçası. İyi yapmışsın eline sağlık.
Bence bunlar çoğaldı son zamanlarda :)Eski kocamın cümleleri
Birebir aynısı
Bir keresinde de kendini evlilik terapisti sanan bir adamın öğütlerinin (ama kendi işine gelenlerin) altını çizip bana vermişti okuyayım diye.
Duygusal manipülasyonlar bunlar
Kendi vicdanlarını böyle rahatlatıyorlar
Eski kocamla nişanlanmış olamazsınız değil mi Yoksa elini sallasan bu tiplerden mi var artık
Kuzum hoşgeldin konuma,Canım ben sana hiç kıyamam ya sıkma canını içini boşaltmış oldun
Teşekkür ederim :)Az bile yapmışsın.
Teşekkür ederim, cidden yakıştı ve cuk oturduKüfür sana yakışmamış olabilir.
Ama ettiğin adamda güzel durduğuna eminim,
Bazen rahatlatır,Ağzına sağlık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?