Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Biraz önce yıkadığım saçlarıma soğan suyu döktüm, havluya sardım ve kurumasını bekliyorum. Bir dahaki yıkamama kadar saçlarımda soğan suyu kalıyor.
3 Mart 2018 => 1. Soğan Suyu
8 Mart 2018 => 2. Soğan Suyu
Saricik3 Saricik3 athena athena
Cok iyi;)
Ucuncu yapista farki goreceksin.
Ben baya oldu yikamadim bu ara regl donemim diye de suya girmeye usendim artik bu gece yikanir sogan suyu da yaparim :D insallah :p

9c7401ed776d504f80c881a0c2a6eedb.webp
hayalimdeki sac ;) G geceninkralicesi

Arkadaşlar uzun süredir saçlarıma soğan suyu süremedim, kuaförde 2 hafta içinde 2 kez örgü yaptırdım ve haftada 1 kez yıkadım. Örgüm bozulmasın diye sprey sıkmıştım, bu sprey saçlarımı çok döktü, şu an saçlarımı dinlendiriyiorum. Bu arada Elseve’in 6 mucizevi yağlı şampuanını aldım, 1 kez kullanmama rağmen yumuşacık yaptı ve saçlarım çok kuru olduğu için de çok iyi geldi.

Arkadaşlar uzun süredir saçlarıma soğan suyu süremedim, kuaförde 2 hafta içinde 2 kez örgü yaptırdım ve haftada 1 kez yıkadım. Örgüm bozulmasın diye sprey sıkmıştım, bu sprey saçlarımı çok döktü, şu an saçlarımı dinlendiriyiorum. Bu arada Elseve’in 6 mucizevi yağlı şampuanını aldım, 1 kez kullanmama rağmen yumuşacık yaptı ve saçlarım çok kuru olduğu için de çok iyi geldi.
Hosgeldin canim.
Savlarini yikamaman iyi olmus ancak sogan suyunu 4 gun ara ile uygulaman lazimdi :( farki gorebilmen icin.
Ve spreye karsiyim.
Kim ne derse desin dogal guzellik uzmanlari bile saci sabitlemek adina limonu oneriyor.
Eskiden eline limonu sıkıp sacina surerlerdi insanlar ;) ve bu sacindaki mikroplari oldurup parlaklastirmaktan baska bir zarar icermeyen yontem. Ama sprey :(
Evet dinlendir sacini bir sure.
Ben elseve in yagini kullaniyorum sac boy ve uclarima. Uzadiklari icin elektriklenme oluyor kabarma da. Bununla kontrol altina alabiliyorum..
Hic uzulme. Bir hafta kadar dinlendir. Sonra baslarsin. Ayrica ordurerek kullanman da guzel bir sey. Boyleleikle sacina isil islem uygulamadin.

Hosgeldin canim.
Savlarini yikamaman iyi olmus ancak sogan suyunu 4 gun ara ile uygulaman lazimdi :KK43: farki gorebilmen icin.
Ve spreye karsiyim.
Kim ne derse desin dogal guzellik uzmanlari bile saci sabitlemek adina limonu oneriyor.
Eskiden eline limonu sıkıp sacina surerlerdi insanlar :KK66: ve bu sacindaki mikroplari oldurup parlaklastirmaktan baska bir zarar icermeyen yontem. Ama sprey :KK43:
Evet dinlendir sacini bir sure.
Ben elseve in yagini kullaniyorum sac boy ve uclarima. Uzadiklari icin elektriklenme oluyor kabarma da. Bununla kontrol altina alabiliyorum..
Hic uzulme. Bir hafta kadar dinlendir. Sonra baslarsin. Ayrica ordurerek kullanman da guzel bir sey. Boyleleikle sacina isil islem uygulamadin.
Spreyi mecbur kullandım çünkü örgülerim o kadar güzeldi ki kıyamadım bozulmasına :( Limonu denemiştim, saçlarımı tutmuyor maalesef :(

Ben kilo almaya çok müsaitim ve bu aralar vermem de lazım :KK43: Öyle şeyler de içemem, en iyisi soğan suyunu düzenli olarak denemeliyim :KK5:
Ay sorma..
Benim de bunyem musait.
Vucit kitle endeksim normal ancak dogum yaptigim icin yaglar gobek bolgesini sevdi ve simdi az biraz fazla yesem orda birikiyor lar gibi geliyor. Korkuyorum kilo alirim diye ama bi dener bakarim etkisine. Istah acarsa birakirim. Sonucta tek basina kilo vermez sanirsam. Ama dogru sen sogan suyuna devam..

Biraz önce yıkadığım saçlarıma soğan suyu döktüm, havluya sardım ve kurumasını bekliyorum. Bir dahaki yıkamama kadar saçlarımda soğan suyu kalıyor.
25 Mart 2018 => 3. Soğan Suyu

Cok guzel canim. Sifa olsun.
Bu arada ben yag bakimi yapmiyordum uzun zamandir diplere. Ve soyle bir yag olusturdum kafamda kendime. Izledigim videolar dan da esinlendim acikcasi.
Avakado yagi + hindistan cevizi yagi +cay agaci yagi.
Benim sacim da kepeklenme cok fazla vr sanirim bu egzama. Uzun yillardir cekiyorum. Cay agaci yagi da buna karsi etkili bir yag. Doktorun kizima yazdigi losyonda da vardi (kizimda seboreik dermatit var)
Bu ucunu guvenilir bir yerden temin edip 2 haftdaa bir uygulayacagim. Bence yag bakimi da sart ama duzenli ve duzgun aralarla yapilmalu. Saci yormamali. Ve de uygularken dis fircasi ile uygulayacagim. Hem sac derisindeki kan dolasimi hizlanir hem de guzelce emer kafam diye ;)

Cok guzel canim. Sifa olsun.
Bu arada ben yag bakimi yapmiyordum uzun zamandir diplere. Ve soyle bir yag olusturdum kafamda kendime. Izledigim videolar dan da esinlendim acikcasi.
Avakado yagi + hindistan cevizi yagi +cay agaci yagi.
Benim sacim da kepeklenme cok fazla vr sanirim bu egzama. Uzun yillardir cekiyorum. Cay agaci yagi da buna karsi etkili bir yag. Doktorun kizima yazdigi losyonda da vardi (kizimda seboreik dermatit var)
Bu ucunu guvenilir bir yerden temin edip 2 haftdaa bir uygulayacagim. Bence yag bakimi da sart ama duzenli ve duzgun aralarla yapilmalu. Saci yormamali. Ve de uygularken dis fircasi ile uygulayacagim. Hem sac derisindeki kan dolasimi hizlanir hem de guzelce emer kafam diye :KK66:
İyi yapmışsın ama çay ağacı yağı benim saçlarımı kurutuyor zaten saçlarım kuru, daha fazla dökülme ve kopma yapıyor yani. Ben yağ bakımı uygularsam karışık saç bakım yağı kullanırım.

Bu arada her ayın 9’unda saçlarıma fön çektirip uzamasını o şekilde karşılaştıracağım. Tabii ki buraya fotoğraf yükleyerek :KK200:

Soğan suyu döktüm, havluya sardım ve kurumasını bekliyorum. Bir dahaki yıkamama kadar saçlarımda soğan suyu kalıyor.
27 Mart 2018 => 4. Soğan Suyu
Soğan suyundan umutluyum :KK200: Blackcatt1 Blackcatt1 @ecca Saricik3 Saricik3 athena athena sevdabuzer sevdabuzer

Soğan suyu döktüm, havluya sardım ve kurumasını bekliyorum. Bir dahaki yıkamama kadar saçlarımda soğan suyu kalıyor.
Soğan suyundan umutluyum :KK200: Blackcatt1 Blackcatt1 @ecca Saricik3 Saricik3 athena athena sevdabuzer sevdabuzer
Aynen oyle canim. Sabret. Nasil uzadiklarima sasiracaksin. Insallah guzel haberlerini alicaz.

Bir değişiklik yapıp saçlarımın ıslak haliyle 1 aylık uzamasını paylaşıyorum, yakında fönlü halini de yükleyeceğim. athena athena Blackcatt1 Blackcatt1 ince topuk ince topuk
Bugün 5. soğan suyunu da saçlarıma döktüm. Bir dahaki yıkamama kadar saçlarımda soğan suyu kalıyor.
1 Nisan 2018 => 5. Soğan Suyu

Eklentiler

• E1942580-75FA-496C-A6F9-1B9084596CE4.webp
    E1942580-75FA-496C-A6F9-1B9084596CE4.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 77
  • E19FA1CB-C653-4322-80B0-CC9B69617203.webp
    E19FA1CB-C653-4322-80B0-CC9B69617203.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 86