- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Fark var mı sence, bana hep aynı gibi geliyorVayyy uzamis bak alttan nasil da serpilmis saclarrrr devam ettt canimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark var mı sence, bana hep aynı gibi geliyorVayyy uzamis bak alttan nasil da serpilmis saclarrrr devam ettt canimm
Var tabiikiFark var mı sence, bana hep aynı gibi geliyor![]()
DImi Canim meger aybusun saci uzuyormus kuafor kesiyirmus:)valla aybus seninde sacinin uzadığıni gördüm ya :)))) ben şok nasil uzamış oyle masallah masallah
Masallah
Canim sac dibine uygulanmadan kullanilan her urunu rahatlikla kullanirim ben de. Maske hoc denemedim ama pantene in elseve in yaglarini kullaniyorum . konu sac dibi olunca da bu sampuanlari kullanamiyorum. Nitekim bunlari biraltim birakali saclarim kendine geldi zaten. Tabii o zor alisma surecini atlattiktan sonra.Saç bakımında kullandığım ürünler...
Bu aralar sadece saçlarımı yıkayıp, kremleyip ya da maskelemeyi ve her gün serum sürmeyi düşünüyorum.
Fotoğraftaki maskeleri saçlarıma uygulayıp birkaç saat bekletiyorum.
Ben uzun bir süre denedim ama en iyi gelen bu şampuanlar yani market şampuanları oldu. En pahalı, zararsız, kimyasal içermeyen şampuanı bile kullandım hemde birçok marka ama keçe gibi yapıyor saçlarımı. Uzun süre denediğim halde benim saçıma yaramıyor, bunlardan çok memnunum. Benim saçlarım çok kuru, bu tür şampuanları kullandığımdan beri saçlarımın uzaması hızlandı.Canim sac dibine uygulanmadan kullanilan her urunu rahatlikla kullanirim ben de. Maske hoc denemedim ama pantene in elseve in yaglarini kullaniyorum . konu sac dibi olunca da bu sampuanlari kullanamiyorum. Nitekim bunlari biraltim birakali saclarim kendine geldi zaten. Tabii o zor alisma surecini atlattiktan sonra.
Iyi geliyorsa devam et canim. Ama arada ayda 1 falan karbonatli su ile sac diplerindeki kimyasali da arindir ozaman. Bir de sac peelingi oneririm. Ben de yeni denedim. Ama inan cildimiz gibi sac derimiz de peeling istiyor. Ben bunu icin banyo sirasinda toz seker karistirip sampuanima dipleri ovuyorum.Ben uzun bir süre denedim ama en iyi gelen bu şampuanlar yani market şampuanları oldu. En pahalı, zararsız, kimyasal içermeyen şampuanı bile kullandım hemde birçok marka ama keçe gibi yapıyor saçlarımı. Uzun süre denediğim halde benim saçıma yaramıyor, bunlardan çok memnunum. Benim saçlarım çok kuru, bu tür şampuanları kullandığımdan beri saçlarımın uzaması hızlandı.
En büyük hatan kestirmek. Kestirme. Isil islem uygulamazsan kirilmaz ve kopmaz.Arkadaşlar son birkaç yıldaki saçlarımın halini paylaşıyorum...
Bu fotoğraflarda saçlarımı en geç ayda bir veya 2 ayda bir kez saçlarımı kestiriyordum çünkü saç boy ve uçlarında kopmalar vardı. Bu kadar sık kestirmeme rağmen yine de iyi uzamış.
Saricik3
seyda586
athena
sevdabuzer H Hayriye birdal
ince topuk
Blackcatt1
Gökkuşağıyla aynı fikirdeyim, bundan sonra saçını kesme kestirme artık. Bir şekilde uzuyor işte, bakımlara devamArkadaşlar son birkaç yıldaki saçlarımın halini paylaşıyorum...
Bu fotoğraflarda saçlarımı en geç ayda bir veya 2 ayda bir kez saçlarımı kestiriyordum çünkü saç boy ve uçlarında kopmalar vardı. Bu kadar sık kestirmeme rağmen yine de iyi uzamış.
Saricik3
seyda586
athena
sevdabuzer H Hayriye birdal
ince topuk
Blackcatt1
Yani 2. gün derken 3. gün yazıyormuş tüpte.Restorex saç bakım serumunun 2. gününü saçıma döküp masajla saçlarıma yedirdim, boy ve uçlarına ise restorex yağını uyguladım.