Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Biraz önce saç diplerime mecitefendi saç bakım kürünü, boy ve uçlara ise hakiki zeytinyağı sürdüm. Masaj yaptım ve taradım, şifa olsun inşallah :nazar:
Bu arada mecitefendi saç bakım kürünün kutusunda minimum 2 veya 3, maximum 5 saat saçta bekletilmelidir yazıyor fakat önceden gece boyunca bekletmiştim :olamaz: Yine öyle bekletirim belki :KK48:
Canım iyi yapmışsın,kürün içinde neler var ?bende yağ bakımlarını gece saçımda tutuyorum daha etkili olur diye.:KK23:

Sinamaki ilk kürümü uyguladım,acaba diyorum ki haftada 2 ,3 kere kullanıp, hızlıca bitirsem, 8 hafta falan bekleyip ara vermesem etkili olurmu?yani bakımları hızlıca yapıp bitirsem,8 hafta bana çok uzun geliyor yaa:KK23:
Maalesef öyle olmaz, haftada 1 kez yeterli. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın, bir bakmışsın ara vermişsin :KK49:

Bugün annem mecitefendi saç bakım kürünü aldı bana, tekrar kullanmaya başlıyorum :21:
En memnun kaldığım iki yağdan birisi bu, kesinlikle saç uzatmak için tavsiye ediyorum ama kokusuna dayanabilenler alsın çünkü kokusu çok kötü ve ağır :mad: Hassas komşularım en son kullandığımda rahatsız olmuştu, öyle söyleyeyim :KK48: Ama saçlarımı uzatma konusunda oldukça başarılı. Yağ bakımlarıma her zaman ya barcelino ya da mecitefendi saç bakım kürünü alarak devam edeceğim. Kokusu ağır olmasın diyorsanız barcelino da saç uzatma konusunda çok iyi. İlerleyen günlerde zaten bir aylık saçlarımın uzamasını fotoğraf olarak yükleyeceğim. Artık saçlarımın uzadığını hissedebiliyorum. :nazar: Aslında uzama hızım aynıymış fakat tek keşkem geçen senelerde kuaförlere uyup uçlarından sık sık kestirmem :KK43: Eğer çok fazla kestirmeseydim şimdi daha uzun saçlarım olacaktı :KK43:
Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..

Ikisinden de birer kere kullanmistim canim ama bana en cok iyi gelen mecitefendi olmustu. Sampuaniyla kombin kullanmistim. Aslinda almak lazim gene, hepsini tek tek alip karistirmaktansa..
Evet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)

Evet, ben de çok memnunum :) Soğan kürüne başlıyorum artık :)
Oooh supeer:KK66:
Bi baslarken foto cek. Bi de her yaptiginda kurudugunda fotografla. Hadi bak ben de heyecanlandim inan.
Bazen sprey sisesi ile sikiyorum ben, bazen de komple kafaya boca sogan suyu :KK70: esim bile alisti artik :KK70:

Oooh supeer:KK66:
Bi baslarken foto cek. Bi de her yaptiginda kurudugunda fotografla. Hadi bak ben de heyecanlandim inan.
Bazen sprey sisesi ile sikiyorum ben, bazen de komple kafaya boca sogan suyu :KK70: esim bile alisti artik :KK70:
Her ay buraya karşılaştırmak için fotoğraf atıyorum, inşallah bende de etkili olur :anne:

Bugün 1 diş sarımsak yuttum ve şampuanıma sarımsak rendeledim. Önceden de şampuanıma sarımsak rendelemiştim, hem uzatmıştı hem de dökülmeye iyi gelmişti ama kokusuna dayanmak lazım.

Eklentiler

• 0940BDBD-1F63-45AE-AEFC-4095D8B32AA1.webp
    0940BDBD-1F63-45AE-AEFC-4095D8B32AA1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
Saçlarımın 1 aylık uzaması...

Eklentiler

• C9A5C56F-AFE7-4979-AEF8-AFCC138A13E6.webp
    C9A5C56F-AFE7-4979-AEF8-AFCC138A13E6.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 110
  • 91C8C9B7-4A5E-44D4-918F-0A22DFEFB420.webp
    91C8C9B7-4A5E-44D4-918F-0A22DFEFB420.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar Temmuz’a kadar oluşturduğum saç uzatma takvimiyle saç uzatacak olanları bekliyorum... Kozmik bakım takvimi oluşturdum, bakıp yararlanabilirsiniz. Bilmeyenler için söyleyeyim, bu tarihler saç bakımı için etkili olan günler. Hepimize bu yaptığımız bakımlar şifa olsun inşallah...
sevdabuzer sevdabuzer Saricik3 Saricik3 athena athena S siir @ecca Blackcatt1 Blackcatt1 ince topuk ince topuk seyda586 seyda586 CuriousCat CuriousCat @Fashionista91 pakizee pakizee @derunehatun Bluerabbit Bluerabbit E elmasecem
Çok iyi olmuş cunku şuan kısacık saclarim var :) baya bir gerideyim . 5 ay sonra rahat ederim

Back
X