Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

talin -------------70------------60 olacak

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78------------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59-----------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75-----------60 olacak

yaseminsude---76-----------65 olacak

blackkk_pearl--69-----------60 olacak

etuuba------------78-----------55 olacak

mektupp---------77-----------65 olacak

zambak3---------75-----------65 olacak

ader----------------85-----------65 olacak

şehla--------------85-----------65 olacak

Merhaba Kızlar,
bir kaç gündür yazamadım ama diyete devam ediyorum. kendim ettiğim gibi ofiste ve evde de kesinliklşe uyulmasını sağlıyorum. :) benim yediklerimin dışında kimse birşey yiyemiyor. :roflol:
cumartesi ve pazar akşam ara öğünde az şekerli küçük bir kase sütlaç yedim. ilk hafta yenilecek yoğurt yerine sayılabileceğini düşünerek yedim.
yemek içmek konusunda sıkıntı yaşamıyorum. bal+elma sirkesi+su karışımına da başladım. akşamları birer bardak içiyorum.

talincim benim tartım bozulmuş. nereye koysam ayrı tartıyor. bi yerde 77 gösteirken bir yerde 69 oluyorum. delikafadulden cumartesi günü komşuda tartıldığımda 79 çıktım. o nedenle yeni bir tartı tedarik edene kadar cuma sabah tartılamayabilirim. ama bir şekilde cuma akşam falan bildiricem size aynı komuşu tartısında tartılarak kaç kg olduğumu.

sonuç itibariyle listeye 79 ------------------- 70 olacak yazabilirsen sevinirim. hepimize kolay gelsin.:sm_cool:

avatarına bayıldımsengözlerimebaksanab

mersı sekerım..sengözlerimebaksanab
bende katılıcam bu gruba..
ama ıkı gundur cok rahatsızım usutmusum..:çok üzgünüm:
sadık kalmam mumkun degıl dıyete..
ama sızı takıp edıyorum..
kendıme geldıgım an gurubunuzda yer almak ısterım..:smiley-cool:

merhaba güzeller nasil gidiyor tartilmak istemiyorum ama dayanamadim baktim moral geldi sanirim ilk zamanlarda su kaybindan dolayi kilo gidiyor ama güzel gidiyor
dün cok güzeldi canm birsey istedigi zaman su ictim yasak hicbirsey yemedim sükür...
ama cok sigara icmeye basladim canim skiliyor...
neyse güzeller durum böyle herkese kolay gelsin

ben de tartıldmmm
ama sonuç süper...
bi günde nasıl farketti anlamadım..
sanırım karnım çok tokken tartılmıştım o yusden o kadar az göründü şimdi bana:))
neyse artık..
umarım bozmıcaz..
incecik olucazz:))

bugün reglim oldu cok motive etmistim kendimi ama bu arada ayni devam edeyim degil mi ? genelde bu zamanda yapilmasin deniliyor ama yapayim diyorm zaman kaybetmek istemiyorum ne dersiniz yazarsaniz sevinirim canim skildi yaaaa

yaa kıslarr şu saate kadar herşey mükemmel gidiyoda canım nescafe istiyoo 3 ü biarada acep içsemmi
ne dersiniz günde 3 fincan içiyodum offff bi onu arıyom yaww
bide bişey daha meyveli soda içilebilirmi şekerliymiş galiba bi soriim dedim bilgisi olan varmı

bugün reglim oldu cok motive etmistim kendimi ama bu arada ayni devam edeyim degil mi ? genelde bu zamanda yapilmasin deniliyor ama yapayim diyorm zaman kaybetmek istemiyorum ne dersiniz yazarsaniz sevinirim canim skildi yaaaa

çok güsel canım demekki daha çabuk werecen bu hafta kiloları yap tabii dewam et zararı yok ben hep yapıyodum bi zararını görmedim canım

biraz hafifletebilrsin bence 2 gün en azından canın tatlı çekiyodur arada meyve yerine sütlü tatlı ya da bi parça çikolata yiyebilirsin :)

ben de öğle yemeği yerine kek yedim ya :S

bence kendimize eziyet etmemeliyiz...yemekler öcü değil..onları biz sindiriyoruz...1 dilim keki hergun yemiyorsun ya?

bir seferden birşey olmaz...bende oglen yine az püre yedim ekmek yerine..o kadarda katı olunca bunye normalde istemediği şeyleri istemeye başlıyor...

ay evet aslında çok düşkün değilimdir keke ama yok böyle bi dilim yani kocamandı ayıptır söylemesi

öğle yemeği ve akşamüstü arasına sayıcam artık akşam da hafif salatayla geçiştiririm, madem iradesizlik yaptım cezasını çekiyim biraz

benim taviz vermemem lazim yoksa bi verdim mi gidiyor gercekten burasi iyi oldu nedense insan kendini kandiriyor birgün baslayinca diyete hemen birakabiliyor ama burda herkes birbirini cok güzel motive ediyor..düsünün ben subatta okullar tatil olunca türkiyeye gitmek istiyorum sevgilim orda ama bu kilolarla gidemem,gitmeyecemde...ya bu hala gelene kadar kendimi hep kandirdim ama artik buna tahammülüm yok

yaa kızlarr veremiycem diye korkuyom uzun zamandır yapıyodum ben ama kafama göre takılıyodum 15 gündür yapmıyodum dün yine başladım inş. veririz yaww
gerçi ben ilk kızımı doğum yaptıktan sonra 30 kilo wermiştim bunuda weririm inş.
hepimize kolay gelsin
ewet canım kahveyi o şekilde içiim bari saol canımcıım

reyyan ve doratty tabikide weririz şekerler neden veremeyelim herşey elimizde biranlık zewk için (yemek zewkinden ) neden hayatı zehir edelim kendimize hem sağlıklı besleniyoz hemde fiziğimiz istediğimiz gibi olıcak kim tutar bizi dewam kızlarrr

cok sagol ader ben böyle degildim yaaa 56 kiloyken bir kilo alsam hemen verirdim ne oldu bana ama iyki varsiniz ve bende verecem hep birlikte birgün formu tutma yollarni konusuyor olacagiz valla cok duygulandim

ewet kızlar cadım uyandı ağlayınca birden yok oldum şekerler
sizlerde iyiki varsınız
arkadaşlar burda birbirimizi ne kadar motive edersek okadar çabuk ve rahat werebiliriz kilolarımızı
destek olmak için varız birbirimize dimi ama
sonra görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…