- Konu Sahibi KarKralicesi
-
ben zaten 10 kilo vermemiştim bu diyetle
ama ne kadar verdin derseniz inanın ki hatırlayamıyorum
çünkü 2 senede toplam 40 kilo verdim ve o kadar çok diyet uyguladım ki hayırlayamıyorum
ama bakıldığı zaman çok normal bir liste bu
aç bırakmaz adamı
sağlıksız da değil
ayda 5 kilo da versem razıyım zaten ben
bakalım,görüceza.s.
talin verdiğin kilo mükemmel ama geri aldınmı acaba onu merak ediyorum genelde verilen kilolar hemen geri alınıyor ya. eğer almadıysan senden motive olcam sırnaşık şey
spor yapamiyorum ben ya
Kızlar slm bu diyet harikadır ben 4 yıl önce cerrahpaşa hastanesinde bu diyetle 8 ayda tam 50 kg vermiştim ama ne yazıkki sonradan geçirdiğim depresyon nedeni ile diyeti tamamen bozdum sonrasında tüm kiloları geri aldım 7 kg hariç ve şu an tam 130 kg yum cerrahpaşaya yine başladım ama 3 ayda bir çağırıyorlar buda beni motive edemiyor bugünden itibaren sizlere bende katılıyorum umarım başaracağız birlikten kuvvet doğar..bide espri yapayım sizin kilolar benimkilerin yanında kilo bile değil:)benim boyum da uzun aslında görseniz 90 kg larda gösteriyorum:)ama gerçeği dediğim gibi felaket üstelik şeker,kolesterol geçirmiş olduğum kalp ameliyatı falan da kilolarıma eklendiyinede hayatı seven ve neşeli biriyim ama içten içe çok üzülüyorum beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşkler..bir de çizelge yapmak istiyorum nerden yapabilirim?sevgiler..
selam
sen çok motive edici biri oldun bizim için
üstelik bu diyeti uygulamış olman da kanıt oldu bir kez daha
eminim ki yine vereceksindir tüm kilolarını
aramıza hoş geldinna.s.
kilo çizelgeni buradan yapabılırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?