Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

taydin bu 5 günde hic tartilmadin mi harika bende hergün tartilmayacam diyorum ama tartiliyorum :))))

moralim çok bozuk bugün..diyet yapmaktan da kilolardan da nefret ediyorum..
sancım var ve hiçbir şey yapmak istemiyor canım..
sıkıldım artık her şeyden..

kızlar bayılıyorum sizin bu itiraflarınıza=)))
ne kadar dürüstsünüzŞeniz

canim adet olduguna sükret et benim bu ay ock tuhaf oldu biraz oluyor sonra hic olmuyor benmde moralim buna bozuldu...
birde ben zaten cabuk veren biriyimde babama dedim az önce yaklasik 3-3.5 kilo verdim baban ne zamandir dedi bende pazartesi basladim dedim olur mu dedi bir haftada bu verilir mi dedi cünkü hicbirsey yemiyorum ben yani ne bileyim sanirim fazla motive oldum aslinda yiyorumda yinede ögle ve kahvaltinin yerlerini degisiyorum ya cok mu kizlar bu kadari bende dedim ilk hafta su kaybi oluyor verilen o bir iki hafataya kadar kilo vermem durur dedim ayy canm skildi yaaaa benim

ya kızlar salı günü regl olcam ondan mıdır nedir 3 gündür şiş gibiyim ya diyet yapmama rağmen 1 kilo almışım sabah 57diydim moralim çok bozuk napcam bilmiyorum hiç bir şey yemiyorum diyet dışı niye böyle oldum ya normalde en azından suyum giderdi 1 kilo canım hiç birşey yapmak istemiyo

canim söylemesi ayip 78 kiloyum:)))
ya gec yatiyorum sabah kalkamiyorm 12 gibi kalkinca ögle yemediginde olan yagsiz kasarli tost yiyorum sonra 3 gibi bir tane elma yiyorum tabiki evde olursam okuldayken olmuyor bu..aksamada ne varsa ilk basldigim gün kuru fasulye verdi mesela ondan 2 kasik pilavdanda 2 kasik almistim.. sebze yemeklerinide 3 kasik aliyorum sadece tost yedigimde ekmek yiyorum ama iki gündür okulda olduugm icin elma yemedim okula gitmeden önce kalktigim azicik kepek ekmek yedim aksam geldim bide genellikle 5 gibi yemeye calisiyorm bugün 5 bucukta geldim iste 3 kasik sebze yemegi 2 kasikta pilav yedim

hımmm... anladım cnm sen baya az yiyosun ama 3.5 kilo gayet iyi zaten ilk hafta çok normal suyun gidecek ondandır. benimde bi gitse

beyhan takma kafayi ya iyi olda sorun degil iste ne güzel adetin olmus tabiki canin tatli isteyecek cikolata yiyeceksin abartmadan...canim hic üzülme az dikkat edersin hastalik bitincede ohh bi inerki o sisler..stres yapma kendine...

ben de kilo almışım ya :S

1 kilo almışım, regl olucam 2-3 güne onun şişliğimidir nedir

gel de şimdi diyet yap

ben de kilo almışım ya :S

1 kilo almışım, regl olucam 2-3 güne onun şişliğimidir nedir

gel de şimdi diyet yap

canım sakın üzülme :1hug tartıda gördügün 1 kilo senin kilon degil.adet dönemindeki şişlik o hatta 2 kiloya kadr çıkabiliyor takma kafana.sakın yılma biz burda hepbirlikte zayıflıyacagız:içelim:

MERHABA KIZLAR

ben 2günüm yokum onun için yarın yazmam gereken kiloyu bugün yazıyorum
75 kiloydum ya diyete başlayalı 13 gün oldu
2kilo gittihihoyyyt
ama tuhaf olan sabahları tokken bile 2kilo eksik
ama gün sonunda 74kilo gösteriyor
yanlış bilmiyorsam sabah tartısı en dogrusuymuş galiba

talincim artık 1kilomu yazarsın 2mi bilmiyorummbenneyaptımki
ama kızlar bende itiraf ediyim belki daha çok bile verirdim
suçlarımı söyleyimm
--sporu düzenli yapmadımmm
--bazen kaçamaklar yaptım cokacimcoook
ama bu hafta olmayacak bidaha bu şekildeee söööözzzzz

günaydın kızlar

ben sabah tartıldım
tam 2.5 kilo vermişim
çok mutluyum:teytey:
hadi bakalım hepinizi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…