Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar.bugün diyette ilk günümdü.sabah 8 de 2 ince dilim ekmekle hazırlanmış beyez peynirli yağsız bir tost,şekrsiz çay ile kahvaltımı yaptım.öğlen yarım simit ve 2 kaşık patates salatası ve çay.arada bir sade kahve,akşam bir tabak çorba 2 incedilim ekmek ve yoğurt yadim.en 21 gibi 1 portakal yedim ve günü bütürdim.bugün pek su içemedim.ama yarın suyu çoğaltıcam.ilk gün için fena değildi.kilomu cuma bildiricem.1 hafta tartınmayı düşünmüyorum.hepinize kolay gelsin.hihoyyyt

ben sabahları ılık su bal,sirke karışımlı koca bir bardak su içiyorum canım
işe yarıyor kesinlikle
yağları yakıyoryerimseniben

Talincim
canım ya tartı 74 gösteriyorr:jeyyar:1kg almışım
ama ben hakettim bunu:mymeka:
çünkü koyuverdim kendimi azıcık kaydirigubbakcemile3
ama dönücemmmmm aranıza süper bişekildee:lepi::lepi:

sen 2 kilo verene kadar hiç gözüme gözükme
sakın:mymeka:

bende 5-6 gun cok gusel dayandım ama
kocişim hic istemio rejim yapmamı
haftasonu benı yemege goturdu
en sevdgınm yere (
bende yedim vallahi
cok kızıorum kendıme
ama cıldırmısım artık ac kurt gibiydim..
tartıldım tabii ki bugun tam 1 hafta olmustu ama bende bi fark yok!
moralim cok bozuk!!
bu adam bana köstek oluo ya!!

Canım ne iyi kocan var.Benim eşim ben 50 kilo olsamda (evlendiğimde öyleydim) beni hep şişman bulur.Şimdi ne güzel kilo veriyorum yaklaşık 5 kiloda verdim zaten, bana diyor onlar kastan gidiyor yada su kaybıdır diyor.Benimde moralim bozuluyor.Aslında inadına oturup yemek yiyip iyice şişmanlamak geliyor ama ..Çok üzgünüm çoook

herkese iyi pazarlar. ben dünde bugünde sporumu yapmadım. haftada 5 gün yapsam yeterli mi acaba? hafta sonları dinlensem. bide bugün kahvaltımı saat 1 gibi yaptım. beyaz peynirli lıght ekmekli bi tost bide haslanmıs yumurta yedim. yumurtayı yemese miydim ki?

yumurta fazla gibi geldi...ya sporda ben öncede yapmistim ama simdi yapamiyorum düzenli yap istersen...birde ben sey soracam kasar peyniryle tost olsa cok mu yagli olur acaba

Merhaba kizlar bende bu sabah ekmek haric diette yazildigi gibi kahvaltimi yaptim ve yesl cayimi ictim.Oglum oglen uykusundaykende yuruyusumu yapicam insaallah.Hepimize kolay gelsin .Selamlar

Bugün öğlen ayıptır söylemesi fırında makarna yaptım ..Çokta güzel yaparım....:dilcikar:

Ama inanın azıcık yedim...Eskiden olsa yarılardım,duramazdım...

Akşam da salatayla geçiştiricem...gamyoncuiremsu

Cuma ya süper bir rakam görmek istiyorum tartıda...kaydirigubbakcemile3

ay bende yarın başlıyorum bu diyete hadi bakalım kzılar biraz beni motive edin ne olur

kromika,

weight loss ticker ında yanlış mı görüyorum ben :S bmi 15.2 mi olcak 48 kilo olunca sen :S

sıfır beden mi olmak istiyosun

bmi 18 altı çok kötü oluyo yapma bunu kendine bence ...

yumurta fazla gibi geldi...ya sporda ben öncede yapmistim ama simdi yapamiyorum düzenli yap istersen...birde ben sey soracam kasar peyniryle tost olsa cok mu yagli olur acaba

yumurta fazlaydı ama kahvaltımı saat 1de yaptım yani hem kahvaltı hemde öğle yemeği niyetine oldu. kendimi öyle kandırdım :) ben yürüyüşlerimi koşu bandında yapıyorum karşısına tv koydum ama yinede sıkılıyorum yürürken. ama bırakmıcam artık bu iş bi gurur meselesi oldu. tostları ben beyaz peynirle yapıyorum. diyetisyenler kaşar peynirini pek önermiyor. belki çok ince bi dilim kaşar peyniri bişey yapmaz

Ben de öğünlerimi yazayım;
DÜN
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,küçük kase salata,1 şekersiz çay
Öğle;3 köfte,4 kaşık pilav(ekmek yemedim),1 kaşık yoğurt
Akşam;6 kaşık sebze yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,salata

Gece;1 dilim çikolatalı pasta((

Eşim diyete başladığımı bile bile bana ihanet etti.Gece gelirken pasta almış.Bir de regl olacağım bugün yarın.Dayanamadım.

BUGÜN
Önce mate çayı
Sabah;1 kibrit kutusu peynir,1 tatlı kaşığı yumurta(yağda pişmiş),salata
yemekten sonta yeşil çay

Öğle;1 kase çorba,1 dilim ekmek,1 yemek kaşığı yoğurt

Akşam;3 adet köfte,3 yemek kaşığı sebze yemeği,1 dilim ekmek

2 saat sonra yeşil elma

Hergün en az 2 lt su içiyorum ve egzersiz yapmaya gayret ediyorum

Nasıl talinciğim.Pasta moralimi bozdu ama yemeseydim uyuyamazdım inan.
Siz de benim gibi oluyor musunuz? Karnım tok ama aklım yemekte.
offf offffff

Merhaba kizlar oglen sporumu da yaptim cok mutluyum.Aksami da atlatirsam bugunu de kurtarmis olurum.Bende yuruyus bandiyla yururken cook ama cok sikiliyorum ama napalim sabredicez bakalim.

Merhaba kizlar oglen sporumu da yaptim cok mutluyum.Aksami da atlatirsam bugunu de kurtarmis olurum.Bende yuruyus bandiyla yururken cook ama cok sikiliyorum ama napalim sabredicez bakalim.

aferin aferim:lepi:
benim spor salonumdaki yürüyüantlarında tv varkaydirigubbakcemile3
hiç sıkılmıyorum
ama sizde böyle birşey yoksa da telefonundan müzik dinle canım
tavsiye ederim
şöyle gaza getiren cinsten müzikler olsun hattaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…