E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
ben sizin kadar sıkamıyorum
emzirdigimden doymuyorum
zati hafatasonu kacırmıstım
sabah;
iki dilim uno light ekmek
1 haslanmıs yumurta
ve de ne yazıık ki kocisimin zoruyla 1 bardak nesquik ictim
ve de su ictim
ama hala cok tokum..
nesquiki icmesem mi ki??
ayy ben çok seviyorum nesquiki yaaa
çok zararlı olduğunuda düşünmüyorum süt çünkü sonuçta
yarım yağlı sütlede yaparsanız bişicik olmaz herhalde benneyaptımki
öğle yemeğim
1 badak elma sirkeli su
2 kepçe mercimek çorbası
havuç-turp salatası
ya bu diyetle hiç aç kalınmıyor yaa
sanki aç kalmayınca kilo veremicekmişim gibi geliyor nedense kafamçokkarıştı
Bende aynen senin gibi hissediyorum.Hatta zayıflamamışım gibide geliyor ama eski kotlarıma sığıyorum ve tartıda iyi bir sonuç alıyorum.
Tartıya çıkmadan hafta boyunca resmen beynime hükmediyorum bu hafta 58 olucam diye ve sonuç ben bu hafta 58 olucam.şutarafagitti
Ben klasik listedeki gibi bir kahvaltı yaptım.
ara öğün mandalina yedim
Öğlen ıspanak yoğurtlu yedim 1-2 kaşık ama dışarda yediğim için ıspanaklar iyi yıkanmamıştı fazla yiyemedim.kafamçokkarıştı
arkadaşlar nasıl veriyorsunuz kıskanıyorum vallahi benim 1 kilo gitti ikinci haftadayım takıldı kaldı
aslında benim açlık duygum yok sorunum uykudan uyanıp atıştırmam bir bunu yene bilsem zaten sorun kalmıcak :bbo:Mesela ben bu akşam lahana yiycem.Dünde aynısını yaptım.Etli lahana sarmak için yaprakları kaynatırken sarılamayan yapraklarıda kaynattım.Bir tavaya 1 tatlı kaşığı sıvı yağ koydum ve zaten önceden az kaynamış olan lahanayı küçük küçük doğrayıp yağa attım.Üzerinede 1 domates rendeledip.Az tuz arzuya göre baharatla (baharatta metebolizmayı hızlandırıyormuş ama benim midem rahatsız olduğu için sadece tuz atıyorum) Sarımsaklı light yoğurtla harika oldu.Yanınada kepek ekmek ohh...
benim tek sorunum gün boyu tutuğum nefsimi akşam koyuveriyorum sağol canım sıkıcam kendimi
aslında benim açlık duygum yok sorunum uykudan uyanıp atıştırmam bir bunu yene bilsem zaten sorun kalmıcak :bbo:
Çokta sıkma kendini ama şunu düşün kilo verdikten sonra istediğimiz şeylerden azda olsa yiyebileceğiz.
Bide bir hedef belirle mesela ben 2 sene önce rahat rahat sığabldiğim bir kot pantalonu ve yeni satın aldığım 36 beden yerimseniben kot eteği el altına çıkardım ve sabahları onları deniyorum.Ben bu yaza kadar ,çok severek aldığım o eteğe sığacağıma gerçekten inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?