Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

ayy ben çok seviyorum nesquiki yaaa
çok zararlı olduğunuda düşünmüyorum süt çünkü sonuçta
yarım yağlı sütlede yaparsanız bişicik olmaz herhalde benneyaptımki

talincim beni 75 olarak listeye yazmamışsın. eşimin ailesi bende oyüzden giremiyorum. ev iş misafir yemek çıldırmak üzereyim.

talin -------------70--68--67-------60 olacak

reyyan06--------78--75--74--------55 olacak

myocean---------59----58----57---53 olacak

doratty------------75----74-------63 olacak

confused---------56--55---------50 olacak

beyhan------------75----72----71-----60 olacak

yaseminsude---76-----75--74.5----65 olacak

blackkk_pearl--69---68--------60 olacak

etuuba------------80----78-------55 olacak

mektupp---------77---76--75------65 olacak

zambak3---------75-----73------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85---82--------65 olacak

taydin------------79----78---77----70 olacak

bubu09----------66---65--------60 olacak

alleysen-------73-----72--------60 olacak

yeşillim--------66-----65--------55 olacak

tethys----------130-----128-----75 olacak

cucu-pete------68---67--------58 olacak

nisayıldız-------64---63.5-------54 olacak

sayemu----------68-----------60 olacak

tarikim-------------61-----------50 olacak

ozgurdu-----------59----------55 olacak

nesli---------------78------------74 olacak

xxgizemxx------75-----74------65 olacak

yildizlar-----------74------------60 olacak

mirayım----------92------------70 olacak

nuray-dyn-------86-------------65 olacak

izotop-----------57---------------47 olacak

löliz-------------64--------------55 olacak

rezo------------80---------------60 olacak

kilosunu yazmayanları listeden sildim arkadaşlar
bilginize

öğle yemeğim
1 badak elma sirkeli su
2 kepçe mercimek çorbası
havuç-turp salatası

ya bu diyetle hiç aç kalınmıyor yaa
sanki aç kalmayınca kilo veremicekmişim gibi geliyor nedense kafamçokkarıştı

Bende aynen senin gibi hissediyorum.Hatta zayıflamamışım gibide geliyor ama eski kotlarıma sığıyorum ve tartıda iyi bir sonuç alıyorum.
Tartıya çıkmadan hafta boyunca resmen beynime hükmediyorum bu hafta 58 olucam diye ve sonuç ben bu hafta 58 olucam.şutarafagitti
Ben klasik listedeki gibi bir kahvaltı yaptım.
ara öğün mandalina yedim
Öğlen ıspanak yoğurtlu yedim 1-2 kaşık ama dışarda yediğim için ıspanaklar iyi yıkanmamıştı fazla yiyemedim.kafamçokkarıştı

en basta ayda 4 kilo cok ideal denilmisti bende hadi canim bir ayda 4 kilo mu dedim kendi kendime ilk hafta 3 kilo,ikinci hafta 1 kilo bu arada anladim ki haftalar gectikce kilo vermek gercekten yavasliyor sanirim bir ayin sonunda 4 kilo vermis olacam ama benim hedefim cumaya kadar en az 2 kilo vermek bakalim insallah olur..hafta sonu ders calsirken ivir zivir yemistim ama hic kilo almamissim cok sevindim...öglen yemegi olartak 2 yemk kasigi nohut yemegi yiyecegim aksamda bir tanidik fasulye tursusu verdi onu kavurdum onu yiyecegim...herkese kolay gelsin

ayy inşallah canım bende veririm
geçen hafta kaçamaklarım olduğu için ve zaten haftanın ortasından başladığım için veremedim
ama inşallah bu sefer veririmde yaza ince girerim

arkadaşlar nasıl veriyorsunuz kıskanıyorum vallahi benim 1 kilo gitti ikinci haftadayım takıldı kaldı

Bende nasıl verdiğimi inan anlamıyorum bile.İlk hafta daha iyi kilo verdim çünkü 2,5 lt su içiyordum.sabahları aç karnına 2 su bardağı su ve akşam yatmadan 1 bardak su içiyorum sanırım o işe yarıyor.Bide akşam öğünlerinde sebze az yağlı , yoğurt , bol salata bunlar inan insanı gerçekten doyuruyor ve zararsız.
Ben 2 ay önce diyetisyene gitmiştim.Bana yemekle ilgili şeyleri anlatırken ben baktım maşallah benden daha çok göbeği vardı.Bir daha gitmedim.Kendisine faydası olmayanın bana mı olacak.Sonra sağolsun burdanbir arkadaş bana yardım etti şunu ye bunu yeme diye.Ve gerçekten kilo vermem hızlandı.Şimdide burdaki listeden devam ediyorum.

Mesela ben bu akşam lahana yiycem.Dünde aynısını yaptım.Etli lahana sarmak için yaprakları kaynatırken sarılamayan yapraklarıda kaynattım.Bir tavaya 1 tatlı kaşığı sıvı yağ koydum ve zaten önceden az kaynamış olan lahanayı küçük küçük doğrayıp yağa attım.Üzerinede 1 domates rendeledip.Az tuz arzuya göre baharatla (baharatta metebolizmayı hızlandırıyormuş ama benim midem rahatsız olduğu için sadece tuz atıyorum) Sarımsaklı light yoğurtla harika oldu.Yanınada kepek ekmek ohh...

aslında benim açlık duygum yok sorunum uykudan uyanıp atıştırmam bir bunu yene bilsem zaten sorun kalmıcak :bbo:

benim tek sorunum gün boyu tutuğum nefsimi akşam koyuveriyorum sağol canım sıkıcam kendimi

Çokta sıkma kendini ama şunu düşün kilo verdikten sonra istediğimiz şeylerden azda olsa yiyebileceğiz.
Bide bir hedef belirle mesela ben 2 sene önce rahat rahat sığabldiğim bir kot pantalonu ve yeni satın aldığım 36 beden yerimseniben kot eteği el altına çıkardım ve sabahları onları deniyorum.Ben bu yaza kadar ,çok severek aldığım o eteğe sığacağıma gerçekten inanıyorum.

yeşilim uykudan uyandığında yeme huyundan vazgeç yada yeşillik yıka koy masanın üzerine onlardan başka bişi yemiycem de benim görümcem gece uykudan uyanınca yermiş o zamn 76 kiloydu şimdi 62 sadece gece yemiyorum artık dedi bana zayıflayacağını aklın koy başarırsın
ben bgn sabh iki lokma ekmek az krem peynir 1 tane yeşil zeytin 1 yumurta yedim
öğlen 4 sıkım mercimek köftesi az turşu az ekmek yedim
saat 5 te 4 küçük parça haşlanmış et yedim
şimdi yeşil çayımı içiyom daha bişi yemem
midem çok kötü dündendir afedersiniz yediklerim resmen ağzıma geliyo

canım senin boyun kaç merak ettim de ne güzel 36 beden olmak dileirm inşaallah bend eolurumyerimseniben

bende hastayım evde herkes hasta. birşey yiyemiyorum. canım istemiyor,
yeşillim sakın yeme, bende bir süre önce yiyordum. sonra bıraktım. myocean76 dediği gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…