• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

yakmoz tatlım senin fikrin çok güzelbence yarından itibaren yarışma formatına girin beni çıkarın şu tatil boyunca listeden izinli fln yazın ne biliyim
okul dönemi boyunca göremediğim bi sürü arkadaş var onlar geliyolar biz gidiyoz ayrıca yatılı misafirimde var okul açılıncaya kadar diyet yaptığımı kimse bilmiyo söylemek istemiyom ve duysalar çok kızarlar şu sıralar yediğim şeyleri kısma yolunda bi diyet yapıyom başka türlü olmuyo çünki
yarın kilomu bildiririm beni iznli yazarsınız kaln 1 haftada söz size kilo almamaya çalışıcam
mesela bgn klasik kahvatıyı yaptım öğlende uyarım ama akşama çiğköfteye davetliyiz midemden dolayı çiğköfte yiyemem zaten ama ne yiyebilceğim konusundada fikrim yok yemeğe gidipte yemezlik olma
yarında misafirim var öbürgünde çok kafa şişirdim ama
net olan şu okul açıkken kiseyi çağıramıyom yada gidemiyoz ben tam gün eşim akşama kdar çalışıyo uyabiliyom
ama temelli atmamanız için yarından sonra izin istiyom bu liste harika uyunca çok gzl veriliyo ok

Yarışma yapılması tabi daha bir şevk verebilir.Liste güzel ve alternatifli. ben genelde uyuyorum.Ama mesela şunu bilmiyorum Patlıcan yiyen var demişsiniz yaa Patlıcan yasak sebzelerden mi.? Sonuçta akşam sebze yenecek.Yani hangi sebzeyi istersek yiyebiliriz değil mi?
Bide şevkimiz kırılıyor demeyin arkadaşlar.Herkes kendinden sorumludur.Başkasının yazdığı şeyden şevkimiz neden kırılsın ki.Zaten listeyi uygulayan cuma günleri tartısından belli olur.Kilo vermeyincede kendini sorgularsa mesele çözülür.
Bide kaçamak yapanlar değil de, iyi kilo verenler o gün yediklerini yazsın ozaman ,bizde ilham alalım, bence bu daha iyi olur.:1hug:

sabah rutin kahvaltımı yaptım
öğle bi parça tavuk göğsü salata yedim hiç ekmek yemedim
birazdan 1 elma
akşamda ıspanak yiycemmm
bugün bööle menüm arkidişlerrr

Selam kizlar aslinda yarisma cok guzel olabilir.Benim 2 ay icinde 10 kg vermem lazim cunku Turkiye ye donenecegim ve bu halimle donmek istemiyorum .Bugun yediklerime gelince sabah kahvalti listedeki gibi ekmek haric (ben salatayla birlikte yapmayi daha cok seviyorum).ve yesilcay oglen spor yapicam ins. ve kabak yemegi yaptim onu yiyecegim.Kizlar bana da destek olun birakmayayimda soyle istedgim gibi doneyim oralara.Optum hepinizi byeee

arkadaşlar ben mümkün olduğu kadar listeye uyanlardanım.çok doğru ve sağlıklı bir liste bence.daha önce diyetisyene de gittim buna çok benzeyen bir liste vermişti bana.zaten aç kalınmıyor bu liste ile.sadece ben çok yavaş kilo verenlerdenim metobalizmam çok ağır.ve kabızlık sorunum var.vücudum da sık sık ödem oluşuyor.bugün platese başladım.haftada iki gün gidicem.çok yorucu bir spor ve tüm vücudu şalıştırıyor.şu anda heryerim ağırıyor.ayrıca hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum fırsatım olursada yarım saat akşamları bisiklet.şimdilik çok ağır spor yapamıyorum çünkü yakın zamanda varis ameliyatı oldum.herkese başarılar.ben haftada 1 kilo versem yeter bana.yani ayda 4 kilo benim için büyük başarı...:lepi:

benim sabah sinavim var o yüzden ben kilomu aksam nete girince yazsam olur mu simdi tartildim yarim kilo gitmis gibi ama yinede yarini beklemek istiyorum eger sakincasi yoksa

günaydın herkese.bu sabah itibari ile kilom 85 1 kilo gitmiş.yeter allah bereket versin.diyeti uygulamasam belki 87 olacaktım:teytey: zaten amacım ayda 4 kg dı.böyle giderse tamamdır.:Saruboceq:inşalllah....

arkadaşlar benim çok moralim bozuk vallahii

o kadar diyet yap dikkat ett tartıda bi şey göreme

şimdi size havuz probleminden bile daha zor bir soru soruyorum bilin bakalım:

akşam işten çıkıp eve gider gitmez tartıldığımda kilom 71,4
bu sabah tartıldım aç karınla kilom 71,3 :kızgın:

sizce benim gerçek kilom kaç? benneyaptımki

dün akşam 1 kase yayla çorbasıyla 1 dilim ekmek yedim

25 dk stepper çalıştım

bu sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım

günaydın şekerlerrr
hayırlı cumalarrr

1 kilo gitmiş talinciim oldum şimdi 83
offf ya daha regli olmadım bennn moralimde bozukk
neyse arkadaşlar tam gaz dewammmmm

Hafta başında gitti 1 kilo diye göbek atıyordum.Gaza geldim bir de zayıflamayı hızlandırmak için ilaç aldım.Mahvetti diyetimi.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Haftayı 1 kilo fazla ile kapatan sadece benim herhalde.senağlama
Özel bir durum olduğu için beni izinli sayın ne olur bu hafta.İlaç etkileri yok olsun diye bekliyorum.Vallahi sanki ağzıma fan tutuyorlarmış gibi kupkuru.
Bir daha olmayacak:1no2::1no2:

arkadaşlar benim çok moralim bozuk vallahii

o kadar diyet yap dikkat ett tartıda bi şey göreme

şimdi size havuz probleminden bile daha zor bir soru soruyorum bilin bakalım:

akşam işten çıkıp eve gider gitmez tartıldığımda kilom 71,4
bu sabah tartıldım aç karınla kilom 71,3 :kızgın:

sizce benim gerçek kilom kaç? benneyaptımki

Canım tartımlarını sabah aç karnına ve sadece üzerinde iç çamaşırların varken al.
Ben böyle yapıyorum.Doğru bildiğim bu.a.s.

Canım tartımlarını sabah aç karnına ve sadece üzerinde iç çamaşırların varken al.
Ben böyle yapıyorum.Doğru bildiğim bu.a.s.

canım zaten öyle yapıyorum
ikisindede sadece çamaşırlarımla tartıldım ama benim canımı sıkan akşamki kilomla sabahki kilomun aynı olması
yani aç karınla tartılmak başka,bütün gün yemek yiyip su içip akşam tartılmak başka
yani sabahları şiş uyanıyorum ben niye böyle oluyor
normalde sabahki kiloyla akşamki kilo arasında 1,5-2 kilo oynar

Bende 63 olmusum malesef cok yavas gidiyor kilolar :( 500 gr gitmis sadece yine yarisma yapalimda ben daha fazla vereyim yazin 54 kilolayla gelinligimi giymek istiyorum

bu hafta 300 gr gittiği görünüyor tartıda. napalım buna da şükür. yavaş yavaş gitsin ama bir daha geri gelmesin mümkünse.
yani uzun lafın kısası 77 oldum.
ayın 8inden beri 22 günde arada uygulayamamış olsam da 2 kg gitti benden.

Son düzenleme:
düzenli spor yapmama ve hiç kaçamak yapmamama rağmen söylemeye bile utanıyorum ama sadece 100gr gitmişsenağlama yani düz 78 kilo oldum. haftaya telafi edicem inşallah:Saruboceq:

mrb kızlar a.s. 71.5 çıktım bugün..bu hafta yarım kilo vermişim

haydi kızlarrr
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz biraz sabır kararlıklıkla ZAFER BİZİM OLICAK
YAZA fıstık fıstık giricez walla

Back
X