- Konu Sahibi KarKralicesi
-
- #1.041
arkadaşlar azönce öğrendim öğle yemeginde mercimek çorbası, tavuk, pilav ve cacık var ne yapıcam şimdi ben tavuk yaglıdır şimdi pilavda olmaz ne yapıcam ben yaaa senağlama iki kepçemi çorba içsem acaba?fisfisfis
Diyet tecrübelerime dayanarak; bir kepçe çorba, derisiz tavuk ve cacık yiyebilirsin yanında ekmek yok ama çorba bir dilim ekmek yerine geçer cokacimcoook karar seninkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bu hafta kilo bildiremedim bir trafik kazası geçirdik neyseki şu anda herkes iyi önümüzdeki hafta tekrar aranızda olacağım
Canım geçmiş olsun.Allah korumuş sizi.
Ben de dayanamadım tartıldım.Bekleyemedim cumayı.Allahım o da ne???
Doğum yapalı 2 sene oldu.İlk defa 55in altını gördüm:sm_cool:
Bir türlü inemiyordum 55 in altına.Tartım dijital değil.Bu nedenle net göremedim ama ibre 55 in altındaydı.
Kızlar mate çayını bırakıp bu hafta elma sirke,bal su karışımına geçmiştim.Bilginiz olsun.Vucudumu şaşırtmak için.2 hafta sonra yine matehihoyyythihoyyyt
Mate çayının bitkilerini aldım kendim karıştırıyorum taze taze içiyorum canım.
Neleri karıştırdığını yazar mısın canım.Bende alayım.
Hanımlar yazmıyor artık, pes eden var mı?delikafadulden
Bugün bana kızımın okulundaki veliler sende yağ kalmamış çok zayıflamışsın dedi.Yemek listemi istediler.cokacimcoook Mutluyum mutluyum mutluyum.:lepi::lepi::lepi:
merhabalar,
sessiz sedasız ortalıktan kaybolduğum için hepinizden özür diliyorum. geçen hafta boyunca hasta hasta evde yatıyordum. nezle, öksürük falan acayip bir grip tuttu ve uzun süre bırakmadı beni. ofise geldiğimde de yığılan işler yüzünden ancak nefes alabildim iki satır yazmaya.
maalesef benim düzenim gitti. yeniden başlamak zorundayım. yokluğumda syfalarca yazmışsınız. onları da zaman buldukça dönüp okuyacağım.
dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın:1hug:
merhabalar,
sessiz sedasız ortalıktan kaybolduğum için hepinizden özür diliyorum. Geçen hafta boyunca hasta hasta evde yatıyordum. Nezle, öksürük falan acayip bir grip tuttu ve uzun süre bırakmadı beni. Ofise geldiğimde de yığılan işler yüzünden ancak nefes alabildim iki satır yazmaya.
Maalesef benim düzenim gitti. Yeniden başlamak zorundayım. Yokluğumda syfalarca yazmışsınız. Onları da zaman buldukça dönüp okuyacağım.
Dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?