Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bu dieti uyguladım uygulamasınada.. hergun 1 küçük kare parça çikolata (bitter) veya yarım kase sütlü tatlı :) artı her sabah ( aç ) ılık limonlu su ile beraber 3 kuru kayısı / incir (kan sekeri düşmemesi için) yedim ve 2 ayda 16 kilo verdim tabi yürüyste yaptım.Spor yoksa aç kalsanız ne fayda !!!
ömür boyu kilolu olan ve herseyi deneyen biriydim. sölemeden edemedim :)

yaaa kızlar süper bir ekip olduk.talincim hergün artarak çoğalıyoruz sana kolay gelsin ama biraz zor olacak bence işin.neyse umarım kiloları destekleyerek veririz.bakalım ilk haftanın birincisi kim olacak.?ekibim yarın yani saat 12 geçti bugün aşure yapıyorum hepinizi beklerim.zambak3 gene oklava gösterecek hep birlikte yersek oklavadan kurtulurum diye ümit ediyorum

zambak3 1 kilo ama napayım 3 günde idare eder senin nasıl gidiyor?ya hala çok acıkıyorum midem alışmış oburluğa nasıl açlığa alışırız bimiyorum

Son düzenleme:

canım aşure günü dün yani çarşamba degilmiydiii

zambak3 1 kilo ama napayım 3 günde idare eder senin nasıl gidiyor?ya hala çok acıkıyorum midem alışmış oburluğa nasıl açlığa alışırız bimiyorum

açlıgı aklına getirme başka şeylerle meşgul ol
e güzel 1 kilo daha ne olsun canımmmkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim gibi yuuruyüşe fırsatı olmayanlar sabah kalkar kalkmaz 50 tane mekik çeksin görseniz süper faydası oluyo.birde uzun bi sopa edinin kendinize boynunuza tın sopayı sagkol sol kol kavratın 50 defada belinizi dönderin 1 ayda 2beden birden incelirsiniz bu söylediklerimle.yürüyüşten daha etkilidir emin olun.sengözlerimebaksanab.hadi hepimize bol şans cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt

canım tabi sporda şarttt,,,
e maşallahhh 50 tane mekik ha
ben 5ini zor yapıyorum:çok üzgünüm:

arkadaşlar cuma gününden sonrada 1 hafta protein diyeti yapalım nedersiniz kilo vermeyi hızlandırma anlamında.sonra tekrar diyetimize dönelim.sonraki hafta bi protein daha yapalım.dönüşümlü olarak bunu uygularsak çok daha etkili olcak garanti veririmsengözlerimebaksanab.nenimkisi bi teklif ne dersiniz dostlarım:içelim:

iyi geceler kızlar.ben hala diyete başlamadım (sebebi ilaç kullanıyorum kortizonlu ) paztsi son inşallah

spordan bahsetmişken sabahları koşup,mekik çekemeyenler 50 defa zıplasın(ip atlıyo gibi) metabolizma hızlanıyor

canım kortizon kiloda yaparr:1no2:
neyse p.tesi başlarsınnn
bende öyle zıplıyordum ama azıcık kanamam olduu
çokmu zıpladım neee anlamadımmm

nedenn düzensiz geçtiiii???

canim 12 kalktm bisy yemek istemedi canim sonra felaket bir bas agrisi tansiyonumu ölcüm 10 a 7 ydi benim icin normal zaten tansiyonum cok düsüktür ama agri gecmedi sonra yeniden ölctüm 13 e 9 yüksek kaldirmiyor bünyem bunu sonrada aksam 6 gibi lahana sarmasi yedim ama fazlaydi sanirim 7-8 tane canim skildi bu yüzden cok berbat bi gündü ama birakmayacam cok kararliyim...57 kilodan nerdeyse 75 e ciktim ve artik eski halimi unuttum moral sifir anlayacagin

günaydın arkadaşlar diyette 3.günüm grip oldum ee tabi iştah kalmadı o yüzden ilk 2 günüm meyveyle beslenmek oldu
listemiz kalabalıklaşmış ne güzel cesaret olur böylece daha sıkı tutarız rejimi

Selam hanimlar
Benide alsaniza araniza.. evlendigimden beri 10kilo aldim bende
63kiloyum
53olmak istiyorum

yeni ise geldim, bilgisayarimi actim kahvalti bile etmeden gördüm bu bölümü.. ve kahvaltimi burda yazan listeye göre yaptim

yani ben bugün basladim =)

haftaya cumaya kadar insallah veririm 2-3kilo..

okulada gidiyorum ben, aksam¨derslerim var üstelik, zor olcak belki ama busefer vercem, zaten 1hafta dayanirsam alisirim az yemeye..

Herkese kolay gelsin =)

slm kızalr biliyorum kızıcaksınız ama ben bgn sadece 1 etimek yedim şu saate kdr çok aç kalmak iyi değil ama ömrüm yollarda geçiyo resmen yorgunluktan ölüyom uyumadan önce bi bakıyım dedim kızlar ne yapıyo 1 etimeğin üzerine krem peynir sürüp yatarım şimdi form çayımı içiyom akşam yemeğe davetliyiz ne piştiği hakkında bi fikrim yok ama yüksek kalorili şeylerse ucundan tadına bakarım umarım aşırı ısrar etmezler ve hamurişi yoktur inşlh çünki yemek istemiyom yemeyincede ayıp oluyo üüüüüüüüüüüffffffffffff

canım senin yemek yemen busaatlere kalırsa
kilo alman çokk normalll
genelde böylemii

evet canım. biliyorum düzensiz hayattan dolayı kilo aldığımı. her gün bu saatlerde yemesem de bir tek düzenli olan sabah kahvaltım. öğle ve akşam yemek saatlerim hep değişiyor.
sabah kalktığımda tartıldım. tartımda bir anormallik yoksa 75 kg yi gördüm.
kahvaltımı ettim. şimdi ofiste kendime salatamı hazırladım. köftelerimi ızgara yaptım. yemeğe oturucam. öğle yemeği için fazla geç kalmış sayılmam di mi?
talincim beni de eklersen listeye sevinirim.
bugün 75 kg yim. ilk hedefim 70 olmak.

Son düzenleme:
kızlar haşlanmış yoğurtlu karnıbaharımı da yedim öğlen yemeğine maşlah 3 gündür bozmadım diyeti akşamdan endişeliyim ama sanırım bişiler atıştırıp yarı tok gidicem yapılanlara saldırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…