- Konu Sahibi KarKralicesi
-
ilk gün cok düzensiz gecti benim icin moralim bozuluyor ben böyle degildim ne hala geldim canm skiliyor neyse artik bi yerden baslamaliyim(((((((
yaaa kızlar süper bir ekip olduk.talincim hergün artarak çoğalıyoruz sana kolay gelsin ama biraz zor olacak bence işin.neyse umarım kiloları destekleyerek veririz.bakalım ilk haftanın birincisi kim olacak.?ekibim yarın yani saat 12 geçti bugün aşure yapıyorum hepinizi beklerim.zambak3 gene oklava gösterecek hep birlikte yersek oklavadan kurtulurum diye ümit ediyorum
zambak3 1 kilo ama napayım 3 günde idare eder senin nasıl gidiyor?ya hala çok acıkıyorum midem alışmış oburluğa nasıl açlığa alışırız bimiyorum
arkadaşlar benim gibi yuuruyüşe fırsatı olmayanlar sabah kalkar kalkmaz 50 tane mekik çeksin görseniz süper faydası oluyo.birde uzun bi sopa edinin kendinize boynunuza tın sopayı sagkol sol kol kavratın 50 defada belinizi dönderin 1 ayda 2beden birden incelirsiniz bu söylediklerimle.yürüyüşten daha etkilidir emin olun.sengözlerimebaksanab.hadi hepimize bol şans cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt
Şenizzambak canım nedersinn sence bu teklifim nasıl
iyi geceler kızlar.ben hala diyete başlamadım (sebebi ilaç kullanıyorum kortizonlu) paztsi son inşallah
spordan bahsetmişken sabahları koşup,mekik çekemeyenler 50 defa zıplasın(ip atlıyo gibi) metabolizma hızlanıyor
nedenn düzensiz geçtiiii???
canım kortizon kiloda yaparr:1no2:
neyse p.tesi başlarsınnn
bende öyle zıplıyordum ama azıcıkkanamam olduu
çokmu zıpladım neee anlamadımmm
canım senin yemek yemen busaatlere kalırsa
kilo alman çokk normalll
genelde böylemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?