- Konu Sahibi KarKralicesi
-
arkadaşlar bi sorunum var sizinle paylaşmak istiyorum ve bana akıl vermenizi rica ediyorum:1no2: biliyorsunuz ben 2 çocuk annesiyim ve bebeklerim uyumuyordün sabaha karşı 6.30 uyudu ikiside dayanacak gücüm kalmadımirmirmirmir öglende tam 14:30 da kalkıyolar.bende gücüm kalmadıgı için malum onlarla uyuyorum sabah 8 gibi falan kalkmam imkansız .diyet listemde sarsmalar oluyo.sizin sabah yaptıgınız kahvaltı menüsünü ben öglen yapıyorum:1no2: ama sabaha kadarda oturuyoruz.şimdi bana fikirlerinizi verin ben napmalıyım bugunde ilk günüm şimdi çok acıktım.ama diyetime devam sizce napmalıyı arkadaşlar çocuklarım benim düzenimi bozuyo klava: yorumlarınızı bekliyorum sizi çok öpüyorumŞeniz
kızlar biliyorum az ama bgn yediklerimi yazıyom
saat onbuçukta 2 etimek(lıght olanından) yanında 1 nescafe
öğlen iki gibi 1 salatalık
saat dörtte 1 brdk süt 1 tane etimeğin üzerine krem peynir sürüp yedim
akşam yemeğinde bamya yaptım etli altı gibi onu yiycem
talin bamya pilavsız yenmiyo 4 kaşık pilav yiyebilir miyim ekmeğin yerine
arkadaşlar bi sorunum var sizinle paylaşmak istiyorum ve bana akıl vermenizi rica ediyorum:1no2: biliyorsunuz ben 2 çocuk annesiyim ve bebeklerim uyumuyordün sabaha karşı 6.30 uyudu ikiside dayanacak gücüm kalmadımirmirmirmir öglende tam 14:30 da kalkıyolar.bende gücüm kalmadıgı için malum onlarla uyuyorum sabah 8 gibi falan kalkmam imkansız .diyet listemde sarsmalar oluyo.sizin sabah yaptıgınız kahvaltı menüsünü ben öglen yapıyorum:1no2: ama sabaha kadarda oturuyoruz.şimdi bana fikirlerinizi verin ben napmalıyım bugunde ilk günüm şimdi çok acıktım.ama diyetime devam sizce napmalıyı arkadaşlar çocuklarım benim düzenimi bozuyo klava: yorumlarınızı bekliyorum sizi çok öpüyorumŞeniz
amannınnn
hemde 4 kaşık pilavvvvklava:
ama canım gün boyu hiç ekmek yemedim ve yemeğimi saat altıda yedim üzerine yeşil çay içtim yani oklavalık bişi yapmadım aşkolsun:jeyyar:
ben bu listeyi 3 sene kadar önce uygulamıştım ve gerçekten güzel kilo vermiştimŞeniz
her gün düzenli olarak spor da yapıyordum
çok sağlıklı bir diyet listesi,kesinlikle bir zararı olamaz
çünkü alınması gereken tüm gıdalar mevcut
yarın sabah tekrar bu listeyi yapmaya başlıycam kızlar
ayrıca yapması da çok kolay
çalışanlar için de buyuk kolaylık
3 seçenekten oluşuyor çünkü
buraya tekrar yazayım listeyi
----------------------------------------------------------------------
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)
• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 kâse çorba
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00’DE
• 2 porsiyon meyve
• Veya
2 adet galeta
AKŞAM
• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve
NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
--------------------------------------------------------
ilerleyen günlerde buraya kaç kilo verdiğimi yazarım kızlar
başka deneyenler varsa da paylaşın lütfen olur mu?
sevgilera.s.
hoşbulduk
hala bürodayım. daha eve gidicem. 5-6 yemek kaşığı sebze yemeğimi salatamı 1 dilim ekmeğimi yiycem. sonra da meyvemi. oh oh çoook işim var çok.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?