Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

hakılısın canım
bende tartılmıyımda süpriz olsun
buzamana kadar yemek için yaşıyormuşum
bundan sonra yaşamak için yemek yiyecem
zaten midede küçülüyorr fazlasını istemiyorr
şimdi diyorumkiii
neden ben senin fotonu öncedenn görmedim
biliyorsunki senin foto beni motive etti

kızlar biliyorum az ama bgn yediklerimi yazıyom
saat onbuçukta 2 etimek(lıght olanından) yanında 1 nescafe
öğlen iki gibi 1 salatalık
saat dörtte 1 brdk süt 1 tane etimeğin üzerine krem peynir sürüp yedim
akşam yemeğinde bamya yaptım etli altı gibi onu yiycem
talin bamya pilavsız yenmiyo 4 kaşık pilav yiyebilir miyim ekmeğin yerine

arkadaşlar bi sorunum var sizinle paylaşmak istiyorum ve bana akıl vermenizi rica ediyorum:1no2: biliyorsunuz ben 2 çocuk annesiyim ve bebeklerim uyumuyor dün sabaha karşı 6.30 uyudu ikiside dayanacak gücüm kalmadımirmirmirmir öglende tam 14:30 da kalkıyolar.bende gücüm kalmadıgı için malum onlarla uyuyorum sabah 8 gibi falan kalkmam imkansız .diyet listemde sarsmalar oluyo.sizin sabah yaptıgınız kahvaltı menüsünü ben öglen yapıyorum:1no2: ama sabaha kadarda oturuyoruz.şimdi bana fikirlerinizi verin ben napmalıyım bugunde ilk günüm şimdi çok acıktım.ama diyetime devam sizce napmalıyı arkadaşlar çocuklarım benim düzenimi bozuyoklava: yorumlarınızı bekliyorum sizi çok öpüyorumŞeniz

iki buçuğa kadar oturuyorsan akşam yemeğini sekiz gibi ye istersen nacizane fikrim çünkü saat 6 da yersen yemeğinii tam 14,5 saat aç kalmış olursun yada sabah uynıp iki lokma tıştır hafifçe tjkrar uyu

zor bir durum canım
allah kolaylık versin
yandığın saat geç bir saat aslında tam öğlen yemeği yenilecek saat
ama yeni uyanmış olarak yemek yiyemezsin tabi sen de haklısın
akşam yemeğini biraz geç yemen en mantıklısı sanırım:uhm:

kızlar ben çok kararlıyım kesin 49u görcem bu sefer. gerçi 53 durma kilom oraya kadar bir geliyim sonra belki spora başlarım bgn geç karar verdiğim için bgnü saymıyorum gerçi saat 5 te 2 köfte 2 kaşıkta ıspanak yedim ama sabah kahvaltıda çok yemiştim esas yarın başlıcam. çok gaza geldim yahuuu....:)

amannınnn
hemde 4 kaşık pilavvvvklava:

canım bende 11 gibi kahvaltıyı yapıyorum
2gibide çorba ve salata yiyiorum..ekmek yok
akşam 6buçuk gibide yemek ve salata yiyorum...birdahada başka bişey yemiyorum

çok geç yatıyorum 3:30 gibi
mesela bugün oruçluydum 5e çeyrek kala yemegimi yedim yatana kadarda bişey yemem artık
sende 6gibi akşam yemegini ye ..salatanıda sonraki saatlerde yiyebilirsin bence

1 dilim ekmek yerine 4 kaşık pilav veriyor zaten diyetisyenler kızlar
no panik:))

ama canım gün boyu hiç ekmek yemedim ve yemeğimi saat altıda yedim üzerine yeşil çay içtim yani oklavalık bişi yapmadım aşkolsun:jeyyar:

neyseee
hadi ye barii:teselli:
diyetisyenlerde öyle diyormuşşş
emir büyük yerden ye canım afiyet olsunnncokacimcoook

tşkrler talin olmasa dayağı yemiştim bgn bozmadım diyeti dünkü daha katıydı zaten sabah 58i gördüm tartıda tekrar regl yim tatlı krizimi bile önemsemiyom diyeti bozmıycam diye yoksa nası canım tatlı çakiyo anlatamam

iyi akşamlar yazılarını okudum hemen bendebaşlayım dedim benim metebolizmam çok yavaş çalışıyor sizler okadar uygumlu şeyler yazmışsınız çok hoşumagitti .Pazartesi inşallah bende başlarım.

merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza
uzun zamandır saldım kendimi. doğal olarak da yedim yedim aldım kiloları. kk dan uzak kalmak kilo aldırıyor insana. baktım toplanmış diyet yapıyorsunuz. artık bu gidişe bi dur demenin zamanı geldiğine karar verdim. bu akşamdan itibaren aranıza katılmak istiyorum. her gün öğle yemeğini dışarda yemek zorunda olmama rağmen uygulayabileceğim bir diyet bu.
yarın sabah tartılıp kilomu da yazacağım. umarım bu sefer de sıkılıp bırakıp gitmem sizleri.:1hug:

hoşbulduk
hala bürodayım. daha eve gidicem. 5-6 yemek kaşığı sebze yemeğimi salatamı 1 dilim ekmeğimi yiycem. sonra da meyvemi. oh oh çoook işim var çok.sırnaşık şey

hoşbulduk
hala bürodayım. daha eve gidicem. 5-6 yemek kaşığı sebze yemeğimi salatamı 1 dilim ekmeğimi yiycem. sonra da meyvemi. oh oh çoook işim var çok.sırnaşık şey

canım senin yemek yemen busaatlere kalırsa
kilo alman çokk normalll
genelde böylemii

ilk gün cok düzensiz gecti benim icin moralim bozuluyor ben böyle degildim ne hala geldim canm skiliyor neyse artik bi yerden baslamaliyim (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…