Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

merhabalar yine gec kalktim bugün bir dilim ekmek ve kucuk bir parca peynir yedim tabi öncesinde ilik limonlu su ictim gerci bi faydasi var mi bilmiyorum elma sirkesiyle olan birsey vardi aklima gelmedi bunu ictim...bol bol su iciyorum birazdan spor yapacam insallah ben bu kilolari verecem ....
benide listeye eklemenzi istiyorum ama ben cumaya tartilamamm cünkü daha bügün basladim denilebilir birgunde birsey olmaz bu haftadan sonraya eklerseniz sevinirim 78 den 55 e düsmek istiyorum herkese kolay gelsin

merhabalar yine gec kalktim bugün bir dilim ekmek ve kucuk bir parca peynir yedim tabi öncesinde ilik limonlu su ictim gerci bi faydasi var mi bilmiyorum elma sirkesiyle olan birsey vardi aklima gelmedi bunu ictim...bol bol su iciyorum birazdan spor yapacam insallah ben bu kilolari verecem ....
benide listeye eklemenzi istiyorum ama ben cumaya tartilamamm cünkü daha bügün basladim denilebilir birgunde birsey olmaz bu haftadan sonraya eklerseniz sevinirim 78 den 55 e düsmek istiyorum herkese kolay gelsin

ballı sirkewli suydu canm topiğide var limonlu suda iyi ama ben bal koymuyom gece yatmadan önce 1 ymk kaşığı sirkeli suyumu içiyom çok faydasını gördüm gzl inceltio spor ve diyele beraber tabiki
sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile

talin benim
cuma gununden sonra 1 haftalık protein dieti yapalımmı önerime yorum yazmamışsın arkadaşımsengözlerimebaksanab.neyse görmedin heralde arkadaşlar niye yorum yapmadınız kırılıyorum ama:a015:.zampakçım ne yemek lazım demişsin bacım bu protein diyetinde sadece et süt yumurta balık var
.etler ya ızgara ya haşlama kesinlikle yag olmucak.1 hafta boyunca sadece protein 10 bardak da su şart lülülülülülü.meyve yasak 1 hafta ama müthiş kilo veriliyo sonraki hafta kendi diyetimize döncez.bu usül dr ırving maxvell in saglıklı zayıflamanın yolları adlı kitabında var.saglıga hiç bi zararı yokmuşsengözlerimebaksanab.sizi seviyorum ve yorum bekliyorum darılırım haakaydirigubbakcemile3

4 adet köfte, koca bir tabak salata ve bir dilim ekmekten oluşan öğle yemeğimi yedim.
kilo çizelgemi de yeniden ekledim.
şimdilik çok büyük bir hedef koymuyorum kendime. çünkü büyük hedef koyduğumda gitmesi gereken 10 larca kilonun yanında verdiğim bir kaç yüz gram yüzünden moralim bozuluyor. kendimce etaplara ayırdım. önce bir beş kg vereyim de devamı da gelir inşallah.

sirkeli suyun sıcak mı olması gerekiyor arkadaşlar nasıl içmeliyim??:sm_confused:

sirkeli suyun sıcak mı olması gerekiyor arkadaşlar nasıl içmeliyim??:sm_confused:

slm canım hoş geldin.suyun agzını yakmıcak derecede sıcak olması kafiii.zaten sıcak suyun tek amacı iştahı kesmek zayıflamaya tek faydası o. bide vucut aldıgın sıcak suyu kendi vucut sıcaklıgına çevirmek için enerji harcıyormuş soguk suda aynı görevi görüyo diyolar a.s.

peki günde ne kadar icebiliyoruz bunu yani belli bi zamani var mi sirkeli suyun atiyorum her yemekten önce mi iciliyor nasil oluyor...yazarsaniz sevinirim ..
birde ben spor yapinca hic terlemiyorum yani cok degil...birde benim bisiklet var onu ceviriyorum acaba ise yarar mi sanki sadece bacaklari calistiriyor gibi geliyor...
hepinize cok tesekkür ederim gercekten ilk defa böyle motive oldum cok sagolun

ben aç kalıpta zayıflayamayanlardanım spor yapmam lazım şu gribi atlatayım başlarım
Twist Stepper var bende onu yaparım inşallah siz neler yapıyorsunuz spor olarak sirkeli su demişsiniz akadaşalar elma sirkesi değilmi ?

hoşbuldumm
verdiğin bilgiler için çokk tşk şehla :1hug:

kimse aşure yemeye gelmedi. zambak3 senide bekledim oklavadan kurtulmak için. bende azıcık yedim.aşure günü dündü ama bu ay boyunca yapabiliyoruz. dün işteydim yapamadım. talincim bence yarın hepimiz yazalım kilolarımızı çünkü 1 hafta dolmasada 5 gündür yapanlar var. haftaya dtam düzenli olur ne dersiniz?

ben de her sabah sirke su karışımından içiyorum
koca bir bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi(özellikle doğal olanını bulmaya çalışın)1 tatlı kaşığı da çiçek balı ekleyip
kahvaltıdan önce aç karnına özellikle de YUDUM YUDUM içmek gerekiyor

ablam aylardır yapıyor
ben de başladım
yararı olacaktır eminim

Son düzenleme:
nee aşure mi??? bayılırımmm. ben de istiyorum. evde aşure yapıldığı zaman sabah öğle akşam yemeği yerine aşure yiyen ben sanırım diyete başlamak için yanlış bir zaman seçtim. bari yapıp yeyip ondan sonra başlasaydım:dance: neyse başladım artık dönmek yok. bu hafta geçsin biraz kg vereyim ödül ederim ben de kendime aşureyi napayım.

mektupp aşuremi yedinn :1shok: rejime yeni başladık böyle baştan çıkarılmazki insan :mymeka:

Son düzenleme:
kızlar bana bakın aşure filan yazmayın bu topiğe kızdırmayın beni
listeden atarım heee:mymeka:

suyun ılık olması lazım canım
ılık suya 1 tatlı kaşığı doğal elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı çiçek balı koyup karıştırıp yudum yudum içeceksin

Merhaba sehla bu protein dietinde sut ve sut urunlerinden baska neler yenilebiliyor.Ben tek bir diyet listesine gore yapamiyorum ama sadece protein diyeti olursa sadece proteinli yiyeceklerden yemek daha kolay olcak.Artik bir an once acilen harekete gecmem gerek .bu bir hafta deneyelim bu ay sonuna kadar 70 olmama sart.Bir haftadir dikkat etmeye calisiyorum ama tam bir mitivasyona ihtiyacim var.dun sabah tartildim 75,600 dum busabah bir ciktim 77 olmusum.74 ile 77 arasinda cok cabuk gidip geliyor kilom su 74 sinirini gecmem gerek.Umarim bu protein diyeti sayesinde vermeye baslarim.birde besibiryerede cayi iciyorum Arada elma sirkelisu aklima geldikce iciyorum bir duzene oturttura bilirsem.bu sefer cok kararliyim .bu aksam 1yil onceki videolarimi izledim gecen sene bu zamanlarda tam 90 kiloydum dogumdan sonra ve gercekten kotu gozukuyorum oldugumdan cok daha yasli gözukuyormusum simdi bir nebze daha iyiyim ama artik kurtulmak istiyorum ömrum bu kilo problemleriyle geciyor ya. 3.ayla 6. ay arasinda cok yuruyerek 17 kilo verdim 73 kadar indim 3-4 kilo alip veriyorum surekli daha asagi inmiyor.bir biraktim oyle kaldi.Hep birlikte kurtulalimsu kilo probleminden....

günaydın kızlar
bu sabah da dayanamadım tartıldım tabi=))
dünle bugünkü kilom arasında gram fark yok
biraz moralim bozuldu ama sonra saçmaladığımı anladım
e her gün kilo verecek değilim yakaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınız
ben çok iyiyimmm
talin gibi dayanamadım bende çıktım tartıyaaahihoyyythihoyyythihoyyyt
ŞUAN KAHVALTI YAPIYORUM
1tane domates
2kibritkutusu kadar peynir
ve 1tane etimek klasiginden
bukadarı bile yetiyor artık

geldi tartılma günü ve eczaneye gittim ve tartıldımmmm :)))

1,5 kilo gitti hanımlar 3 günd eac kalmadan 1.5 kilo verdim:))

78,5 oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…