- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
merhabalar yine gec kalktim bugün bir dilim ekmek ve kucuk bir parca peynir yedim tabi öncesinde ilik limonlu su ictim gerci bi faydasi var mi bilmiyorum elma sirkesiyle olan birsey vardi aklima gelmedi bunu ictim...bol bol su iciyorum birazdan spor yapacam insallah ben bu kilolari verecem ....
benide listeye eklemenzi istiyorum ama ben cumaya tartilamamm cünkü daha bügün basladim denilebilir birgunde birsey olmaz bu haftadan sonraya eklerseniz sevinirim 78 den 55 e düsmek istiyorum herkese kolay gelsin
ballı sirkewli suydu canm topiğide var limonlu suda iyi ama ben bal koymuyom gece yatmadan önce 1 ymk kaşığı sirkeli suyumu içiyom çok faydasını gördüm gzl inceltio spor ve diyele beraber tabiki
sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile
sirkeli suyun sıcak mı olması gerekiyor arkadaşlar nasıl içmeliyim??:sm_confused:
slm canım hoş geldin.suyun agzını yakmıcak derecede sıcak olması kafiii.zaten sıcak suyun tek amacı iştahı kesmek zayıflamaya tek faydası o. bide vucut aldıgın sıcak suyu kendi vucut sıcaklıgına çevirmek için enerji harcıyormuş soguk suda aynı görevi görüyo diyolar a.s.
sirkeli suyun sıcak mı olması gerekiyor arkadaşlar nasıl içmeliyim??:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?