6000 ytl kredi çekip bankaya atılır mı hiç,öyle birikim olur mufisfisfisYa kızlar bırakın 1000-1500 ben ayda 50 ytl atamıyorum bir kenara.:dilcikar:
Üstelik bende kira ödemiyorum ama geçen yıl çok müsrif olduğum için dedimki kredi çekeyim atayım bankaya 6000 çektim ama 3 ay sonra kuruş kalmamıştı ayrıcana hala borcunu ödüyorum ayda 405 ytl birde ufak defek taksitti,kızımın okul,kurs v.b gibi masrafları benim sigaram yemem içmem derken ayın 15 olunca cep delik,cepten delik.Lütfen biri bana akıl versin nasıl atıyorsunuz kenara çıldırıcamtatlicadiarzu
bişey sormak istiyorum kızlar aranızda bankaya atıyorum diyenler var bende banka düsünüyorum ama öyle 400 500 ler falan diil ama her ay düzenli 100 150 öle bişeyler ayırıyorum ve bankaya koysam diyorm vadeli hesapmı vadesizmi daha mantıklı bide hangi banka olsa daha güvenli hesap işletim ücreti alınıyomus bide sanırım yardımcı olabilcek varmı :uhm: :uhm:
canım doğru ben kira vermiyorum.ve sabit maaşla çalışıyorum.kenara para atanlara hayret ettim ya siz memur değilsiniz veya kirada oturmuyonuz yada hiçbişey yeyip içmiyonuz nasıl 500 1 atılıyo kenara anlamadım ben okadar tasarufta etsem hayatta atamam bizde ne yapalım kiraya para kredi kartlatına para vermekten para kalmıyoki 15 i ay başı 16 ı aysonu bizde hepimize hayırlı olsun....senağlama
6000 ytl kredi çekip bankaya atılır mı hiç,öyle birikim olur mufisfisfis
Ona ödeyeceğin faiz nolcak,hey Allahım...
Ben sana takdik vermek isterdim ama sanırım daha önce verenleri dinlemedin hiç sen:mymeka:
biz de birikim yapamayanlardanıztatlicadiarzu ben çalışmaya başladıktan sonra inşallaha.s
ev kredisi hakkında ne düşünüyorsunuz? gerçi biz lojmanda oturuyoruz ama merak ettim.geçenlerde akbanka sormuştum işte şu kadar çeksem ne kadar ödemesi olur diyerek hesap tablosu çıkarttırdım.manzara korkunçtu:1ninca:kira vermeyelim diye kredi çekiliyo.ama bankaya geri ödenen para çok fazla.(tabi vadesi az olanlara bişe demem)nasıl cesaret ediliyo nasıl çekiliyo anlamadımbenneyaptımki
peki on yıllık kredi çekip ev alsak (ama içinde oturmayacağız) kredinin aylık taksidinin yarısı kirasından ödenmiş olsa sizce nasıl bir mantık olurCADIARZU dediğiniz gibi birikim yapmak çok zor.en azından borç olursa bir şekilde ödenir ve on yılın sonunda elimizde hali hazırda bir ev kalır:1rolleyes:
fikirlerinizi bekliyorumfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?