Eskişehir ciddi anlamda soğuktur. Kışın gelmediyseniz bir de kışın gelmenizi öneririm.biz de düşünüyoruz eskişehir'i,hatta 2 hafta önce araştırma yapmak için,2 günlüğüne bir gezi yaptık.tabi ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezme şansımız olmadı.odun pazarı ve şehir merkezinde gezdik.genel olarak,beğendik.kira ve satın almak için,evler istanbul'a göre oldukça uygun.tek sorun,biz kalabalık bir aileyiz.yani ben, eşim,oğlum ,gelinim torunum,kardeşim ,onun eşi ve yeğenlerim,bir kuzenim ve onun kızı, damadı ve torunu.arsa alıp ev yaptırma fikri aklımıza geldi.vişnelik mahallesini de öneriyorlar.tek sıkıntımız soğuk ,çünkü benim soğuk havayla ilgili bir sağlık sorunum var.acaba tetikler mi diye düşünüyorum.bir de eğitim imkanları nasıl,2 küçük çocuk var ilkokula başlayacaklar,bir de lise ve ortaokul öğrencisi.
Hangi ilcedesiniz.İzmir’e sakın gelmeyin izmirliyim . Pandemiden önce izmir dısında yasadım bi süre . Pandemiden sonra tekrar gelmek zorunda kaldım burda yaşamaktan hiç memnun değilim . Trafik, aşırı kalabalık, arapça konusanlar dolu. Kendmi suriyede hissediyorum . Mutsuz insanlar . Kimsenin kimseye tahammülü kalmamıs. Eskişehir bence..
Bende nerde bu Suriyeliler diye merak ediyorum her yer Suriyeli diyenlere.İzmir'in neresi ? Geneli asla böyle değil
Balcovadayim
Zamanimin bir kısmı bostanlı mavisehirde geçer bir kısmı balçovada
Ne Suriyeli gördüm ne tahammülsüz birbirini çiğneyen insan
Sadece kiralar maalesef uçmuş
Evimi zamanında yaptirmasam İzmir'i terk etmiş olurdum
kışın geldik,2 hafta önce .evet çok soğuktu ,çok üşüdüm ama ilginçtir hasta olmadım. bana hem soğuk hem de rutubetli hava yaramıyor. ayrıca istanbul'un eskiden en güzel şimdi ise en kötü yerinde yaşıyorum.buradan sonra her yer bana çok güzel gelecek.Eskişehir ciddi anlamda soğuktur. Kışın gelmediyseniz bir de kışın gelmenizi öneririm.
Eğitim tabii ki merkezlerde iyi. Özel seçeneği de var. Ama dediğim gibi aşırı soğuk.
biz de düşünüyoruz eskişehir'i,hatta 2 hafta önce araştırma yapmak için,2 günlüğüne bir gezi yaptık.tabi ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezme şansımız olmadı.odun pazarı ve şehir merkezinde gezdik.genel olarak,beğendik.kira ve satın almak için,evler istanbul'a göre oldukça uygun.tek sorun,biz kalabalık bir aileyiz.yani ben, eşim,oğlum ,gelinim torunum,kardeşim ,onun eşi ve yeğenlerim,bir kuzenim ve onun kızı, damadı ve torunu.arsa alıp ev yaptırma fikri aklımıza geldi.vişnelik mahallesini de öneriyorlar.tek sıkıntımız soğuk ,çünkü benim soğuk havayla ilgili bir sağlık sorunum var.acaba tetikler mi diye düşünüyorum.bir de eğitim imkanları nasıl,2 küçük çocuk var ilkokula başlayacaklar,bir de lise ve ortaokul öğrencisi.
Deprem açısından dayanıklılığını bilmiyordumBende nerde bu Suriyeliler diye merak ediyorum her yer Suriyeli diyenlere.
Karsiyakadayim.
Birçok ilçeyi de dolasiyorum.
Karşılaşmadım.
Mutlaka vardır.
Ama öyle her yeri Suriyeli falan asla değil.
Balçova, Üçkuyular tarafları da en sağlam yerleri deprem açısından.
Pahalılığı saymazsak yaşanacak en güzel sehirlerden bence, belki de memleketim olduğu için seviyor da olabilirim
Karşıyakanin neresindesiniz bilmem ama bostanlı Mavişehir hep deniz doldurması yerlerBende nerde bu Suriyeliler diye merak ediyorum her yer Suriyeli diyenlere.
Karsiyakadayim.
Karşılaşmadım.
Mutlaka vardır.
Pahalılığı saymazsak yaşanacak en güzel sehirlerden bence, belki de memleketim olduğu için seviyor da olabilirim
Karşıyakanin neresindesiniz bilmem ama bostanlı Mavişehir hep deniz doldurması yerlerBende nerde bu Suriyeliler diye merak ediyorum her yer Suriyeli diyenlere.
Karsiyakadayim.
Karşılaşmadım.
Mutlaka vardır.
Eskişehir'e geldiğimde bu ne köy gibiEskişehir... medeniyet var hayat var...
Heryerin eski yapısı var ama ben Eskişehir 'in insanını,olanaklarını genel olarak şehirleşmesini çok beğeniyorumKarşıyakanin neresindesiniz bilmem ama bostanlı Mavişehir hep deniz doldurması yerleren pahalı yerleri de oralar
Eskişehir'e geldiğimde bu ne köy gibi
Öğrenci şehri olup da nasıl böyle eski binalarla kalmış
Bu çarşı neboyle hem filan olmuştum
Aslında İzmir serin bliyor musunuzHeryerin eski yapısı var ama ben Eskişehir 'in insanını,olanaklarını genel olarak şehirleşmesini çok beğeniyorumİzmir'ide severim ama sıcağı bwna çok boğucu geliyor uzun düre duramıyorum.
ankara mı daha soğuk eskişehir mi acaba bilginiz var mıEskişehir ciddi anlamda soğuktur. Kışın gelmediyseniz bir de kışın gelmenizi öneririm.
Eğitim tabii ki merkezlerde iyi. Özel seçeneği de var. Ama dediğim gibi aşırı soğuk.
İkisi de soğuk ama Eskişehir ova şehri olduğu için rüzgarı ayazı var. Yani yürürken yüzünüz açık olduğunda acır keskindir. Ortalama aynı derece olur. Birinde kar yağınca bir kaç saat sonra diğerinde de kar başlar ama Eskişehir’in esintisi yaz kış olur rüzgarlı bir şehirankara mı daha soğuk eskişehir mi acaba bilginiz var mı
Kesinlikle oylee.Karşıyakanin neresindesiniz bilmem ama bostanlı Mavişehir hep deniz doldurması yerleren pahalı yerleri de oralar, bu nasıl oluyorsa
Az evvel eşimle onu konuştukKesinlikle oylee.
Bizde o yerlerdeyiz, müstakil ev bakıyoruz o da yok.
Karşıyaka da en sağlam yer Yamanlar.
Malesef dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?