Aydın, Eskişehir, İzmir

Son 3 senedir aldigi göce inanamiyorum cok bunaldim sadece cumartesi bugün pazar korkuyorum is saatleri hatta ogleden sonra hafta ici merkezi yerlerde trafik basliyor disari cikmaya ne carsiya cik ne avm ye her yer tiklim tikis tramvaya binmek hayatinin hatasi sadece sjriyeliler degil afgan cok irak iran vs suriyeli zaten cok onun disinda güzel diye anlatila anlatila bu hale geldi valla gelmeyin ya rica ediyorum bunaldik insandan. Kucuk istanbul olma yolunda ilerliyor. Ayrica soguk cok soguk senede iki ay yaz olur onda da aksamlari sabahlari yine soguk.

Benim olduğum yerde de yakın parkta geçen yaz 10 15 kişilik gruplar halinde gezip parkın havuzunda yıkanıp çocuk alanında yere serilip kuruyordu mülteci çocuklar

Neresi almıyor ki. Eskiden adım başı tanıdığa rastladığım, akraba kornalarına el sallamaktan yürüyemediğim memleketimde şimdi sokaklarda herkes yabancı. Hani ne denize kıyımız var ne sanayimiz.

Neresi almıyor ki. Eskiden adım başı tanıdığa rastladığım, akraba kornalarına el sallamaktan yürüyemediğim memleketimde şimdi sokaklarda herkes yabancı. Hani ne denize kıyımız var ne sanayimiz.
Dün Eti caddesinden doktorlara tam 40 dkda indik araçla. Ki Eskişehir avuç kadar şehir, yolları dar çok küçük bir şehir. Kaldırmıyor insanı. Gerçekten insandan bıktık. Haftasonları hele kendi evimin olduğu caddede park edemiyoruz. Bıktık usandık gerçekten

Aradığım kisi meğer sizmişsiniz Eskişehir ve Aydın, hangisinin evleri daha guzel acaba ve fiyat olarakta rica etsem kiyaslar mısınız.Bir de Aydın da özel hastane var mı ,egitim olanakları iyi mi ?Çok teşekkür ederim

Ben de bu yorumu anlamadim ,gelmeyin yorumu biraz değişik. Biz esimle beraber görevden dolayi zaten kimsenin gitmeyeceği yerlerde yıllardır sürükleniyoruz. Kendi memleketime zaten gidemiyorum.Iki cocuklu kimseye zararı olmayan bir aileyiz.Sanki Eskisehir birilerinin tapulu malı gibi çok nahoş bir ifade bu.Sozum burda sadece size değil, buna benzer yorum yapan herkese.Geldigimizde de zaten gorevlerimiz icin geleceğiz gene çalışmaya, Eskişehir de yatmaya degil ,hizmet etmeye.Ama 40 yasina merdiven dayamış bir insan olarak ,boş zamanimda nefes alabileceğim, çocuklarıma iyi eğitim verebileceğim bir yer arıyorum, bu saate kadar her şeyi ertelemek zorunda kaldim .Lutfen bu yorumları başkalarına yapın

Onlar sadece Eskişehir de degilki her yerde ama her yerde

Kısa vadeli üç şehirde de yaşadım. Bir kere İzmir i seçeneklerden çıkarın. Eskişehir ve aydın arasında karar verin. Diğer üyelerin dediği gibi aydın daha sakin bir yer. Konumu çok iyi. Haftasonları atlayıp tatil beldesine gidebilirsiniz. Diğer iki şehre göre geçim şartları daha iyi. Sosyal hayat eskişehirdeki kadar hareketli değil. Eskişehir ise benim için mini İzmir. Yaşam koşulları açısından tabi. Havası soğuk, ayaz. Epey hareketli bir şehir. Öğrenci popülasyonu fazla. Sizin için önemli mi bilmem ama benim için çok önemli: havalimanı yok. Hızlı trenle ulaşım kolaylığı var. Aydına göre daha pahalı. Bu arada aydında da havalimanı yok ama İzmir havalimanına kalkan servisleri var. Ben olsam aydına giderim. Emekli şehri derler aydın için, Sakin, dingin. Ben havasını da seviyorum. Sıcak olmasına rağmen akşamları nispeten serin. Ben ne sıcaklar gördüm

Gelmeyin diyenlerin de çoğu Eskişehirli değil. Siz niye gittiniz o zaman kardeşim diyesi geliyor insanın

Çok teşekkür ederim ,düşünüyorum halen ,sizlerin yorumları yardimci oluyor

Bahsettiğin yer yürüyerek 10 dakika..

Bahsettiğin yer yürüyerek 10 dakika..
Çıldırırsın diyorum ya muvahhis. Hele geceleri Eti caddesi civarında park edecek yer de yok. Akşam çıkarsak dönüşte arabayı park etmek için dönüp duruyoruz.
Bugün mesela bir video düştü önüme odunpazarında durduk yere birini bıçaklayıp kaçmışlar. Suç oranı da artıyor

Nasıl ya valla şunlardan sonra bende anlatmayacağım şehri kimseye

Eğer evin şahsi otoparkı yoksa imkansız. Ben bile senin kadar merkezde olmadığım halde akşam 11 civarı döneyim otoparkta da sokakta da yer bulamıyorum artık.

İkinci söylediğini görmedim, şaşırdım ve üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…